Şimdi Ara

-----Sony Ericsson Xperia Neo V Kullanıcılar Klubu----- (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
39
Favori
290.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkccecci

quote:

Orijinalden alıntı: farfara

quote:

Orijinalden alıntı: Executioner

quote:

Orijinalden alıntı: farfara

Neo v için Cyanogen Mod var mı acaba bilen var mı ?

buyurhttp://download.cyanogenmod.com/?device=haida&type=stable

Acaba herşey doğru düzgün çalışıyor mu. Radyo kamera falan filan

cyanogenmod nedir ?

Bir romdur. Yani değistirilmiş bir android işletim sistemi.

• Sola ya karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

quote:

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

atrixle arasında kaldım

Sırf güncelleme sorunu için bile alınmaz bence atrix.uzun vadeli düşünmek lazım.bende bu Neo V yi kullandım(taki denize girene kadar) memnundum.ama şimdi bir tel. alıcak olsam Sony xperia sola alırım.

kusura bakmayında bugün teknosa da solaya baktım neo v nin yanına bile yaklaşamaz bence

• Arkadaşlar bugun tüm günümü bu forumda ics ye geçildikten sonraki yorumları okuyarak geçirdim. Hepimiz tel hakkında ki sorunlara odaklanmışız. Çözüm hakkında yazılanlar pek umursanmamış. Ama o işlemi yapan neredeyse büyük çogunluk telefonunun düzeldiğini yazmış. Hatta %100 ü fark olduğunu yazmış. Bugün neo v mde birşey denedim. Bilmiyorum size ne derece mantıklı gelecek. Astro file manager deki camera360 dosyasının ismini degiştirerek 360 yaptım. Uygulamadan cıktım ve galeriye girip klasördeki fotolara baktım ve cok ilginç bir durumla karsilastim.( o dosya sd kartta kayıtlı). Fotolara baktığımda fotolar pixel pixel di. Hani ilk açtığımızda oyle olur sonra 1sn. içinde düzeltirdi ya b7nu yapmadı. Sonra tekrar astro ya girdim, klasore eski adını verdim. Sizce sonuç ne oldu? Fotolar düzelmişti. Anlatmak istediğim3 gelince. Şimdi arkadaşlar bu ics gelmeden önce gb hafıza kartı ve dahili belleğe birşeyler yazdı. Sonra işletim sistemi güncellendi. Bazı değişikler oldu haliyle ama belleklerde hala gb nin eserleri duruyor. Bnm yaptığım deneyde ki gibi aslında herşey normal fakat sadece isimler değişik. Şimdi sorsanız e neden her telefonda aymısı olmuyor diye. Onun cevabını veremem. Umarım anlatabildim ne demek istediğimi. 4 -5 gün sonra 16gb class4 sdkart alcam, o zaman telefonu fabr. ayarlarına geri döndürüp sıfır kartada telefonda format atacağım. Kesinlikle fark olacaktır. O zaman size tekrar yazarm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: raptor94hazer

Dostlar hafıza kartı olarak ne önerebilirsiniz?Birde bende 3G aktif değik nasıl aktif edeceğim?Yani widgeti felan yok?

ben class 4 sandisk 8 kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. class4 benim fikrimce yeterli gibi gözüküo.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

quote:

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

atrixle arasında kaldım

Sırf güncelleme sorunu için bile alınmaz bence atrix.uzun vadeli düşünmek lazım.bende bu Neo V yi kullandım(taki denize girene kadar) memnundum.ama şimdi bir tel. alıcak olsam Sony xperia sola alırım.

kusura bakmayında bugün teknosa da solaya baktım neo v nin yanına bile yaklaşamaz bence

haklısınız sola resimlerine bakarken keşke bekleyip bunu alsaydım demiştim ama elime alıp inceleyince neov nin şıklığını kullanışlığını hissedemedim. Kaba bir şekli var gibime geldi. Yeni çıkan Sonylerden sadece xperia s e neo v mi değişebilirim.

• Telefon baya kasmaya başladı ne yapmak gerekiyor. Ayrica içi cok dolu değil. Genelde uygulamalar kartin içinde. Ayrica bu android 4.0 olayi suya dustu kandirildik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wboard -- 1 Ekim 2012; 1:46:09 >
  • Arkadaşlar bugün pc'den telefonu şarj ederken bir arkadaşım aradı. Onu acarken, şarj bölümünden çektim telefonu. sonra ekran karardı. Bir daha gelmedi. Bataryasını çıkarttım, taktım belli bir süre bekliyerek de fakat AÇILMADI telefon hiç. Ve Usb ile bilgisayar bağladığımda USB i tanımadı diye uyarı veriyor. yani içeriğini de göremiyorum. Update yapmam için bağlantı saglıyamadım. USB tanımadı dediği için. Yardımcı olabilirse bir arkadaşım çok sevinirim.

İlginize teşekkürler şimdiden..
  • Arkadaşlar navigasyon programı kullanan var mı aramızda.
    bende igo my way son sürüm yüklü idi ve şunu farkettim normalde 30 küsür tl gelen avea hattımın faturası 65 tl geldi ve 30 tl kadarı GPRS ücreti
    o tarihte ankaradan antakyaya giderken bir süre igo kullanmak durumunda kalmıştım
    geçen ay yine faturadaki tarih ve saatte navi kullandım 2-3 tş GPRS ücreti işlemiş
    ben ücretsiz navi için aldım sayılır android tlf
    bu ne şimdi
    veri trafiği devre dışı sürekli bende anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: hungrywolf

quote:

Dostlar hafıza kartı olarak ne önerebilirsiniz?Birde bende 3G aktif değik nasıl aktif edeceğim?Yani widgeti felan yok?

ben class 4 sandisk 8 kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. class4 benim fikrimce yeterli gibi gözüküo.

Eyvallah dostum sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: aob_hatay

Arkadaşlar navigasyon programı kullanan var mı aramızda.
    bende igo my way son sürüm yüklü idi ve şunu farkettim normalde 30 küsür tl gelen avea hattımın faturası 65 tl geldi ve 30 tl kadarı GPRS ücreti
    o tarihte ankaradan antakyaya giderken bir süre igo kullanmak durumunda kalmıştım
    geçen ay yine faturadaki tarih ve saatte navi kullandım 2-3 tş GPRS ücreti işlemiş
    bu ne şimdi

Hocam ben Ndrive kullanıyorum. Gps ücreti yok.
  • arkadaşlar benim neo v nin kamerası gece flaşlı çekimlerde mor renkte sislenmeler oluyor daha önce yoktu bu yazılımsalmı donanımsal bir problemmi bide 3d kamerada çekim yapacağım zaman ışık yanan yerlerde ekran karanlık oluyor ama gündüz hiç birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: cdkral

quote:

bu ne şimdi

aslında ben çok defa kullandım bu yazılımı bu telefonda
    şu ana kadar eklenen bir ücret yoktu
    ancak dediğim gibi temmuz ve ağustos faturalarımda en az 25 tl lik fazla ücret oldu ve ikisindede faturayı arttıran GPRS idi
    gerçekten çözemedim
    şimdilerde wap ayarlarına girip mevcut tüm bilgileri "ayarlanmadı" şekline getirdim yani telefonla istesemde artık hattım üzereinden nete giremiyor olmam lazım
    bu sabah hanımı okuluna bırakırken özellikle navi kullandım bakalım ücret yansıyacak mı faturaya diye
    o denemeleri yapıyorum şimdi
    sonuçları yazarım
    NDrive nasıl bu arada?
    memnun musun
    menüleri nasıl pratik mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cdkral

quote:

bu ne şimdi

aslında ben çok defa kullandım bu yazılımı bu telefonda
    şu ana kadar eklenen bir ücret yoktu
    ancak dediğim gibi temmuz ve ağustos faturalarımda en az 25 tl lik fazla ücret oldu ve ikisindede faturayı arttıran GPRS idi
    gerçekten çözemedim
    şimdilerde wap ayarlarına girip mevcut tüm bilgileri "ayarlanmadı" şekline getirdim yani telefonla istesemde artık hattım üzereinden nete giremiyor olmam lazım
    bu sabah hanımı okuluna bırakırken özellikle navi kullandım bakalım ücret yansıyacak mı faturaya diye
    o denemeleri yapıyorum şimdi
    sonuçları yazarım
    NDrive nasıl bu arada?
    memnun musun
    menüleri nasıl pratik mi?

Ben gerçekten seviyorum. Bundan öncede 5800 vardı bende. Onda da Ndrive kullanıyordum. Menüleri bence pratik. Zaten benim Ndrive sürümünde bir hata var veri trafiği açıksa programa girmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkccecci

arkadaşlar foruma daha önce de yazmıştım ama cvp alamadım. benim neo v de çekim sorunu var. farika ayarlarına geri dönüyorum, iki haftayı bulmadan başka telefonların kesintisiz full çektiği yerlerde sürekli hattan düşmeler oluyor. son zamanlarda telefona bir şey de yüklemedim pek. ben bir ayardan veya uygulamadandır diyordum ama değil sanırım . aynı sorunu yaşayan ve çözen varsa alıntı yaparak cevap verirse sevinirim. teknosadan almıştım. bu sorun ve kulaklığındaki konuşma esnasında ortaya çıkan cızırtı ve kapaktaki gıcırdama sebeplerinden teknosaya geri vericem, servis de onaylarsa iade edicem

aynı sorun bendede var, telefonum hiçbir yerde çekmiyor ve aldıktan yaklaşık 1 ay sonra garanti kapasamında yolladım ama nafile,şimdi tekrar yollayacağım olmazsa tüketici hakem heyetine başvuracağım.

• Telefonuma olumsuz yorumlar nedeniyle hiç İCS yüklememiştim.

Ancak yüklemeye karar verdim ve direk CM 9.1 stable yükledim ve burada bahsedilen sorunlardan hiçbiri mevcut değil.

Tüm oyunları donmadan oynayabiliyorum sistemde hiçbir problem yok canavar gibi.

Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bob_marley_232

Telefonuma olumsuz yorumlar nedeniyle hiç İCS yüklememiştim.

Ancak yüklemeye karar verdim ve direk CM 9.1 stable yükledim ve burada bahsedilen sorunlardan hiçbiri mevcut değil.

Tavsiye ederim.

Pardon bu dediğiniz güncelleme tam olarak ne oluyor.Yani telefonu bilgisayara taktığımızda yapmak istediği 4.1.B.0.431 güncellemesi mi?
  • quote:

quote:

Tavsiye ederim.

Pardon bu dediğiniz güncelleme tam olarak ne oluyor.Yani telefonu bilgisayara taktığımızda yapmak istediği 4.1.B.0.431 güncellemesi mi?

Custom rom o. Sony'nin resmi güncellemesi değil.

• Şu güncelleme de bi gelmedi.

• quote:

quote:

Tavsiye ederim.

Arkadaşın belirttiği gibi custom rom dur CM 9.1
    Flashtool ile flashlamanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.