Şimdi Ara

Sony Ericsson W960 (yenilenmiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TR den alınma ( telpa çıkışlı garantisi haziranda bitti :( ) w960i telefon, bütün kağıtları, kutusu, şarj aleti, kulaklığı, kulaklık başlıkları, çift kalemi, yazılım cd si, data kablosu mevcuttur.

Dokunmatik sorunu vardı, genpa ya götürdüm 160TL karşılığında telefonun ön board u , kapağı ve dokunmatiği ekranıyla beraber orijinal olarak değiştirildi. Genpa tarafından 6 ay boyunca telefonun boardu ekranı ve dokunmatiği garantilidir, faturasıyla beraber yollayacağım, üstündeki jelatin ve etiketler dahi sökülmedi. Kimine göre tamir görmüş cihazdır, kimilerine göre önemli parçaları yenilenip 6 ay garantilenmiştir yorum sizin.

Satma sebebim dayanamayıp kendime W715 almış olmamdır, hangisini satayım diye kararsız kaldım buna karar verdim, ilerde xperia ya geçiş yaparım belki.

Fiyat 325 TL dir, pazarlık yoktur, takas üstüne en az 160 tl alacağım PS Move Kamera ve kolları, starter pack gibi gereçlerle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneakersnack -- 29 Eylül 2010; 20:14:10 >

• p.m.
  • Cevaplandı...
  • mükemmel bir telefon yaa hala çok özlerim bunu w715 almıs olmasaydın arena ile takas öneriridim düşünürsen pm at ;)
  • pm
  • cevaplandı...
  • pil durumu nasıl acaba? birde şirket e-maili yüklenebiliyormu? yani pda lardaki gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Ericsson Vivaz İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    ^^Sony Ericsson Xperia X2^^
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pil durumu iki senelik bir telefon gibi 1,5 - 2 gün arası gidiyor kullanıma göre 1 günde gidebilir, mail olayları var ama hiç kullanmadım desem yeridir, gmail yüklü gelio ama şirket mailleri için bir bilgim yok fakat mail kutusu ayarları var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.