Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • contact2simpro isimli programdan sim kartınızı güncellyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirly_musty

Benide ekleyin arkadaşlar telefon muhteşem daha 3 gün oldu yeni yeni oyun prg vs yüklemeye başladım ama root işlemi yapmadım 2.1 çıkmasını belşemek en mantıklısı sanırım 1 hafta içinde çıkıcakmış sanırsam %70 bütün sitelerde yorumlar bu şeklide fakat benimde şu ŞARJ SÜRESİ az gibi qeliyor çok kısa sürede bitiyor gibi bunu sizler başka nasıl töntem kullandınız günceleme ile bu sorunlar ortadan kalkarmı sizce tşk

Hemen 4 yorum yukarıda şarj olayını belirttim, uygularsan sorunun kalmaz ;)
  • benim tel. r2ba024. Update serviceden güncelle dedim telefonunuz güncel diyor. 26ya güncellemenin başka bi yolu mu var aceba?
  • arkadaşlar ben wifi ye bağlanıyorum full gösteriyo bağlanıyor ama hiç bir sayfaya giremiyorum ne gibi ayarlları var
  • her türlü eksikliğine rağmen şu telefona hastayım ama ses kısıklığı olayı yüzünden almıyorum, konuşurken karşı tarafın sesini duyamamak bir telefon için çok büyük bir eksiklik, inşallah 2.1 ile bu sorun giderilir de xperia'ya geri dönerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurk

quote:

Orijinalden alıntı: izmirly_musty

Benide ekleyin arkadaşlar telefon muhteşem daha 3 gün oldu yeni yeni oyun prg vs yüklemeye başladım ama root işlemi yapmadım 2.1 çıkmasını belşemek en mantıklısı sanırım 1 hafta içinde çıkıcakmış sanırsam %70 bütün sitelerde yorumlar bu şeklide fakat benimde şu ŞARJ SÜRESİ az gibi qeliyor çok kısa sürede bitiyor gibi bunu sizler başka nasıl töntem kullandınız günceleme ile bu sorunlar ortadan kalkarmı sizce tşk

Hemen 4 yorum yukarıda şarj olayını belirttim, uygularsan sorunun kalmaz ;)

Orası doqru denedim ama benimkisi R2BA024 güncellemesi var ve en yeni güncelleme var diye secenek çıkıyor bu sorun 2.1 versiyon ile düzelirmi acaba hem arka planda calışan dosyalar var fazla bunları nasıl kapatıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: recepyucel

benim tel. r2ba024. Update serviceden güncelle dedim telefonunuz güncel diyor. 26ya güncellemenin başka bi yolu mu var aceba?

Sony Ericsson PC Companion programını kaldır, tekrar yükle, programın da kendi güncellemeri oluyor arada, onlar için zaten uyarı veriyor program yeni güncelleme var diye, tekrar bağla telefonunu bilgisayarına ve programı açıp support zone bölümüne girip güncellemeyi kontrol et.
  • Arkadaşlar operatörle ilgili sorun yaşayan arkadaşlar var mı? Telefonu açtığımda otomatik olarak şebekeye bağlanmıyor. Her açılışta operatörleri tarayıp elle seçmem gerekiyor. Halbuki şebekeye otomatik bağlanma seçeneği de seçili. Ayrıca Wireless'ı kapattıktan sonra 3g/Edge'e de bağlanmıyor kimi zaman.. Var mı bu tarz sorunlar yaşayan arkadaşlar?
  • su 2.1 hangı gun cıkacak bılen varmı?lınk flan bısey paylasalım bılen varsa sıkıldık artık ya bekle bekle yada desınler cıkarmıcaz kurtulalım
  • quote:

quote:

benim tel. r2ba024. Update serviceden güncelle dedim telefonunuz güncel diyor. 26ya güncellemenin başka bi yolu mu var aceba?

Sony Ericsson PC Companion programını kaldır, tekrar yükle, programın da kendi güncellemeri oluyor arada, onlar için zaten uyarı veriyor program yeni güncelleme var diye, tekrar bağla telefonunu bilgisayarına ve programı açıp support zone bölümüne girip güncellemeyi kontrol et.

Hocam aynen yaptım dediklerini ama telefonunuz güncel diyor halen 24. bırak 2.1 e gecmeyi kıytırık günceleştirmeleri bile yapamıyoruz nası bi iş bu ya..

• quote:

quote:

quote:

Hocam aynen yaptım dediklerini ama telefonunuz güncel diyor halen 24. bırak 2.1 e gecmeyi kıytırık günceleştirmeleri bile yapamıyoruz nası bi iş bu ya..

Aynı sorun bende de oluyor 24 için güncel yazılım dedi ben yine de yükledim baktım yüklenen de 24 bir değişiklik olmadı. Sanırsam Türkiyede satılan modeller 24 e kadar güncelleme yapıyor 26 olanlar galiba yurt dışından alınanlar olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Raist

quote:

quote:

quote:

Aynı sorun bende de oluyor 24 için güncel yazılım dedi ben yine de yükledim baktım yüklenen de 24 bir değişiklik olmadı. Sanırsam Türkiyede satılan modeller 24 e kadar güncelleme yapıyor 26 olanlar galiba yurt dışından alınanlar olabilir

Ozamn bu matıkla android güncellemesi bize yani TRye baya sonra gelecek diyebilir miyiz(?)

• Selamlar.Xperia X10 dan son derece memnunum ancak aldığım günden beri sürekli karşılaştığım 2 sorunum var ve bir türlü sebebini anlayamadım.Birincisi telefonu açıp pin kodunu giriyorum,telefon başlatılıyor ancak bir iki dk sonra tekrar benden pin kodu soruyor.İkincisi ise hemen hemen her arama yaptığımda bir 2 dk sonra arama kesiliyor ve yeniden aramak zorunda kalıyorum.Ancak ikinci aramam kesilmiyor.Muhtemelen 2.1 sürümüyle bu problemler ortadan kalkar ancak yinede hangi sebeple yaptığını anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

Selamlar.Xperia X10 dan son derece memnunum ancak aldığım günden beri sürekli karşılaştığım 2 sorunum var ve bir türlü sebebini anlayamadım.Birincisi telefonu açıp pin kodunu giriyorum,telefon başlatılıyor ancak bir iki dk sonra tekrar benden pin kodu soruyor.İkincisi ise hemen hemen her arama yaptığımda bir 2 dk sonra arama kesiliyor ve yeniden aramak zorunda kalıyorum.Ancak ikinci aramam kesilmiyor.Muhtemelen 2.1 sürümüyle bu problemler ortadan kalkar ancak yinede hangi sebeple yaptığını anlayamadım.

böyle bir sorunla karşılaşmadım şükür.. garantiye götürmeni tavsiye ederim ya da güncellemeyi bekle..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de kendi bilgisayarıma bağladığımda güncel diyordu, fakat arkadaşımın bilgisayarına bağladık güncelleme var dedi, sizin de varsa imkanınız başka bir bilgisayarda deneyin ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de kendi bilgisayarıma bağladığımda güncel diyordu, fakat arkadaşımın bilgisayarına bağladık güncelleme var dedi, sizin de varsa imkanınız başka bir bilgisayarda deneyin ;)

Telefondada var güncelleme imkanı. Ayaralar<Telefon hakkında<Yazılım güncelleme. Burdan da güncelleme bulmuyor.

• Arkadaşlar sanırım 1-2 gün içinde 2.1 elinizde olacak.

Web sitelerinde güncellemeye gitmişler.
    "Now with 2.1" ifadesi eklenmiş.

(Hemen bu mini demeyin sakın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 26 Ekim 2010; 14:46:36 >
  • yeter artık gelsin ya disimi sıka sıka bi hal oldum ya.hergun sonyericsson'un sayfasını ve forumları ziyaret etmekten fenalık geldi
  • 2.1 le multi touch gelicekmi?
    cevabi icin adresteki videolari seyredin.
    http://www.xperiax10.net/2010/10/24/multitouch-xperia-x10-debate-surfaces-again-following-convincing-videos/
  • 2.1 ile ses sorunu çözülür ve mt gelirse ilk alacağım telefon x10 beyaz olur
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.