Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaşlar pc suite vista driverı varmı

http://forum.donanimhaber.com/m_21988226/mpage_1/key_//tm.htm#21991944
    flash ve otofokus yok 3g var ama olsa ne olacak olmasa ne olacak
    bu 3 telefon arasında kaldım sizce hangisi ? w810 - k530 - w610
    knight üstad cewabın benim için çok değerlidir.

w810i'de birden fazla alarm nasıl kurabilirim biri anlatabilir mi. teşekkürler

Orjinalden alıntı: sabonis

arkadaşlar özür dilerim forumda arayacak vaktim yok da

w810i'de birden fazla alarm nasıl kurabilirim biri anlatabilir mi. teşekkürler

birden fazla alarm yok, tekrarlı kurabilirsiniz veya ajandadan rendevu olarak farklı farklı kaydedebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: grcim

eşime almayı planlıyorum w810 fakat
    w610 un eşim tuşlarını hiç beğenmedi
    şimdide k530 gördüm daha ince ve kibar w810 na göre ama
    flash ve otofokus yok 3g var ama olsa ne olacak olmasa ne olacak
    bu 3 telefon arasında kaldım sizce hangisi ? w810 - k530 - w610
    knight üstad cewabın benim için çok değerlidir.

w810 ve k530; w810 un kamerası daha iyidir, sesi daha iyidir, işlemcisi yavaştır. k530 un 3g si var ne kadar kullanılacağı meçhul, MMS gönderen bile görmüyorum etrafımda. tahminimce k530 un daha az özelliği vardır(emin değilim). ikisi arasında kalsam w810 alırdım.
    w610 ve w810; w810 un kamerası çok az daha iyi, w610 un daha iyi bir işlemci hızı ve + bir kaç özelliği var. w610 un tuşları bence de güzel değil, eğer kullanım sıkıntısı olacaksa yine w810 ama sorun değilse w610 :)

ben w810 kullanıyorum ve çok memnunum, öneririm.

• 1- bende 2.kez video çektikten sonra "izle" dediğimde telefon kendini kapatıyor açıyor reset atma gibi.
    10a yakın çekim yaptım 2.kez oldu. sebep ne olabilir?

2-bazı parçaları telefona atınca çalarken "gıyk" "guyk" gibi parçayı bozan sesler geliyor
    eskiden çizik müzik cdlerinde olduğu gibi parça sağlam pcde telefonda öyle sebep nedir?
    aktif bir forum kullanıcısı değilim ancak gezerken foruma dün ve bugün yaşadığım bir olayı yazma ihtiyacı duydum.ben düştüm siz düşmeyin.
    dün öğleden sonra Mersin Forum Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan Hızlı Sistem isimli mağazadan Sony Ericsson w810i satın aldım(340 ytl kvk). 1 saat sonra arabada oturuken sessiz ortamda son ses açık ekolayzır manuel çubuklar en üst seviyede kendi bünyesindeki (greetings,...) vs. müzikler dinlemeye başladım. ben 1 yıldır nokia 6230i kullanıcısıyım ve w810i hoparlör sesindeki rezaleti hemen farkettim.(hemen atağa geçmeyin devamını okuyun!)
    ses çok hassas ve müziğe yatkın kulakların duyabileceği bir cızırtıyla geliyordu.hemen 6230i'den bluetooth ile mp3 yolladım w810i'ye.aynı müziği 2 telefonda dinleyince rezalet bariz ortaya çıktı ve hemen 2. katta bulunan Media Markt isimli mağazaya gittim çünkü orada çalışan bir arkadaşta 2 yıldır bu telefondan var. amacım kıyas yapmak dedim ve yaptık gördükki(daha doğrusu duydukki:)) yeni almış olduğum w810i ayıplı ürün çıktı!
    hemen Hızlı Sistem e gittim ve durumu belirttim. tabi doğal olarak müşteri politikasını bilirsiniz dinlediler falan filan bu cihaz sağlam o normal bişey dediler:) arkadaşın telefonda kıyas yapmasak yiyecem tabi:) her neyse ne yapabilirim diye sordum ve dedilerki servise gidin ayıplı ürün olduğuna dair belge alın dediler.
    hemen kvk mersine gittim oradan sony ericsson mersin distribütörü sanırım asya elektronik e gittim ve ses olayını anlattım.
    şimdi iyi okuyun: "sony ericsson mersin servisi asya elektronik bana dediki: w810i telefonların 2007 yılından sonra üretilen modellerinin hepsinde aynı problem mevcut! dedi" peki öyleyse bu bir üretim hatası dedim ama kabul etmediler ve fabrikayı arayarak bunu sorduklarını ve fabrikanın bunun normal bişey(?) olduğunu söylediğini belirttiler.yani fabrika bu ses cızırtısı olayını 2007 den sonraki tüm w810i lerde kabul etmiş haberiniz olsun!
    yine de ısrar ettim ve memnuniyetsizliğimi ifade eden bir servis raporu aldım.
    aldığım raporu bugün (21.03.2008) hızlı sistem mağazasına götürdüm ve durumu tekrar izah ettim. kvk yı aradılar ve iade hariç ürün değişimini kabul ettiler. w810i bidaha tövbe dedim! çünkü aynı problemi yaşayacağım ihtimalinin yüzdesi yüksek.1 yıl daha eski ve ayrıca LENS KAPAĞI koruması(deyip geçmeyin çok önemli bence!çünkü 6230i yi çok düşürdüm ordan biliyorum:)) olan k750i modelini almaya karar verdim.
    kimse yanlış anlamasın w810i çok güzel bir telefon ve malzemesi daha kaliteli ah kardeşim neden lens kapağı yapmazsın böyle güzel bir telefona!
    üstelik w800i de bile var ki daha eski bir model.
    her neyse özetleyecek olursam arkadaşlar ben böyle bir macera yaşadım siz dikkat edin alacağınız w810i eğer 2007 den sonra üretildiyse (2007 dahil tabiki) arka hoparlör sesi cızırtılı çıkabilir. haaa önemsiz diyorsanız lens kapağını düşünün öyleyse derim(?)
    görüntüye önem veren w810i alır.benim gibi sağlamlığa çok önem verenler ve joysticki hassas kullanmayı bilenler k750i alır.
    kamera sistemleri tıpa tıp aynı k750i ve w810i.

k750i kral telefon kim ne derse desin :)

• Hoparlör konusunda yazdıklarınıza katılıyorum. Umarım yeni telefonunuzda problem yaşamazsınız. Ancak W810i ile K750i'yi kıyaslayacak olursak;

W810i’nin K750i’ye göre avantajları:

- EDGE desteği
    - Quadband desteği
    - Daha parlak ve büyük ekran (1.9 inç)
    - Daha ince yapı (19.5 mm)
    - Işık sensörü
    - 4 yönlü navigasyon tuşu
    - Malzeme kalitesi bir parça daha iyi
    - GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme özelliği
    - Daha stabil yazılım alt yapısı
    - Walkman arayüzü
    - Daha zengin kutu içeriği

W810i’nin K750i’ye göre dezavantajları:

- 350 saate kadar bekleme / 8 saate kadar konuşma süresi
    - 22 MB dahili bellek
    - Objektif kapağı yok
    - Hoparlör ses yüksekliği açısından K750i bir parça daha başarılı
  • carismaturk kardeş yazdığın hakkında fikir edinebilirim bende bu telefondan almayı düşünüyorum en kısa zamanda.nokia modellerine bakıyorum bu tarzda telefon yok.fiyat bakımından görüntü ve özellik açısından sony dedim son kez ama şu yazdıkların kafamı kurcaladı ne alsam hangi telefonu alsam karar weremiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: carismaturk

slm arkadaşlar.
    aktif bir forum kullanıcısı değilim ancak gezerken foruma dün ve bugün yaşadığım bir olayı yazma ihtiyacı duydum.ben düştüm siz düşmeyin.
    dün öğleden sonra Mersin Forum Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan Hızlı Sistem isimli mağazadan Sony Ericsson w810i satın aldım(340 ytl kvk). 1 saat sonra arabada oturuken sessiz ortamda son ses açık ekolayzır manuel çubuklar en üst seviyede kendi bünyesindeki (greetings,...) vs. müzikler dinlemeye başladım. ben 1 yıldır nokia 6230i kullanıcısıyım ve w810i hoparlör sesindeki rezaleti hemen farkettim.(hemen atağa geçmeyin devamını okuyun!)
    ses çok hassas ve müziğe yatkın kulakların duyabileceği bir cızırtıyla geliyordu.hemen 6230i'den bluetooth ile mp3 yolladım w810i'ye.aynı müziği 2 telefonda dinleyince rezalet bariz ortaya çıktı ve hemen 2. katta bulunan Media Markt isimli mağazaya gittim çünkü orada çalışan bir arkadaşta 2 yıldır bu telefondan var. amacım kıyas yapmak dedim ve yaptık gördükki(daha doğrusu duydukki:)) yeni almış olduğum w810i ayıplı ürün çıktı!
    hemen Hızlı Sistem e gittim ve durumu belirttim. tabi doğal olarak müşteri politikasını bilirsiniz dinlediler falan filan bu cihaz sağlam o normal bişey dediler:) arkadaşın telefonda kıyas yapmasak yiyecem tabi:) her neyse ne yapabilirim diye sordum ve dedilerki servise gidin ayıplı ürün olduğuna dair belge alın dediler.
    hemen kvk mersine gittim oradan sony ericsson mersin distribütörü sanırım asya elektronik e gittim ve ses olayını anlattım.
    şimdi iyi okuyun: "sony ericsson mersin servisi asya elektronik bana dediki: w810i telefonların 2007 yılından sonra üretilen modellerinin hepsinde aynı problem mevcut! dedi" peki öyleyse bu bir üretim hatası dedim ama kabul etmediler ve fabrikayı arayarak bunu sorduklarını ve fabrikanın bunun normal bişey(?) olduğunu söylediğini belirttiler.yani fabrika bu ses cızırtısı olayını 2007 den sonraki tüm w810i lerde kabul etmiş haberiniz olsun!
    aldığım raporu bugün (21.03.2008) hızlı sistem mağazasına götürdüm ve durumu tekrar izah ettim. kvk yı aradılar ve iade hariç ürün değişimini kabul ettiler. w810i bidaha tövbe dedim! çünkü aynı problemi yaşayacağım ihtimalinin yüzdesi yüksek.1 yıl daha eski ve ayrıca LENS KAPAĞI koruması(deyip geçmeyin çok önemli bence!çünkü 6230i yi çok düşürdüm ordan biliyorum:)) olan k750i modelini almaya karar verdim.
    kimse yanlış anlamasın w810i çok güzel bir telefon ve malzemesi daha kaliteli ah kardeşim neden lens kapağı yapmazsın böyle güzel bir telefona!
    her neyse özetleyecek olursam arkadaşlar ben böyle bir macera yaşadım siz dikkat edin alacağınız w810i eğer 2007 den sonra üretildiyse (2007 dahil tabiki) arka hoparlör sesi cızırtılı çıkabilir. haaa önemsiz diyorsanız lens kapağını düşünün öyleyse derim(?)
    görüntüye önem veren w810i alır.benim gibi sağlamlığa çok önem verenler ve joysticki hassas kullanmayı bilenler k750i alır.

• quote:

Orjinalden alıntı: .Tribalizm.

carismaturk kardeş yazdığın hakkında fikir edinebilirim bende bu telefondan almayı düşünüyorum en kısa zamanda.nokia modellerine bakıyorum bu tarzda telefon yok.fiyat bakımından görüntü ve özellik açısından sony dedim son kez ama şu yazdıkların kafamı kurcaladı ne alsam hangi telefonu alsam karar weremiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: carismaturk

slm arkadaşlar.

Dostum kesinlikle alabilirsin bu telefonu.Nokia'da bu fiyata bu performansı veren hiçbir telefon yok.

• sonunda bende 05 li sürüme geçtim meğer ses kalitesi çok iyiymiş bu cihazın ben bunu anladım ,yalnız ilk gün parlaklığı %50 ye indirmeme rağmen şarjım 1 gün anca dayandı ,sonra hücre bilgisini kapayınca 2 güne yükseldi,
    31 lisürümde 4 gün gidiyordu, şimdi 2 gün ,belki zamanla yükselir ama bu ses kalitesine değer ,snuçta:benim müziğim benim telefonum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onask -- 21 Mart 2008; 22:06:58 >
  • carismaturk arkadaşa katılıyorum.x firmasından ben de bir w810 aldım.Hoparlörü cızırtılı idi.Hemen iade ettim.Onun dışındaki özellikleri güzeldi.Adam akıllı bir hoparlör koymamışlar bu güzelim telefona.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onask

sonunda bende 05 li sürüme geçtim meğer ses kalitesi çok iyiymiş bu cihazın ben bunu anladım ,yalnız ilk gün parlaklığı %50 ye indirmeme rağmen şarjım 1 gün anca dayandı ,sonra hücre bilgisini kapayınca 2 güne yükseldi,
    31 lisürümde 4 gün gidiyordu, şimdi 2 gün ,belki zamanla yükselir ama bu ses kalitesine değer ,snuçta:benim müziğim benim telefonum

hangi firmalarda bozuksa sorun cikarmazlar iadede
    yada eski w810i satan yerler varmi:=)
    1. ilk önce dosya yöneticisinden silmek istediğim mp3 leri sildim
    2. ancak çalma listesinde görünüyordu ordan da sildim buna rağmen hala her kırmızı walkman tuşuna bastığımda o sildiğim şarkı isimlerini görüyorum.
    3. telefonu açıp kapadım.(çok defa)
    4.usb üzerinden dosyalara ulaşıp silmeyi denedim ama görünmüyorlar zaten.
    5.listede görünen şarkı isimlerine "oynat" dediğimde "dinletme başlatılamıyor" uyarısı çıkıyor.
    Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Orjinalden alıntı: honder

Arkadaşlar selam. w 810i telefonumdan müzik listesindeki şarkı isimlerini bir türlü silemiyorum.
    2. ancak çalma listesinde görünüyordu ordan da sildim buna rağmen hala her kırmızı walkman tuşuna bastığımda o sildiğim şarkı isimlerini görüyorum.
    5.listede görünen şarkı isimlerine "oynat" dediğimde "dinletme başlatılamıyor" uyarısı çıkıyor.

Aynısı bendede oldu, napacaz arkadaşlar?

Orjinalden alıntı: honder

Arkadaşlar selam. w 810i telefonumdan müzik listesindeki şarkı isimlerini bir türlü silemiyorum.

Menü > Walkman > Sanatçılar > Tümü > Tümü > ...

Hala eski şarkılar görünüyor mu?

• selamlar arkadaşlar daha öncede bu telden kullanmıştım uzun bi aradan sonra dün tekrar aldım Önceki beyazdı şimdi siyahını aldım gerçekten modası asla geçmeyecek bir telefon ancak benim sıkıntım mesaj hafızasının çok sınırlı olması Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa çok minnettar kalcam gerçekten Günlük mesaj silmek çok sıkıcı oluyo Belki yazılım yada başk bişeyle arttırmanın bir yolu vardır mesela k750 de böyle bişey olduğunu haturlıyorum sanki? şimdiden hepinize teşekkürler
  • arklar perş günü bende bir w810 sahibi olacağım mp3ümü sattığım için bu teli almaya karar verdim ben maksimum ses seviyesi ve kalitesi istiyorum bana bu setoolla falan yapılan şeylerde acaba bana bi yardımcı olabilirmisiniz linkleri pm atabirimisiniz istediklerim(setool,05 sürümü,cızırtı olmayan bi akustik,iyi bi camdriver o kadar eğer derseniz ilaveten bişeyler ekleyin onunda linkini yollayın)
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.