Şimdi Ara

sony hdr-hc5e- sony hdr-hc3e karşılaştırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun süredir sony nin hd formatında kaydeden modelleri üzerinde düşünüyordum. fiyat/performans olarak bu ikisinden birini düşünürmüydünüz. hc5e hc3e den sonra çıkmasına rağmen fiyatı daha ucuz. aralarında 200 ytl civarında fark var. tabi hc7e yi de düşünmüştüm fakat fiyat olarak fazla. ayrıcawww.camcorder.info da
    1- neden modellerin sonunda "e" ler yok. örneğin türkiyede hc3e ise orda hc3 bunlar farklı modellermi
    2- hc5 in preview ini bulamadım. hc3 ve hc7 nin ki var halbuki.

son olarak ne tavsiyelerde bulunursunuz?

• 1- Sonlarında yeralan E o cihazın pal olduğunu gösteriyor.Bildiğim kadarıyla şimdiki LCD tvlerde bir sorun yaşanmıyormuş.
    Bence yinede sonunda E olan cihaz alınmalı.Ne şeytanı gör,ne de besmele çek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NURGUN

1- Sonlarında yeralan E o cihazın pal olduğunu gösteriyor.Bildiğim kadarıyla şimdiki LCD tvlerde bir sorun yaşanmıyormuş.
    Bence yinede sonunda E olan cihaz alınmalı.Ne şeytanı gör,ne de besmele çek.

teşekkürler kardeş. bu sondaki e olayını merak ediyordum uzun zamandır öğrendiğim iyi oldu. esas merak ettiğim hc3e ve hc5e nin karşılaştırılması meselesi.

http://www.sony.com.tr/product/CompareProducts.action?site=odw_tr_TR&pcReturnUrl=%2Fproduct%2FProductComparisonWizard.action%3Fsite%3Dodw_tr_TR%26pcReturnUrl%3D%252Fview%252FView.action%253Fsection%253DODW%252BSS%252Btr_TR%252BProducts%2526productcategory%253DHDD%252BHDV%2526site%253Dodw_tr_TR%2526page%253DProductSeriesHome%2526category%253DHDD%252BHDV%2526site%253Dodw_tr_TR%2526category%253DHDD%252BHDV%26sectiontype%3DProduct%26modelName%3DHDR-HC5E&models=HDR-HC5E&models=HDR-HC3E

yukarıdaki linke tıklayarak sony.com.tr de hc3e ve hc5e nin karşılaştrılmasına baktım. genel manada hc5e daha üstün gibi geldi. sizlerin de yorumlarını bekliyorum...

• benim gördüğüm önemli farklılıklar

hc3e de Minimum Aydınlatma (lüks) 5.0 hc5e de 2.0 yani hc5e nin ki daha iyi,
    hc3e de olmayan Super NightShot , Otomatik Yavaş Deklanşör, Renkli Yavaş Deklanşör, Arka Işık Telafisi, Kesintisiz Ağır Çekim Kayıt var hc5e de,
    ayrıca hc5e de flaş ve telemakro da var.

en güvenilir sony alma yeri diye tahmin ettiğim morfare sitesinde de hc3e fiyat olarak 350 ytl fiyat farkı var.

bilen arkadaşlardan rica ediyorum bunlara biraz açıklık getirebilirlerse yada daha önce bu konu konuşulduysa link verebilirlerse iyi olur.
  • hc 7 seviyesi yerlere vurulacak seviyede . ne o öyle be ben sample larına baktım neredeyse canonun yarısı kadar dandik . canon bir numara yine .

sony nin içine tüküreyim . hiç bişeye benzemez . insan kamerayı açı olarak değiştirdiğinde kopmalar olmaz hızlı veri aktarımı olur hiç sevmedim

gidin de şu linki inceleyin ... hiç sevmedim berbat ötesi .

http://www.stccmop.org/files/caped-clip.wmv
  • quote:

Orjinalden alıntı: estimate_

hc 7 seviyesi yerlere vurulacak seviyede . ne o öyle be ben sample larına baktım neredeyse canonun yarısı kadar dandik . canon bir numara yine .

sony nin içine tüküreyim . hiç bişeye benzemez . insan kamerayı açı olarak değiştirdiğinde kopmalar olmaz hızlı veri aktarımı olur hiç sevmedim

gidin de şu linki inceleyin ... hiç sevmedim berbat ötesi .

http://www.stccmop.org/files/caped-clip.wmv

canonun hangi modelinden bahsediyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.