Şimdi Ara

SONY ERICSSON XPERIA ARC S - GİTTİGİDİYOR 799 - % 10 BONUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-arc-s-65602439

BONUS KARTI OLANA 720,00-TL YE GELİYOR.

NE DERSİNİZ BU VAKİTTEN SONRA BU TELE BU KADAR VERİLİR Mİ.

• ben aldım, satıcı çok iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone18 -- 11 Ekim 2012; 11:22:07 >
  • Alınmaz. Hem ithalatçı garantili hem de kronik ekran sararması problemi var. 100 200 daha verip 2. el Xperia S almak çok daha mantıklı.
  • Bence bu fiyata mükemmel. xperia s çok kaba ve bir kaç teknik detay üstünlüğü nedeniyle o telefona o para verilmez. ayrıca; sıfır almak, kutusunu kendiniz açmanız, ikinci el almaktan çok çok daha iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: H-Kahramann

Bence bu fiyata mükemmel. xperia s çok kaba ve bir kaç teknik detay üstünlüğü nedeniyle o telefona o para verilmez. ayrıca; sıfır almak, kutusunu kendiniz açmanız, ikinci el almaktan çok çok daha iyi...

Bir kaç teknik detay dediğiniz;
    32 gb dahili hafıza
    1 gb ram
    12mp kamera
    Dual core 1.5ghz işlemci
    720 x 1280 ekran çözünürlüğü
    4.3" ekran boyutu
    Ön kamera
    1920x1080p video çözünürlüğü
    342 ppi piksel yoğunluğu

gibi basit şeyler, çok haklısınız!.. :)
  • kullanmadığım telefon kalmadı. belirli bir süre sonra en önemli özellik tasarım oluyor.
  • xperia s gerçekten mükemmel ötesi bir telefon..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bence bu fiyata mükemmel. xperia s çok kaba ve bir kaç teknik detay üstünlüğü nedeniyle o telefona o para verilmez. ayrıca; sıfır almak, kutusunu kendiniz açmanız, ikinci el almaktan çok çok daha iyi...

nisan ayından beri kullanıyorum, o süreden beri de arc s başlığına takılıyorum...

kronik ekran sararması problemini ilk defa burada duymak ilginç oldu

o ekran sararması sakın xperia s'te olmasın? ya da htc one x'te falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 12 Ekim 2012; 9:41:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

nisan ayından beri kullanıyorum, o süreden beri de arc s başlığına takılıyorum...

ben yazacaktım ki arkadaş yazmış, kronik ekran sararması nedir? ne duydum ne yaşadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Alınmaz. Hem ithalatçı garantili hem de kronik ekran sararması problemi var. 100 200 daha verip 2. el Xperia S almak çok daha mantıklı.

xperia s tede ekran sararması sorunu var. teknoloji şans işi biraz
  • Bonus Kart kampanyasından yararlanmak için herhangi bir yere SMS göndermek vb. gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

ben yazacaktım ki arkadaş yazmış, kronik ekran sararması nedir? ne duydum ne yaşadım...

ya işte bilip bilmeden sallıyorlar, adamın tavsiye ettiği xperia s'te var ekran sararması da dünyadan bi'haber...

• ekran sararması hem de kronik hımmm
    millet ne çekiyor da kafa böyle güzel oluyor anlamak güç vallahi
  • 100-200 fazla verecem, bi de 2. el alacam :) asıl sıcak kampanya bu olsa gerek :)))
  • GG'den bişey alınmaz, firma komisyonları hem satıcıya hem satıcıdan alıcıya en yüksek fiyatı isteyen internet satış sitesidir.
    Kabaca bir ürününün içinde 2 kar payı vardır yüksek ürünlü fiyatlarda otomatikman 100 liraya kadar fiyatı değiştirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

GG'den bişey alınmaz, firma komisyonları hem satıcıya hem satıcıdan alıcıya en yüksek fiyatı isteyen internet satış sitesidir.
    Kabaca bir ürününün içinde 2 kar payı vardır yüksek ürünlü fiyatlarda otomatikman 100 liraya kadar fiyatı değiştirir.

Ucuza geliyorsa neden alınmasın anlamadım hala?
    500 Lira olsa bu telefon alınmaz mı yine de?
  • quote:

GG'den bişey alınmaz, firma komisyonları hem satıcıya hem satıcıdan alıcıya en yüksek fiyatı isteyen internet satış sitesidir.

Katılıyorum. En ufak vade işleminde bile zaten çok yüksek olan komisyon oranını katlayan, listeleme için bile ücret alan, soyguncudan farkı olmayan bir site. Batmamasını hayretle karşıladım. Umarım en kısa zamanda batarlar.

SanalPazar şu sitenin tasarımında ve arama özelliğinde iyileştirmeye gitse harika olacak. Her anlamda GG'yi cebinden çıkarır.

Şu anda bu telefon için 800 lira ödeyenler, GG'nin komisyonunun 80 lira olduğunu biliyorlar mı? :)

• neden batsınlarki adamlar her ilanda satış olsun olmasın kazanıyorlar, satışta %10 komisyon+listeleme+en az 1 hafta da parayı kullanıyorlar, daha ne olsun taş atıp kollarımı yoruluyor:)

bu siteden %5 çek olmadıgı sürece alışveriş yapmam.
    bu telefon içinde eger %5 çek yoksa 18 tl daha verip yeniçarşımdan 3 ay ertelemeli almak daha karlı:)
    http://www.yenicarsim.com/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i-cep-telefonu-8gb-hafiza-kart-hediye/cep-telefonu/id/1328484/

bu arada gg 6taksit yç 3 ay erteleme 12 taksit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByLabTek -- 12 Ekim 2012; 12:01:29 >

• GG'da bugün son olan bonus kampanyasıyla tel biraz daha hesaplı geliyor. Yeni çarşımda eğer çek varsa ordan almayı isterim. Hem taksit erteleme hemde 12 taksite değer, Bu çeki nerden bulabiliriz. Bilgisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

quote:

Ucuza geliyorsa neden alınmasın anlamadım hala?
    500 Lira olsa bu telefon alınmaz mı yine de?

Satış politikalarını(listeleme fiyatı, komisyon) değiştirmedikleri sürece teorik olarak ucuz olmasının imkanı yok.

Çünkü söylediğim gibi gg'de bir ürünün içinde 2 kar payı vardır %7-8 oranlarında(kullanmadığım için tam emin değilim) sitenin komisyonu + 4 lira listeleme ücreti , %10 oranlarında satıcının kar payı.
    Site komisyon bedelleri sabitken, satıcı kar payları ürüne göre farklılık gösterebilir, satıcı pekala kar payını düşürebileceği gibi yüksekde tutabilir.
    Bu oran sahibinden.comda %7, sanalpazarda ise sadece %5.

Kabaca bir ürünü gg'de 500 liraya buluyor olmanız bu durumu değiştirmez aksine o ürünün indirime girdiğini ve zamanla dahada ucuza satılabileceğini anlamış olursunuz, gereken tek şey sabır.

Şu anda bu telefon bir çok sitede benzer fiyatlara satılıyor, onların kampanya yapmasını beklemek daha mantıklı ve fiyatının daha ucuz olacağınında bir garantisi, 1-2 senelik bir telefon için aslında yapılması gerekende budur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.