Şimdi Ara

SONY HD CAMERA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arklar. yha bişi sorcam bnm video cameram sony hd. Videolarımı kasetten pc ye aktarmak istiyorum fakat usb algılamıyor yazılımınıda yükledim yine algılamıyo PC sanırım bunun için wirifire (ismini tam bilmiom ) die bi kablo gerekliymiş bu kablo hakkında bilgisi olan warmı weya sony hd kullanıcıları siz nasıl kasetten pc ye aktarım yapıosunuz LÜTFENNN YARDIMMMM !!! kasetler birikti ewde bi türlü pc ye atamıyorumMMM (yorum yapanlardan Allah Razı Olsun ) ne diim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EwreN_1903 -- 8 Ocak 2008; 22:05:24 >

• bilgisayarında firewire bağlantı kartı almalısın,usb den aktarsan bile görüntü kaybı yaşarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: nocen

bilgisayarında firewire bağlantı kartı almalısın,usb den aktarsan bile görüntü kaybı yaşarsın

KANKİ saolda wirefire kartı hakkında biras daha bilgi werebilirmisin acaba ?
  • dostum,bir kart işte alıp tak,yada taktır,görüntüleri gerçekten en iyi şekilde ancak bu yöntemle atabilirsin bilgisayarına,capture kartı diyeceksin,50 ytl ye bulunur sanırım bilgisayarcılarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: nocen

dostum,bir kart işte alıp tak,yada taktır,görüntüleri gerçekten en iyi şekilde ancak bu yöntemle atabilirsin bilgisayarına,capture kartı diyeceksin,50 ytl ye bulunur sanırım bilgisayarcılarda

THANX
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.