Şimdi Ara

SONY HDR SR11 en uygun fiyat bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Onca sony shop bayilerinden SR11 icin fiyat aldim hepsi de 2500 ytl dedi. En son sirkeci dogubanka gittim.
    Burda sony sr11 ler 1000 ile 1150 usd dolari arasinda degisiyor. Turkce menü 100 usd daha fazla.

1.) 1000 dolara Sony Sr11 alınırmı (Kutusunda sıfır -turkce menu) Dolar kuru o gun 1700 ytl idi.
    2.) Cihazin garantisi olmayacak dolayisiyla herhangi bir sorunda garantiden yararlanamiyorsun.
    3.) Cihazin Pal olup olmadigini nasil analariz.
    4.) Sony shop ile Dogubank arasinda 800ytl fark Sonyshop: canta + vegas pro hediyesi var bunlarida ilave ettinmi aradaki fark 500 ytl ye dusuyor
    boyle garantisiz bir urunde risk almaya degermi?

Evet onerilerinizi bekliyorum. Amerika, Dubaiye gerek yok Dogubank a da yurt disindan geliyor.

güzel araştırma yaptınız.. buradan bizide aydınlattınız tşkr.. evet kurda aldı başını gidiyor.. sr11 iyi ama fiyat garantisi olmayınca yine pahalı.. kur 1.5 ytl altında falnken normaldi ama şimdi uçuk fiyatlar biraz..

doğubanktakiler muhtemelen pal sistemdir.. kutu üzerinde sr11e yazıyorsa paldır.. e harfi pal kodudur..

bende hf 100 e heves sardım.. vatan bilgisayarda fiyatı gerçekten çok uygun..

Nihayet bugun Cumartesi gunu Canon HF100 cihazini almis bulunmaktayim Cihazi Vatan bilgisyardan world e ozel %8 indirim ve 5 taksit firsatindan yararlanarak aldim. Yaninda Sandisk ExremeIII 8BG (Class6) hafiza kartinida aldim ve Toplamda 1487 ytl ye maal oldu. Tabii 8GB hafiza kartina FXP formatinda 1 saat sure cekim yapila biliyor bunun icin 1 adet 8GB 1 adet te 16 GB kart almayi dusunuyorum ama bunlari ilerde kamera kullanim sıklıgına ve ihtiyac duyarsam alacagim. Belki hevesim gececek ki mutelemen oyle olacak almiyacagim.

Urun japon yapimi pal sistem. Urunun bileklik askisi orjinal Cin mali:) Urun Erkayalardan garantili.

Kamera icin ilk goruslerim ise: Henuz kullanmadim su anda sarj oluyor axsessuarlarini ve kullanım klavuzunu okudum ve daha cok hoslandim. Bir cok manuel ayara ve secenege izin veriyor. Resim cekme olarak a4 buyuklugundeki resimler icin iyi olacagini dusunuyorum.

Tercih etme sebeblerim

1.) Fİyati: Bu urun bana 8 gb hafiza karti ile beraber 5 taksit 1487 ytl ye geldi. Sony SR11 2750 YTL idi. Sony nin bana verdigi extra ozellikler 1250 ytl yi
    karsilayacagini dusunmedim.
    2.) Urun cok kucuk ve hafif icinde hard disk olmamasindan dolayi cihaz icinde oynar parca yok.
    3.) SR11 dokunmatik ekran ben bu dokunmatik ekranlara dokunurken pek hoslanmiyorum. HF100 ise tus ve menü yardimi var.

Diger ozellikleri goz ardi edebilirdim ama fiyatta gercekten ucurum vardi. Biri 1380 ytl digeri 2750 ytl 2 kati bana göre perfromance olarak SR11 HF100 u kesinlikle ikiye katlayamaz.

• sony hdr_cx11e.her kamerayı kendi sınıfında kıyasla arkadaş.hdd kıyaslama.işte cx11e nin özellikleri sony resmi sitesinden alınmıştırFull HD 1920x1080 videoyu AVCHD biçimini kullanarak yüksek bit hızında (16Mbps) kaydetme
    Çıkarılabilir Memory Stick™'e 5 saat 55 dakikaya varan HD kaydı (16 GB, isteğe bağlı)
    Muhteşem resim kalitesi için teknolojisi Exmor™ kaynaklı ClearVid CMOS sensörü
    Gelişmiş görüntü kalitesi ve hızlı performans için BIONZ yüksek hızlı görüntü işlemcisi
    12x optik zoom / 150x dijital zoom ile Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T* objektifi
    Gelişmiş fotoğraf ve video dengesi için, özellikle de az ışıkta Optik SteadyShot
    Uyumlu TV ile daha gerçekçi, daha canlı renkler için x.v.Colour modu
    Yüz Algılama, daha net, daha doğal yüzler için hem fotoğraf hem de videolardaki odak, pozlama, renk dengesi ve ten tonunu otomatik olarak ayarlar
    Smile Shutter, mutlu portreler için gülümseyen yüzleri otomatik olarak yakalar
    D-Aralık Geliştirici düzgün pozlanmış arkadan aydınlatmalı çekimler için pozlama ve kontrastı ayarlar
    10 megapiksele varan fotoğraf kaydı ve video kaydı sırasında 7.6 etkin megapiksel Çift Kayıt
    Dokunmatik ekranlı 2.7 inç Geniş Clear Photo LCD plus
    Akıllı arama işlevleriyle hızlı gözatma: Film Şeridi Dizini, Yüz Dizini, Vurgu Dizini
    Daha net konuşma ve arka plan nesnelerinin sesleri için 5.1 surround ses kaydetme
    HD ready TV'de HD keyfi için HDMI™/bileşen konektörü
    Uyumlu BRAVIA™ TV uzaktan kumanda aracılığıyla oynatma kontrolü için HDMI™ aracılığıyla BRAVIA™ Sync
    Uyumlu BRAVIA™ TV'de en iyi hale getirilmiş fotoğraflar için PhotoTV HD
    6 saate kadar STAMINA (isteğe bağlı pille, LCD arka ışığı kapalıyken)
    Verilen Handycam® İstasyonuyla USB 2.0 Yüksek hız bağlantısı (yalnızca çıkış) aracılığıyla Tek Dokunma ile Diske Yazdırma ve Bilgisayara Kolay Yedekleme
    Manuel odaklama ve iris kontrolü için Atanabilir Kadran
    Web yükleme yardımı işleviyle kullanımı kolay Picture Motion Browser yazılımı
    hepsiburda.com da fiatı=2.000 ytl civarındacx6ek ise 1.699 ytl

• Degerli Sony kamera
    Evimde goruntu ve laptop olarak sony kullaniyorum. PS3 ve bir kac device daha almayi dusunuyorum. Bu karsilastirmayi sadece ben yapmiyorum camcorderinfo gibi sitelerde bu karsilastimayi yapiyor. Bazisi goruntu kalitesi bazisi isciligi bazisida fiyati ile one cikabilir. Bu arada Sony urunlerini begenen biriyim ama 5.1 cmos sensor ile gercek 10.2 mpixel e nasil cikilabilir bunuda merak ediyorum. Zira sony sr11 ve 12 serisinde 10.2 mpixsell sunarken cmos sensor ise 5.1 Sanirim olay interpolarize ediliyor. Zaten ben SR11 in daha performance li cihaz oldugunu belirttim. Sadece sunu iddia ediyorum(benim dusuncem) Sony SR11 ile CanonHF100 arasinda 1300 ytl ye yakin fark var ve Sony SR 11 in sahip oldugu extra ozellikler bana gore 1300 ytl ye degmez bu sebepten Canon HF100 aldim.
    Full HD 1920x1080 video çekimi ve 10 mega piksele kadar fotoğraflarla şimdiye kadarki en iyi resim kalitesi. 22 saatlik video sağlayan 60 GB sabit disk sürücüsü. Otomatik resimler için Yüz Algılamanın yanı sıra anılarınızı çekip paylaşma için de kolay kullanımlı özellikler.

Kamera

Görüntü Aygıtı: Boyut
    1/3.1 ClearVid CMOS Sensörü

HDR-SR12E
    Full HD 1920x1080 video çekimi ve 10 mega piksele kadar fotoğraflarla şimdiye kadarki en iyi resim kalitesi. 48 saate kadar video kaydı için yüksek kapasiteli 120 GB sabit disk sürücüsü. Otomatik resimler için Yüz Algılamanın yanı sıra anılarınızı çekip paylaşma için de kolay kullanımlı özellikler.

Kamera

Görüntü Aygıtı: Boyut
    1/3.1 ClearVid CMOS Sensörü

sony resmi sitesinden alıntıdır.sensörleri 1/5 mi?selamlar saygılar cemele arkadaş

• @sony kamera

cemele arkadaş burda fiyat performans açısından kendine göre (bende katılıyorum gerçi) sonuçlar çıkarmış.. bende sr11 almak için çok uğraştım Yurtdışından getirtemedim.. yoksa benim param olsaydı yada canon hf 100 ile sr11 arasından makul bir fiyat aralığı olsa TR'den hiç şaşmadan sr11 alırdım.. İşte herşey kalite ile olmuyor onu tüketiciyede makul fiyattan ulaştırmak lazım.. tabi parası olan için ayrı..
    evet haklısınız pahalı ama benim yorumum fiatı değil teknik özellik üstünlüğünü tartışmak.arkdaş yanlış okumadı isem sr11e ve12 e nin sensörü 1/5 demiş acaba bunu nereden okumuş.ben sony i savunmam gerçekten pahalı ürünleri daha çok zengin kesime hitab ediyorlar.bazen iyiyi almak için biraz bütceyi aşmak lazım ama aştığına değmesi lazım.ben kamera alırken maks ayırdığım bütce 500 ytl idi ama sonra araştırdıkca yükseldi bana uygun olan 1,300 ytl lik geçen yıl aldım dcrhc94e minidv aldım,dvd hdd vardı ve ucuzdu bu kameradan.selamlar

• Geçen sene hc96e alacaktım vazgeçmiştim.. şimdi full hd aldım hf100.. teknik özellikler açıdan diyorsanız haklısınız.. çoğu yerde sony diğer markalara göre açık ara önde (bu forumlardaki kişilerin yorumu ve tecrübelerine dayanarak söyledim).. keşke sr11 alabilseydim ama olmadı.. hf100 aldım pişmanmıyım derseniz.. hayır..
  • merhaba hayırlı olsun arkadaş iyi güzel mutlu günlerinde kullanman dileği ile.sonuçta hf100 kötü kamera değil bende inceledim netten güzel kamera ama vizör yokmuş olsa idi daha iyi olurdu+çok.selamlar
    CLAVDİUS
  • merhaba güneşli bir havada çekim yapıyorsun güneşi arkanda ve lcd ekrana güneş geliyor ne yapacaksın lcd ekran ne kadar iyi olsa güneşte negörüntüyü göremessin vizör olsa+çekim yapıyorsun çocuk geldi ne çekiyorsun bakayım der yapışır lcd ekrana başıma geldi veya bir olayı çekiyorsun kalabalık bir yerde lcd ekranın zarar görmesi kaçınılmaz.vizör+kısal bir yerde çekim yapıyorsun bataryanın süresi sınırlı lcd çok harcar bataryayı.vizör az harcar.vizör+ aklıma gelen bunlar.kameranın kullanma klavuzunda yazar lcd ekran açık iken çekim süresi.kapalı iken vizör varsa tabiiki açıkkan daha uzun gider şarzı.yarı yarıya desen olur .selamlar.kardeş sorun olursa akşam cevaplarım.uyumalıyım şimdi.selamlar
    CLAVDİUS
  • Sony HDR-SR11 gerçekten tek kelime ile mükkemmel bir ürün... Bende yazın Amerika'dayken almıştım günlerce araştırmam sonunca. TÜm kamera test sitelerinde gezindim :) ve kararımı verdim. Fotoğraf kalitesi gerçekten mükemmel ve ötesi. ben şimdiye kadar bu kadar net fotoğraf ceken bir cihaz görmedim ki üstelik bu bir video kamera aslında :) video kalitesine gelince HD video var ve kalite ayarlayabiliyorsunuz. En iyi kalitede 60 gb lık hdd 7 saat alırken en düşük kalite ile 22 saati buluyor. 5.1 ses kayıt özelligi var ve üstelik built-zoom özelligi var. Bu da pek cok kamerada yok sanırım. Mikrofonun zoom olayı :) gerçekten güzel efekt veriyor video lara. Kişiye yakınlaştırdık sıra ses artıyor :) TR de fiyatlar cok yüsek 2500 ytl civarı hep tabi bilinmeyen siteler var fiyat düşük oralarda ama güvenilir mi orası söz konusu. vatan teknosa gibi yerlerde 2700 ytl alet. Ağustos ayından beri kullanıyorum tek geçerim. ama bu ara satmayı düşünüyorum çünkü tekrar work and travel ile eğer kaynak bulamazsam satmak zorunda kalabilirim... uygun bir fiyat veren olursa ;)

• fiyat ne istiyorsun

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.