Şimdi Ara

Sony Ericsson z530i Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben eskiden telefonuma tema eklemiştim. Ancak yeni telefon aldım ve bu telefonu anne kullanmak istedi. Şimdi tema değişmiyor. Default sitiline nasıl geri döndürebilirim?

Teşekkürler

Edit: Servis ayarlarını sıfırlamayı denedim. Olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enterighi -- 6 Ağustos 2008; 11:11:34 >

• Eğer telefondan sildiysen o temayı anca main+fs basınca geri gelir.Zedge.net'i denemeni tavsiye ederim neredeyse tüm SE telefonların orj temaları vardır orda.Z530i yazarsan çıkar default teması tel hafızasına veya h.kartı hafızasına atarsn kullanırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnequaL18

Eğer telefondan sildiysen o temayı anca main+fs basınca geri gelir.Zedge.net'i denemeni tavsiye ederim neredeyse tüm SE telefonların orj temaları vardır orda.Z530i yazarsan çıkar default teması tel hafızasına veya h.kartı hafızasına atarsn kullanırsın.

Pek bilgim yok da main + fs nedir
    Olmazsa zedge.net'ten telefonumun interneti aracılığıyla default temayı indirebilir miyim
    Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enterighi

quote:

Orjinalden alıntı: UnequaL18

Eğer telefondan sildiysen o temayı anca main+fs basınca geri gelir.Zedge.net'i denemeni tavsiye ederim neredeyse tüm SE telefonların orj temaları vardır orda.Z530i yazarsan çıkar default teması tel hafızasına veya h.kartı hafızasına atarsn kullanırsın.

Pek bilgim yok da main + fs nedir
    Olmazsa zedge.net'ten telefonumun interneti aracılığıyla default temayı indirebilir miyim
    Teşekkürler

Telefonun yazılımını tekrar yükle diyor yani. O zaman fabrikadan nasıl geldiyse oyle olur. O istedigin temada geri gelir. Ama netten telefon ismi ile arattırdıgında telefonunun orjinal temasını bulursun.

Z530i theme diye arattır. Daha kolay bulursun. Bu arada temanın adını bıze soylermısın. Bende bakıyım netten.

DÜZENLEME: Buldum orjinal temaları. Ama inşallah bunlardır.

http://rapids-hare.com/files/135224276/orjinal_z530_temalar.rar.html

(Aradaki - yi kaldır. Link oyle acılır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 6 Ağustos 2008; 12:12:07 >

• Çok sağol Rep sistemi olsa tüm replerim senindi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enterighi

Çok sağol Rep sistemi olsa tüm replerim senindi

Rica ederim
  • Hallettiğine sevindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.