Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thunderous

Yaklaşık 1 saat sürdü.Sanki başka bir cihaz almışım gibi süper oldu
    wise pilot midnight bowling2 prince of persia hd kayıt canlı duvar kağıtları iphone gibi tuş kildi vsss...

country ne senin thunderous?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

quote:

Yaklaşık 1 saat sürdü.Sanki başka bir cihaz almışım gibi süper oldu
    wise pilot midnight bowling2 prince of persia hd kayıt canlı duvar kağıtları iphone gibi tuş kildi vsss...

country ne senin thunderous?

seus (sonny ericsson update) programıyla deneyın bırde ben oyle yaptım oldu su an 2.1 de kullanıyorum country turkıye benım
  • country e bakamıyorum telefonu garantili aldım turkcell bayisinden.
    update için Sony_Ericsson_PCCompanion_2.01.058 sonyericsson sitesinden indirdim 25 mb.
    siteyi açınca zaten güncelleme ekranı çıkıyor.daha sonra pcompanion u kurup açtım support zone u tıklayıp yazılım güncelleştirmesi başlata bastım güncelleme yok diyor ONAR sekmesi çıkıyor onu tıklayıp yönergeleri takip ettim güncelleme yaptı 1 saat kadar sürdü.
  • quote:

country e bakamıyorum telefonu garantili aldım turkcell bayisinden.
    update için Sony_Ericsson_PCCompanion_2.01.058 sonyericsson sitesinden indirdim 25 mb.
    siteyi açınca zaten güncelleme ekranı çıkıyor.daha sonra pcompanion u kurup açtım support zone u tıklayıp yazılım güncelleştirmesi başlata bastım güncelleme yok diyor ONAR sekmesi çıkıyor onu tıklayıp yönergeleri takip ettim güncelleme yaptı 1 saat kadar sürdü.

yok yaptım onuda.1.6 yuklenıyor tekrardan
  • merhaba arkadaşlar bu telefonun aksesuarları nerde satılıyo kulaklığım yok alıcam nerden bulabilirim
  • market için telefonu root'lamanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko3455

merhaba arkadaşlar bu telefonun aksesuarları nerde satılıyo kulaklığım yok alıcam nerden bulabilirim

Asya Telekom'un web sitesine bir göz at
  • Arkadaşlar güncelleme yaptım ama nedense bu x10da RADİO yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirly_musty

Arkadaşlar güncelleme yaptım ama nedense bu x10da RADİO yokmu ?

yok
  • quote:

quote:

country e bakamıyorum telefonu garantili aldım turkcell bayisinden.

yok yaptım onuda.1.6 yuklenıyor tekrardan

ben nasıl yaptığımı yazayım belki olur
    ayarlar
    telefon hakkında
    yazılım güncelleme
    otomatik ara tiki işaretli onun altında şebeke var
    wi-fi ve cep telefonu şebekelerini tıkla sonra şimdi güncelle de
    yazar zaten güncelleme var diye daha sonra üstte anlattığım gibi yaptım oldu.

yedekeleme yapın yükseltince yedekleme ve depolamaya girin rehberi falan tekrar yüklüyor

wise pilot ve oyunlar demo ayrıca slide sam diye program var ücretli ücretsiz uygulamalar var
    ekran 3 den 5e çıkıyor canlı duvar kağıtları muhteşem saat bağlantı batarya ikonları değişik 3g yazmıyor H çıkıyor menü tuşu sürüklemeli değil tıklayınca açılıyor tuş kilidi soldan sağa doğru konuşmada kulaklık sesi aynı tabiki HD video kaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderous -- 7 Kasım 2010; 16:56:44 >

• Country si germany olanlar telefonu seustan güncelleyebildi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain03

Country si germany olanlar telefonu seustan güncelleyebildi mi ?

ben guncelleyemedım butun yolları denedım olmuyor
  • market uygulaması yok, olsa da ne değiştirecek anlamış değilim, zaten istediğimiz uygulamaları bulup indirmiyor muyuz? market ekstra ne getirecek bize?
  • quote:

2.1 yukleyenlerın nere o onemlı.

Bacardimojito'a ithafen ve yapamayan diğer zat-ı muhteremlere ;
    Arkadaşlar ilk öncelikle şunu belirtmek isterim ki benim Country dediğiniz ülke Turkey Model ise X10i'dir.
    Herneyse uygulamaya gecelim ilk öncelikle yapacağımız şey PcCompanion'u felan kaldırmak değil, en azından farketmez. Birinci yapacağınız şey PcCompanion'u 2.0 olarak bilgisayarınıza yüklüyorsunuz...

Adresi veriyorum buyrun ;

*http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/786/189/1288082474/Sony_Ericsson_PCCompanion_2.01.058.exe

Daha sonra yapacağımız işlem ise Update Service'i bilgisayarınıza indirmek...

Tekrar adresi veriyorum;

*http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1288152720/Update_Service_Setup-2.10.11.10.exe

Ve..Gelelim yükleme aşamasına PcCompanion'a bakmayın o orda güncelleme yok desin dursun Takmayın kafaya =) Şimdi arkadaşlar yapacağımız işlem Update programının masaüstünü attığı kısayol vasıtası ile update edeceğiz. Açıyoruz programı yönergeleri izliyoruz sonra sizden teli kapatıp hatta 30sn bekleyip açmanızı isteyecek ve sonra o kendi kendine yol alacaktır. Yenilikleri gösterecek ki en güzel yenilik Facebooktaki arkadaşlarımı rehberime senkron ederek çok dah keyif alacağimız bikaç özellik olay bundan ibaret beyler bayanlar şimdilik benden bu kadar şuan yazarken zaten güncelleme yapıyorum takipteyim buradayım yapamayan arkadaşlar olursada bundan başka nasıl anlatılır bilemiyorum valla. Neyse elimden geleni yaparım hadi arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Bu arada benim bi arkadaşım vardı oyun paylaşıyordu burada nerdesin yaa grk207 ?

Selametle
    Roseblood

• quote:

Orijinalden alıntı: Roseblood

quote:

2.1 yukleyenlerın nere o onemlı.

Bacardimojito'a ithafen ve yapamayan diğer zat-ı muhteremlere ;
    Arkadaşlar ilk öncelikle şunu belirtmek isterim ki benim Country dediğiniz ülke Turkey Model ise X10i'dir.
    Herneyse uygulamaya gecelim ilk öncelikle yapacağımız şey PcCompanion'u felan kaldırmak değil, en azından farketmez. Birinci yapacağınız şey PcCompanion'u 2.0 olarak bilgisayarınıza yüklüyorsunuz...

Adresi veriyorum buyrun ;

*http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/786/189/1288082474/Sony_Ericsson_PCCompanion_2.01.058.exe

Daha sonra yapacağımız işlem ise Update Service'i bilgisayarınıza indirmek...

Tekrar adresi veriyorum;

*http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1288152720/Update_Service_Setup-2.10.11.10.exe

Ve..Gelelim yükleme aşamasına PcCompanion'a bakmayın o orda güncelleme yok desin dursun Takmayın kafaya =) Şimdi arkadaşlar yapacağımız işlem Update programının masaüstünü attığı kısayol vasıtası ile update edeceğiz. Açıyoruz programı yönergeleri izliyoruz sonra sizden teli kapatıp hatta 30sn bekleyip açmanızı isteyecek ve sonra o kendi kendine yol alacaktır. Yenilikleri gösterecek ki en güzel yenilik Facebooktaki arkadaşlarımı rehberime senkron ederek çok dah keyif alacağimız bikaç özellik olay bundan ibaret beyler bayanlar şimdilik benden bu kadar şuan yazarken zaten güncelleme yapıyorum takipteyim buradayım yapamayan arkadaşlar olursada bundan başka nasıl anlatılır bilemiyorum valla. Neyse elimden geleni yaparım hadi arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Bu arada benim bi arkadaşım vardı oyun paylaşıyordu burada nerdesin yaa grk207 ?

Selametle
    Roseblood

dostum eywallah yazmıssın ben bunları yaptım ama bı kere daha yapıyorum su an.148 mb lık bı yukleme var kı yuzde yuz 1.6....beklıyorum bakalm

• Yönergeleri izledikten sonra yenilik olduğunu söylüyor hatta sana isminide veriyor bacardi Bana yeni bir pencerede Android 2.1 uygulaması var dedi.
    Ayrıca dosyanın boyutu 167.6 MB 148 değil maalesef .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roseblood

Yönergeleri izledikten sonra yenilik olduğunu söylüyor hatta sana isminide veriyor bacardi Bana yeni bir pencerede Android 2.1 uygulaması var dedi.
    Ayrıca dosyanın boyutu 167.6 MB 148 değil maalesef .

bende zaten en guncel yazılım telefonunuzda gıbı bıseyler dedı.dedıgım gıbı country olayı
  • Anladım Senin ülke değişikti galiba. Evet arkadaşlar şuan benim telefon Android 2.1 olmuştur, herşey anlattığım gibi oldu.

Herkese Selamlar...
  • Arkadaşlar telefonumda da PCCompanionda da enson sürüm var dedi ben devam edip yükledim.
    Teli pcye bağlayıp PCCompanion son sürümünden support zone tıklayın

Telefonunuz Güncel
    Şu anda zaten en son sürüme sahipsiniz.

Telefonunuzla ilgili sorun yaşıyorsanız, yazılımı Onarmak için onar'ı tıklatın.

Onar ı tıkladım teli kapadım 5 san. kabloyu çıkartıp.Kabloyu takarken geri tuşuna basılı tutuyorsun güncelleme başlıyor
  • markette iyi oyun bulabilen varmı yarış futbol vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 7 Kasım 2010; 20:21:18 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.