sony gt 410u önden usb li araba teybimi ıpodla calıştıramıyorum.. aynı usb den ıpod shuffle calışıyor fakat ı pod videoyu kontrol edemiyorum.. bu sistemi beraber kullanmanın bi yolu varmıdır?(firmware, kablo vs...) daha evvelden teybi alırken baska bi ulkenin versiyonunda uyumlu oldugunu yzıyordu ama tr de boyle bir şey goremedim. vereceginiz cevaplar için sagolun. kolay gelsin
Kardes bi kere direk ipod video yuy bağliyamzsin sen shufle a şarkilarini programla mı atidodun? Bnde bi ipod kullanicisi olraktan direk usb çikişina bağladiin zaman ne şarkilari görürsün nede videolari çünkü itunes olmadan kullanilmiyo şarkilar görülmüo...
saygilarmla...
Suffle'daki dosyalar muhtemelen mp3'tü ve siz dosya olarak atmışınız içine yani iTunes olmadan. Ancak 410U'ya parçaları sanırım iTunes üzerinden attınız. Bu durumda göremezsiniz, iTunes üzerinden değil sanki standart bir dosyaymış gibi sürükle/bırakla iPod'a kopyaladıklarınızı görüp çalabilir bu teyp, tabii bu durumda da bu mp3'leri iPod'unuzdan dinleyemezsiniz. Bu ikilemden kurtulmak için iPod destekli bir teyp kullanmanız lazım; bildiğim kadarıyle sizinkinde bu destek yok sadece USB var: USB'nin olması iPod kontrolü var demek değil..
Hemen aklıma gelmişken paylaşayım: Sony'nin doğrudan iPOD için çıkardığı yeni bir modeli var ve fiyatı da sizinkinden biraz pahalıca: Sony CDX-GT50UI
verdiginiz cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..
ı pod shuffle'ı(2g) direk tanıyor teyp yani ı tunes ile atılan şarkıları calıp teyp uzerinden kontrol etmesine izin veriyor.
bu arada gt 410da 414 gibi 4 codec li yani aac formatınıda calıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: ahMeTT05
verdiginiz cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..
ı pod shuffle'ı(2g) direk tanıyor teyp yani ı tunes ile atılan şarkıları calıp teyp uzerinden kontrol etmesine izin veriyor.
bu arada gt 410da 414 gibi 4 codec li yani aac formatınıda calıyor..
AAC çalabilmesi iPod için gerekli ama yeter değil. iPod kontrollü model önceki mesajda da yazdığım gibi Sony CDX-GT50UI. Ancak ben de bu cihazdan olmadığı için sadece okuduklarım üzerinden yardımcı olmaya çalışıyorum.
Sony model isimleri verirken bir takım kodlar kullanıyor. Mesela: CDX-GT800D --> sondaki D harfi DSP es işlemcisi olduğunu gösteriyor; profesyonel bir cihaz CDX-GT30RN --> sondaki RN harfleri Renault araçlar için özel üretim olduğunu gösteriyor, doğrudan takılabiliyor CDX-GT414U --> Sondaki U harfi USB özelliği olduğunu ifade ediyor CDX-GT50UI --> Sondaki UI harflari hem USB hem de IPOD kontrol özelliği olduğunu gösteriyor .. ...
Yani siz "ben iPod'umu teyp üzerinden tam kontrol etmek istiyorum" diyorsanız UI modellerinden almanız gerekiyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir..
peki arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum. Banada bu teyp hediye geldi yurtdışından şu an ipod yok ama almayı düşünüyorum. Ama bunda aac dahil quad codec diyor sizce bu ipod desteklimidir? Açıklamalarında yazıyor ama deneyemedin henüz. denersem zaten size bilgi veririm. http://www.caraudiocentre.co.uk/product_m-sony-cdx-gt410u_p-22003.htm
peki arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum. Banada bu teyp hediye geldi yurtdışından şu an ipod yok ama almayı düşünüyorum. Ama bunda aac dahil quad codec diyor sizce bu ipod desteklimidir? Açıklamalarında yazıyor ama deneyemedin henüz. denersem zaten size bilgi veririm. http://www.caraudiocentre.co.uk/product_m-sony-cdx-gt410u_p-22003.htm
iPod destekli değil, yani iPod'ta dinlediğiniz parçaları USB'den iPod'u bağlayıp teyipten dinleyemezsiniz; sadece sürükle-bırak şeklinde kopyaladığınız MP3'ler dinleyebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme