Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.778
Cevap
13
Favori
609.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Arkadaşlar benim bir problemim var sms ayarlarını nasıl düzenleyebilirim bazı kitlelerden mesaj gelmiyor bana özellikle iş mesajları.

Sorunu çözemedimya birde ekranın sol üstünde çekim göstergesinin yanında kırmızı bi simge var bayrak benzeri onu bir türlü kaybettiremedim ?
  • Nasıl bayrak simgesi ? Şunları dene
    1-Ayarlar>Çağrılar>Çağ. Yönlendirme>Tümünü devredışı bırak
    2-Ayarlar>Çağrılar>Çağrıları düzenle>Çağrı kabulü>Herkes izinli
    3-Ayarlar>Çağrılar>Çağrıları düzenle>Kapalı gruplar>Açık çağrılar>Açık
    4-Ayarlar>Bağlantı>Data iletişimi>SMS erişimi>GSM
  • Arkadaşlar Merhaba W810i telefonun canım ciğerim arızalandı!
    Ekrana görüntü gelmiyor ekran filminden olduğuna eminim ekran değişecek galiba ve şebeke problemi var !!!
    Ürünü nasıl yaptırabilirim. Forumda bazı arkadaşlar vardı hatırladığım kadarıyla... Antalya da oturuyorum.
  • arkadaşlar şu an xperia x10 kullanıyorum ama ne yalan söyliim w810'umdan vazgeçemedim hala kullanıyorum onu da.
    kamera tuşu çalışmıyor ve arada diğer tuşlar da kıllık yapıyordu bir de şu klasik şarj soketi problemi vardı.
    asya telekomdan rica ettim iki parçayı da bana kargo yaptılar.ikisini de değiştirdim telefonum gene cillop gibi oldu.rektefiye yaptım yani:)
    bu arada işlemin maliyeti 20tl oldu bilginize:D
  • Turkcell hattım ve W810i tlf var. Hücre bilgisi açık olmasına rağmen bulunduğumuz yeri şehir, mahalle, sokak... adını ekranda yazan bilgilere bi türlü ulaşamıyorum. 50 alan bilgisi girilmesi gerekiyormuş,bunu nasıl yapabiliriz arkadaşlar
  • mesaj ayarlarına gir ordan yeni kanal ekle basit bi işlem
  • Buözellik baya güzelmiş bende bilmiyordum. Ama tek tuşa atasalarmış kullanımı daha kolay olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trueblueee

Bu özellik baya güzelmiş ben de bilmiyordum. Ama tek tuşa atasalarmış kullanımı daha kolay olurdu.

Edit: Kamera tuşu olayı...
  • 1) Turkcell de artık çoğu vericiden 50 kanalındaki yer bilgisi gönderilmiyor bu yüzden göremiyor olabililirsin.

2) bilmiyorsanız yanlış bilgi vermeyin bari kanal ekleme bölümünden 50 kanalını ekleyemezsiniz zaten.... 050 kanalı sony ericssonlarda hücre bilgisini açınca aktif olur. mesajlar > ayarlar > alan bilgisi > hücre bilgisi açık olması yeterli hâlâ yazmazsa sorun 100% TURKCELL den kaynaklı adım gibi eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 2 Ocak 2011; 0:37:20 >
  • arkadaslar merhaba..
    W810 um bozulduktan sonra 5800 aldım ve kullanıyorum,ama w810numuda kullanmak istiyorum..sorunlarım soyle,yardımcı olabılecek arkadaslar varsa sımdıden tesekkurler..
    1-kameraya girmeye calıstıgımda(menuden ve kamera tusundan)giriyor gibi oluyor ama 2sanıye gecmeden ana menuye atıyor.telefon tamırcısıne verdım ama filmi ve kamerayı degistirdim ama calısmadı dedı.sızce sorunu nasıl cozebılırım?
    2-telefonu vatan bilgısayardan aldım ama ımeısı nasıl olduysa klonlandı,suan tek hat ile calısıyor telefoncu atıcagını soyledı ama kamerayı yapamadıgı icin sinirlendım ve yaptırmadım acıkcası,kendım yenı bır imei atabilirmiyim?

İlgilenirseniz sevinirim arkadaslar..
  • çak yazılım düzelsin.
  • kamera sorunu büyük ihtimalle kamera sürücüsünden kaynaklanıyor. Ya tam yazılım at yada kamera sürücüsü (cam driver) at. IMEI için senin yapacağin birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89
    kamera sorunu büyük ihtimalle kamera sürücüsünden kaynaklanıyor. Ya tam yazılım at yada kamera sürücüsü (cam driver) at. IMEI için senin yapacağin birşey yok.

tesekkurler dostum..bu drıverları nerden bulabilirim peki?bunu attıgımda da cözülmezse ne yapılabilir?
    Not:telefonunu suan tus ısıklarıda calısmıyor neden olabilir?heryeri hasta bu telefonun yaw:)
  • Telefonun anakartında da sorun olabilir. Tuş ışıkları yanmıyorsa ön kapağı açıp sağ alttaki soketleri kontrol etmek lazım. Kamera sürücüsü için internette arayıp bulabilirsin. Eğer bulamazsan google a easace depo yazarak depoma gir orda bi yerde vardı yerini tam hatırlamıyorum kamera sürücüleri klasöründe orjinali yoksada ordan herhangi birini at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

Telefonun anakartında da sorun olabilir. Tuş ışıkları yanmıyorsa ön kapağı açıp sağ alttaki soketleri kontrol etmek lazım. Kamera sürücüsü için internette arayıp bulabilirsin. Eğer bulamazsan google a easace depo yazarak depoma gir orda bi yerde vardı yerini tam hatırlamıyorum kamera sürücüleri klasöründe orjinali yoksada ordan herhangi birini at.

tamam dostum teşekkür ederim,deneyeceğim..
  • arkadaşlar w810i de facebooktan video izleyebiliyor muyum?

ayrıca 6-7 ay önce falan menüden internet servisleri kısmına girdiğim zaman sony ericssonun sitesinden tema ,video ,resim falan indiriyordum , bugün girmeye çalıştım artık indirmiyor.
    kaldırdılar mı? yada başka cepten internet yoluyla tema resim indireceğim site var mı bildiğiniz?
  • Arkadaşlar, 3,5 yıldır kullandığım çok sevdiğim w810i mi, büyük ihtimalle şebeke yüzünden mesaj gönderilemediği için ekranına yumruk atarak bozdum. Telefonu açmaya çalıştığım zaman ekran yanıp sönüyor, sadece beyaz bir ekran başka hiçbir şey yok. Neden olmuştur, düzeltilebilir mi? Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirin. Telefonumu cidden çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • bi yazılım at düzelir belki ...
    düzelmezse eger bilki ekran filmini bozmuş olabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 16 Ocak 2011; 16:41:30 >
  • Teşekkür ederim. Yarın tamir ettirmeyi deneyeceğim, bir telefoncu baksın bakalım, olmazsa kendim uğraşırım.
  • 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.