Hdmi ile bağlı zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Acaba arka hoparlörler sisteme bağlanmadı mı? Kontrol ettiniz mi? Hem arkalarındaki yeşil ışıklar sabit yanıyor olacak, hem de ayarlarda görebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arka hoparlörleri henüz almadım. Yine de soundbar codecleri desteklediği için aktarabilmesi lazım diye biliyorum. Amazon prime videoda aktarıp netflixte aktarmıyor. Sizle filmlerin yanında 5.1 ibaresi çıkıyor değil mi netflixte? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de uzun zamandır SONY HT-CT370 2.1 Soundbar modelini kullanıyorum. Artık yenileme vakti geldi. Bir süredir SAMSUNG HW-Q800T + Samsung SWA-8500S kombinasyonunu düşünüyorum. Bu sistemi SAMSUNG 75" Frame modelinde kullanmayı düşünüyorum bu arada. Sony'nin ZF9 modelinin kalitesini de biliyorum, fakat şu an herkesin muzdarip olduğu arka hoparlörleri bulamama sorunu var. Yakın zamanda gelme durumu var mıdır acaba? Öyle ise, ben de listeme ekleyeceğim ZF9 modelini. |
Başlık ve detaylı inceleme için teşekkürler ürünü alalı baya oluyor ve sizin sayenizde almıştım gayet de memnunum. Bir tek bazı filmlerdeki konuşmalardaki sesin kısık sonrasındaki efektlerin yüksek olmasını ayarlayamadım. Ama onu da baştan bir kurulum yapıp detaylı deneyeceğim. Soundbarı duvara monte edeniniz oldu mu ve hangi aparatı kullandınız? |
Maalesef tv atmos çözmüyorsa atmos ses alamazsınız. Çözüm olarak, apple tv yada benzeri bir atmos destekleyen cihaz alıp, ses sisteminin üzerinden sesi ve görüntüyü ayrı işletebilirsiniz... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İyi akşamlar Sony ht zf9 almak istiyorum Ps5 e bağlamak için ama televizyonum earc desteklemiyor ama yabancı incelemelere baktım Ps5 i direkt htzf9 a bağlıyor hdmı ile oradan 2. Bir hdmı ile tv ye bağlıyor burada direkt Ps5 ten Dolby Atmos özelliğini alırmı tvden aktarmadığı için burada desteğinizi bekliyorum bence her alacak için önemli bir soru Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öncelikle geç dönüş yaptığım için özür dilerim... Televizyonunuz hdmı 2.0 destekliyor diye varsayarak yazıyorum... 4k destekleyen bir hdmi kabloyu ses sisteminin eARC çıkışına takıp tv ye bağlayarak görüntü aktarın. Ses sisteminin(sony htzf 9) çıkışı hariç iki adet hdmi girişi vardır; Playstation 5 i bu ikisinden herhangi birine bağlayarak görüntüyü tv ye, sesi htzf9 a verebiliyoruz. Ancak Dolby Atmos ses alamazsınız( en azından şimdilik) zira sony Dolby Atmos ses lisansını almadı biliyorum. Onun yerine kendi sanal sesini kullanıyor ki bu bana sorarsanız en az Atmos kadar iyi çevresel ses veriyor. ( arka hoparlörleri de aldığınızı varsayarak söylüyorum) ses sistemi eARC 2.1 hdmi çıkış ve aklınıza gelecek bütün ses formatlarını destekliyor. İleride tv değişseniz bile sizi uzun yıllar idare eder. Ancak arka hoparlörleri ayrı satın almanız lazım ve ancak o zaman potansiyeline ulaşıyor. Fiyatı arka hoparlörler dahil bana göre max 6000 tl olması gereken bir cihaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hiçbir yerde sa-z9r kalmamış, artık üretilmiyor sanırım. ikinci el olarak letgo'da da yok malesef. Sıfır veya ikinci el satmak isteyen olursa her zaman ulaşabilir |
|