Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.1 versiyonu yüklemek ne kadar uzun sürüyor ya 2 saat oldu daha %65 lerdeyiz.P990 da X1 de güncellemer en fazla 30 dakika sürerdi.Bu arada K700 'den beri eve SE den başka telefon girmedi.Üfürükten nokialara servet saymak hiç cazip gelmedi.Samsunglarda da menüler bir türlü sarmadı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denklem2a

Iyi aksamlar arkadaslar, ben Isvicre' den yaziyorum

Konu basligini acildigindan beri takip ediyor. @grk207 konuya gosterdigin ilgiden ve sabrindan oturu seni tebrik etmek istiyorum. Bu arada kendi kendime biraz da canini s1kmak istedim X10 un satis fiyati 600 isvicre frnki civarinda :) (kusura bakma kendimi tutamadim ). Ama simdi sevinme sirasi sizde "Isvicre de halen X10 icin 2.1 guncellemesi yayinlanmadi

Tahmin edeceginiz gibi X10 lojisyellerinin buradaki versiyonlarinda market sorunu yok. Bir aydan fazladir kullaniyorum ve simdiye kadar onemli bir sorunla karsilasmadim (sadece komik sayilacak bir olay disinda; bir ara, ne zaman bluetooth ile PC ye baglansam telefon annemleri ariyor ve gorusmeyi Pc ye bagliyordu)

Buarada @grk207 bugune kadar paylastigin butun programlari indirdim emegin icin cok tesekkurler..

Sende mi yaa
    Neyse artık bunu çok takmıyorum kafama, zevk almaya bakıyorum
    Asıl ben teşekkür ederim yorumların için.

quote:

Orijinalden alıntı: atememikrop

B-) evet istiyorum grk "pdf utility pro" ortalikta pdf utility lite dolasiyor, bir de mumkunse "system panel pro"
    Simdiden tesekkurler dostum

Araştırmalara ufaktan başladım

quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

2.1 versiyonu yüklemek ne kadar uzun sürüyor ya 2 saat oldu daha %65 lerdeyiz.P990 da X1 de güncellemer en fazla 30 dakika sürerdi.Bu arada K700 'den beri eve SE den başka telefon girmedi.Üfürükten nokialara servet saymak hiç cazip gelmedi.Samsunglarda da menüler bir türlü sarmadı beni.

Bazı arkadaşlardada çok uzun sürmüş, update. Bende maksimum 20 - 25 dk sürdü. Sonuç ne tamammı peki?

• Arkadaşlar güç denetimi widget ında yeniden başlatma ikonuna dokundugumda hiç bir tepki vermiyor telefonum. Sizdede durum boylemi? Deneyip cevap verirseniz sevinirim
  • 3 saatte bitti,anlam veremedim.1mb uydunet var.Sonuç soruyorsun ama eskisiyle kullanmadan 2.1 e kavuştum.Sanırım şanslıyım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

merak etme vatan computerda fiyat hala aynı .Media markta da fiyat normalde 1240 ama bu haftalık promosyona gitmişler.SE nin genelde stratejisi bu oluyor ama.Telefon fiyatları çok çabuk düşürüyor.1,5 ay sonra benim aldığım fiyatta pahalı kalacak.Bundan eminim ama ben teknolojiyi 1,5 ay fazla kullanmış olacağım.Millet gelirken ben X10 da sensei olmuş olacağım.Olaya birde bu gözle bak.

Umarım düşmez fiyat. Sadece kendi verdiğim yüksek tutara acıyacağımdan değilde, pda ler arasında düşük fiyatlı olan diye tercih edilmesi ve herkesin elinde görmek istemediğimn için Bencilce bir yaklaşımda olsa, herkesin elinde X10 görmek istemiyorum.
    Sadece SE de değil hepsi aynı aslında fiyat konusunda, buda teknolojinin ve piyasa şartlarının, ticaretin bir gereği. Aslına bakarsan bizler içinde bilinçli tüketici içinde olması gereken bu. Ben 1.5 sene önce android sevdasına türkiyeye gelen ilk android, General Mobile DSTL1 'i gece gündüz arayarak, antalya, istanbul, ankara her bayiye telefon ederek, 800 e yakın bir rakam vererek aldım. 2 Ay sonra hiç satılmayınca, kimse almayınca 450 ye düştü. Bu sefer ondan kötü olamaz sanırım

quote:

Grk oyun paylasmaya devam, biz seviyoruz seni. ;-)
    "hala nokia'nın varoş telefonlrıyla kıyas götüren baz arkadaşlara tavsiyem: almayı düşünüyorsanız hiç bulaşmayın. siz de rahat edin, bizlerde" ve bu ne guzel bir yorumdur, saygi ile takdir ediyorum.
    Ve bu telefonun reset olayi cnmi sikmaya basladi.. Sanirim telefonun her yerisine bi master reset format atmak gerekecek.

Oyun cokta paylaşmaya değecek yok, bulduğum an burada merak etme sen Bencede üşenme yeniden bir kur bencede.

Ayrıca tüm arkadaşlar için özellikle belirteyim, istediğiniz ama bulamadığınız bir uygulama varsa yada pro versiyonu arıyorsanız buraya yazın bulmaya çalışırız.

merhaba,
    Splash ID aradım ancak bulamadım. Cihazda kullanıyorum ama desktop programı şifresi olmazsa kullanımı zor oluyor. Atrıca eski bilgilerim desktop da oradan sync yapmam lazım.

Herkese bu programı tavsiye ederim.

Splash Photo
    Splash money vs..

lerde var...

• Bir kaç ücretli uygulama

atememikrop için;

NextApp.SystemPanel.v1.0.3.Android.Cracked
     >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

Photoid PRO v2.3.0
     >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

PowerAMP Music Player v1.0 Build 230

Ve son olarakta

Applanet 2.5.8 (Slideme, ve android market muadili bir program ama tek farkla. burada ücretli programlarda ücretsiz. Bir nevi blackmarket)

http://hotfile.com/dl/82068624/ac801b6/paidapps_grk207.rar.html
    Alternatif
    http://www.speedyshare.com/files/25147522/paidapps_grk207.rar

• apk dosyalarını görmek için ne yapmamız lazım,apk manager paylaşmıssınız ama o da apk uzantılı.Hafıza kartına müzik,film falan atıyorum hiçbirşey görmüyor.Ne androidmiş be,gözünü seveyim win mobilin.
  • telefondan bağlanıp adreslere gittiğimde de yüklemeyi kabul etmiyor.
  • quote:

telefondan bağlanıp adreslere gittiğimde de yüklemeyi kabul etmiyor.

Boşver windows mobile'ı şimdi Sen şuan internete bağlanabiliyorsun değilmi? Eğer bağlanabiliyor isen

http://www.lysesoft.com/products/andexplorer/AndExplorer.apk tıkla ve indir. İndirdikten sonra yukarıda bir bildirim göreceksin, onu parmağınla aşağı doğru çek. Üzerine dokun ve kur. Ondan sonra Andexplorer ile telefonun dahili hafızası ve hafıza kartı üzerinde rahatça gezip iştediğini yapabileceksin. Ayrıca .apk uzantısını telefonda kullanabilmek için herhangi bir uygulamaya ihtiyacın yok, telefon kendisi zaten tanıyor. Sen bir dene dediğimi, sonra yine bir sorun yaşarsan hallederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: izzzmirlim

Arkadaşlar güç denetimi widget ında yeniden başlatma ikonuna dokundugumda hiç bir tepki vermiyor telefonum. Sizdede durum boylemi? Deneyip cevap verirseniz sevinirim

grk207 bir el at şu soruna kimse ilgilenmiyor :(
  • quote:

Arkadaşlar güç denetimi widget ında yeniden başlatma ikonuna dokundugumda hiç bir tepki vermiyor telefonum. Sizdede durum boylemi? Deneyip cevap verirseniz sevinirim

geri dönüşüm yada yenileme işaretine benzeyen işaretin yeniden başlatma olduğuna eminmisin? Bende onu sen söyleyince farkettim 1.6 da yoktu sanırım. Denedim ama ne olduğunuda anlayamadım. Kullanım klavuzundan bakmaya çalıştım ama SE web sitasindede bir problem var ana sayfa dısında hiç bir sayfayı açamıyorum.
  • aradığınız dosya silinmiştir diyor adreste
  • quote:

aradığınız dosya silinmiştir diyor adreste

http://www.lysesoft.com/products/andexplorer/AndExplorer.apk

tekrar bir denermisin, çünkü şuan yine denedim ve silinmiş falan değil.

Şimdi telefonumdanda tekrar denedim. Direkt farklı kaydet ekranı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 12 Kasım 2010; 13:30:40 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=eEZQjKLOhUk&feature=player_embedded

şu videoda 36. sanıye bır bakarsan sevınırım :s

denedikten sonra herhangi bir değişme oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzzmirlim -- 12 Kasım 2010; 13:36:43 >
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=eEZQjKLOhUk&feature=player_embedded

Baktım ama bu 2.1 değilki 2.2 yüklenmiş bir X10. Bizde farkındaysan 5 seçenek var, onda 6. Bizde olmayan reboot seçeneğide eklenmiş onda. Söylediğine dokunduğumda altı yeşil yanıp aktif oluyor ama herhangi birşey olmuyor. En azından reboot gibi. Site düzelir düzelmez bakacağım ne olduğuna bende merak ettim, ne işe yarıyor.

• Orijinalden alıntı: grk207

http://www.youtube.com/watch?v=eEZQjKLOhUk&feature=player_embedded

Baktım ama bu 2.1 değilki 2.2 yüklenmiş bir X10. Bizde farkındaysan 5 seçenek var, onda 6. Bizde olmayan reboot seçeneğide eklenmiş onda. Söylediğine dokunduğumda altı yeşil yanıp aktif oluyor ama herhangi birşey olmuyor. En azından reboot gibi. Site düzelir düzelmez bakacağım ne olduğuna bende merak ettim, ne işe yarıyor.
    [/quo

ama en basta surum 2.1 olarak gorunuyor yalnıs mı goruyorum acaba :S bende de aynısı oluyor. ben biraz kılım o yuzden sordum ve cevapladığın için teşekkurler. sıtedekı sorun bıtsın anlarız ınsallah ne ıse yaradıgını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzzmirlim -- 12 Kasım 2010; 13:46:21 >

• quote:

quote:

geri dönüşüm yada yenileme işaretine benzeyen işaretin yeniden başlatma olduğuna eminmisin? Bende onu sen söyleyince farkettim 1.6 da yoktu sanırım. Denedim ama ne olduğunuda anlayamadım. Kullanım klavuzundan bakmaya çalıştım ama SE web sitasindede bir problem var ana sayfa dısında hiç bir sayfayı açamıyorum.

Uygulamalar icin cok tesäekkurler grk.. Cok isime yarayacak..

O dediginiz geri donusum halkasi mail hesaplar vs. bunlari tek tikla guncellemek icin, senkronizasyon ikonu yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyildiz

merhaba,
    Splash ID aradım ancak bulamadım. Cihazda kullanıyorum ama desktop programı şifresi olmazsa kullanımı zor oluyor. Atrıca eski bilgilerim desktop da oradan sync yapmam lazım.

Herkese bu programı tavsiye ederim.

Splash Photo
    Splash money vs..

lerde var...

Merhaba,

SplashID.Desktop.v5.2.0.Incl.Keymaker

http://hotfile.com/dl/82090886/47acf3b/SplashID.Desktop.v5.2.0.Incl.Keymaker_grk207.rar.html

Umarım işini görür.

• quote:

quote:

quote:

O dediginiz geri donusum halkasi mail hesaplar vs. bunlari tek tikla guncellemek icin, senkronizasyon ikonu yani.

teşekkürler cevabın için rahatladım vallaha :)

• quote:

Bilgi içinde biz teşekkür ederiz atememikrop.

Ayrıca diğer isteğin pdf utility pro olarak, hatta lite olarak hiç bir şey bulamadım. sen kullandıgın lite nereden bulduysan bana linkini verebilirmisin belki farklı bir ismi falan vardır, öyle bakarım.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.