Şimdi Ara

Sony Handycam CCD-TRV238E Pal Analog Kamera - Çok Acil - 100TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ürünümü 2005 yılında aldım. Toplam 30 saat video kaydı yaptım ve bir köşede duruyor. Çok acil paraya ihtiyacım olduğundan satılıktır. Yanında adaptörü, kullanım klavuzu ve video aktarma kablosuyla birlikte gönderilecektir. Zamanın en mükemmel kamerasıydı. Artık herkesin cep telefonlarında Full HD çekim özelliği olduğu için bu kamera bir köşede duruyordu. Eski Hi8 tipi kasetlerin varsa onları bilgisayara aktarabilir ya da ilk kez kamera deneyimi yaşamak istiyorsanız tam size göre bir üründür.

Üründe herhangi bir kırık, bozulma yoktur. Lensinde çizik dahi bulamazsınız. Gece görüş özelliği ve aydınlatma ışığı sayesinde tamamen karanlık ortamlarda bile rahatça çekim yapabilirsiniz. Made in Japon yazısı mevcuttur.

Ürünü iki günlüğüne satışa çıkardım. Bugün alan olmazsa satıştan vaz geçeceğim. Bu kadar acil olmasının sebebi sağlık nedenleri yüzünden paraya ihtiyacımın olmasıdır.

Amerikada orjinal sıfırı 190$'a yani yaklaşık 500-550TL'ye, Hindistan da ise 10,461.00 INR yani 450-500TL arasında satılmaktadır. Kaynak: ABD, Hindistan

Ürün özelliklerini bakmak için tıklayınız

Fiyatı 100TL - Pazarlık, takas yoktur. Özelden ulaşınız. Ödemeyi banka hesabına yaparken beni ararsanız bende aynı anda kargoya veririm.
     Sony Handycam CCD-TRV238E Pal Analog Kamera - Çok Acil - 100TL Sony Handycam CCD-TRV238E Pal Analog Kamera - Çok Acil - 100TL Sony Handycam CCD-TRV238E Pal Analog Kamera - Çok Acil - 100TL Sony Handycam CCD-TRV238E Pal Analog Kamera - Çok Acil - 100TL Sony Handycam CCD-TRV238E Pal Analog Kamera - Çok Acil - 100TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcmln -- 21 Ağustos 2015; 11:01:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.