Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia arc S [SATILIK] Uygun Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Sony Ericsson Xperia arc S [SATILIK] Uygun Fiyat
    Merhaba sayın DonanımHaber üyeleri,

Sony Ericsson Xperia arc S telefonumu yeni telefon alacağımdan satışa çıkarıyorum.

Cihaz 2011 yılında alındı, faturası yok. Garantisi bitti. Arka kapağında aşağıdaki fotoğraflarda gördüğünüz üzere çizikler var. Telefonun yanları felan gümüş rengindeydi, boyası döküle döküle komple siyah oldu. :D Kutusu hala duruyor. Orjinal kulaklığıda. Kulaklığı çok mükemmel. Telefonu sırf müzik dinlemek için bile alabilirsiniz. Çok mükemmel bir kulaklığı var ve sesler aşırı derecede net ve basslı felan çok iyi yani. Yanlız kulaklık girişindeki telefonun düşmesinden dolayı oluşan problemden ötürü kulaklığı algılamıyor. Kulaklık kablo ucunun kulaklık girişinde belirli bir şekilde durduğunda çalışıyor.

Cihazın android sürümü eskidir. Yenisine güncellemeyin çünkü yenisinde kasmalar çok oluyor. Telefonun kendi hafızası 420 MB'dir. 8 GB hafıza kartı var. O da benden size hediye. Bu dahili hafızası az olduğundan dolayı telefonun dahili hafızasında durmak zorunda olan uygulamaları indirmeyin. Sadece whatsapp ve facebook olsun. Diğer uygulamalardan hafıza kartına taşınabilir olanları indirin. Facebook'un son sürümü arada kasmalara yol açabiliyor. O yüzden eski sürümlerini ya da facebook lite kullanmanızı öneririm. Whatsapp'ta kasma felan yok.

Video çekim kalitesi çok başarılı. Fotoğraf içinde öyle.

Kutu içeriğinde söylediğim gibi kulaklık, kullanılmamış ekstra kulaklık başları, orjinal samsung şarj kablosu ve orjinal sony şarj kapağı, kullanım klavuzu felan var. Bütün standart micro usb şarj aletlerine uymaktadır. iPhone'lar gibi bozulmaz yani. Dürüst bir satıcıyım. Telefonu ilk aldığım dönemlerde fiyatı 1000 TL'ye aldım. Telefonu harbi kullandım yani. Defalarca kez düşürdüm, kılıfsız kullandım ve harbiden hakkınıda verdi diyebilirim. Ama ne olduysa asla camı kırılmadı, çizilmedi (üzerindeki ekran koruyucuyu sökmeme rağmen). Bunlara rağmen telefon kesinlikle çok ama çok sağlam çıktı. Telefon düşmeye, darbelere çok dayanıklı. Şarj ömrü hemen hemen internette sürekli gezenler için 1 gün yetiyor. Ama video izlerken 6 saat anca dayanıyor. Genel özelliklerini yazmıyorum, googledan bulabilirsiniz çünkü. Tuşları felan sorunsuz çalışıyor. Sıfır fiyatı 650 TL'dir. Ortalama ikinci el piyasası 280-390 TL arasındadır. Satış fiyatım 150 TL

İstanbul içi elden, diğer illere önce ödeme sonra kargo şeklinde olur. Kargoyu alıcı öder.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bunu 200 tlye sat sana on tane gondericem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkunc

Bunu 200 tlye sat sana on tane gondericem

Adam gibi düşüncelerini söyle o zaman dinleyelim. 200 TL böyle bir telefon için çok çok pahalıymış gibi birşey yazıyorsun. Söyle bakalım nedir bu telefonun değeri ?
  • Güncel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yanlış anlamayında bende de vardı.Bendeki neredeyse sıfır gibiydi aynı beyaz renk.100 tl ye verdim ki ederi oydu. Ama sizinki gerçekten kötü durumda yaptırmaya kalksan masraflı.fiyatıda hala yüksek sizin içinize siniyorsa sorun değil mal sizin sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4eva

hocam yanlış anlamayında bende de vardı.Bendeki neredeyse sıfır gibiydi aynı beyaz renk.100 tl ye verdim ki ederi oydu. Ama sizinki gerçekten kötü durumda yaptırmaya kalksan masraflı.fiyatıda hala yüksek sizin içinize siniyorsa sorun değil mal sizin sonuçta

anladım hocam bilgilendirme için teşekkürler. bu ikinci telefon satışım.olduğu.için çok iyi 2. el piyasası konusunda.bilgim yok.söyledikleriniz aklımda.bulunsun.teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonà LegacyXperia (bu alete özel cyanogenmod ü v11 de 4.4.x) kurun ve kullanmaya devam edin yada yedek telefon yapın. Alet yeniden doğuyor. Bir yakınma verir iken araştırdım ve bu tam çözüm oldu.

https://github.com/LegacyXperia/Wiki/wiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.