Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

evet ama çözünürlüğü yüksek resimlerde (örneğin bendeki 2128*1456), dikeyde "resim çok büyük" uyarısı vererek açmıyor, yatayda büyütme imkanı vermiyor, malum çözünürlüğü düşük resimlerde 32x zoom çok etkili olmuyor.

Fotoğraf çözünürlüğünün maksimum 1632x1224 piksel olması gerekiyor. Daha yüksek çözünürlüklerde problem çıkabilir.

quote:

Arkadaşlar yeni yazılımmı çıktı telefoncudan broşür alayım dedim SE baktım w810na walkman 2 li katalog resimi var ?

Telefon için yeni bir firmware sürümü çıktı. Ancak Walkman menüsü değişmiyor.

• Arkadaşlar Hpm-70 ile Creative Ep-630'u karşılaştıran oldu mu?
    Biliyorum Ep-630 daha iyi bir kulaklık; fakat aralarında farklar neler, onu soruyorum...
  • Selam arkadaşlar 810i almış bulunuyorum. Hepsiburada dan aldım flash menüler çalışıyor hiçbir problem yok yalnız, telefon güncelleştirme servisi uyarısı verip başlatılsın mı diyor. Güncelleme yaparsam flash menülere v.s. bir zarar verir mi?
    i7 2600k 3.4 GHz--Noctua NH-D14 soğutucu--ASUS P8Z68-V LE--Corsair WS 650w--Corsair Vengeance 16 GB DDR3--Asus GTX760 Direct CU 2--Enermax CS721 Kasa--120GB Kingston Hyperx 3K--60GB OCZ SSD--250GB sataII HDD--X-Fi titanium--CS Megaworks THX 5.1-
    Sennheiser pc350
  • GPRS üzerinden firmware güncellemek ekonomik bir seçenek değil.
  • Arkadaşlar bence w810i okadar da iyi bir telefon değil bu telefonun sadece kulaklığa verdiği ses bide foto çekimi iyi ama video çekiminde çuvallıyor bu telefon ha ucuz olduğu için alanlar olabilir şuan zaten piyasası 400 ytl civarıdır ama bunun yerine N70 me alınabilir.

Orjinalden alıntı: SGH-66

Arkadaşlar bence w810i okadar da iyi bir telefon değil bu telefonun sadece kulaklığa verdiği ses bide foto çekimi iyi ama video çekiminde çuvallıyor bu telefon ha ucuz olduğu için alanlar olabilir şuan zaten piyasası 400 ytl civarıdır ama bunun yerine N70 me alınabilir.

Haklısın N70 den 3 tane w810i kasası çıkar

Orjinalden alıntı: KaNaT

Selam arkadaşlar 810i almış bulunuyorum. Hepsiburada dan aldım flash menüler çalışıyor hiçbir problem yok yalnız, telefon güncelleştirme servisi uyarısı verip başlatılsın mı diyor. Güncelleme yaparsam flash menülere v.s. bir zarar verir mi?

Hayırlı olsun arkadaşm bende oradan almıştım güncellemeleri iptal et flash menüler kalır ama son sürümü tavsiye etmiyorum kontorde gitmesin hem bir güncelleme 100kntor götürüyor olduğu ibi kalsın Menü ye gir kareye bas , 4 de bas, hatırlatıcıya gir kapalı ayarla . geriçık ordan yazılım sürümünü ize yazarmısın piyasadakiler neyle geliyor merak etim alltan ikinci satırdaki adı yazmanı istiyorum R ile başlayan yani

Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensatech -- 10 Ağustos 2007; 14:59:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hisset

quote:

Orjinalden alıntı: SGH-66

Arkadaşlar bence w810i okadar da iyi bir telefon değil bu telefonun sadece kulaklığa verdiği ses bide foto çekimi iyi ama video çekiminde çuvallıyor bu telefon ha ucuz olduğu için alanlar olabilir şuan zaten piyasası 400 ytl civarıdır ama bunun yerine N70 me alınabilir.

Haklısın N70 den 3 tane w810i kasası çıkar

• quote:

İşletim sistemi (Symbian OS), video kayıt kalitesi (352x288 piksel MPEG4), ekran büyüklüğü (2.1 inç) ve 3G desteği dışında Nokia N70 Music Edition'ın herhangi bir teknik üstünlüğü bulunmuyor.

Ekran çözünürlüğü (176x220 piksel), fotoğraf kalitesi (Autofocus ve macro modu desteğine sahip kamera, çift led flaş), ses kalitesi (megabass), RDS destekli radyo, 22 MB dahili bellek + 4 GB'a kadar MS PRO Duo desteği, hız-stabilite ve pil ömrü konusunda Sony Ericsson W810i ön plana çıkıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

İşletim sistemi (Symbian OS), video kayıt kalitesi (352x288 piksel MPEG4), ekran büyüklüğü (2.1 inç) ve 3G desteği dışında Nokia N70 Music Edition'ın herhangi bir teknik üstünlüğü bulunmuyor.

Ekran çözünürlüğü (176x220 piksel), fotoğraf kalitesi (Autofocus ve macro modu desteğine sahip kamera, çift led flaş), ses kalitesi (megabass), RDS destekli radyo, 22 MB dahili bellek + 4 GB'a kadar MS PRO Duo desteği, hız-stabilite ve pil ömrü konusunda Sony Ericsson W810i ön plana çıkıyor.

Ama ne yazıkki video performansı ve java 3d kalitesi ve akıcılığından 810 geri kalıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: SwordsMan

Ben de sonunda CID49 W810'uma kavuştum. Size w810'nun ses seviyesini ve kalitesini artırmak için bir tavsiyem var; hiç akustik değiştirme, 05'e dönmeyle felan uğraşmayın. Öncelikle W810'nun yanında gelen kulaklığı çöpe atın. Daha sonra 20-30 YTL'ye sony'nin orta kalite kulaklıklarından birini alın. Ben zamanında 20 YTL'ye aldığım sony kulaklıkla, w810'nun orjinal kulaklığına göre ve 31 sürümünde iki katı daha yüksek ve en az 4-5 kat daha kaliteli ses alıyorum.

telefonun yanında gelen kulaklıklar 16 ohm dur.31 li sürüm için oldukça yüksek bir empedans değeri.
    20 ytl ye aldığın kulaklık büyük ihtimalle 8 ohm olabilir.direnç az olduğu için ses daha yüksek gelir ama bu demek değil ki hpm 70 çöpe atılacak bir kulaklık.

quote:

Orjinalden alıntı: tayfa-140

Arkadaşlar Hpm-70 ile Creative Ep-630'u karşılaştıran oldu mu?
    Biliyorum Ep-630 daha iyi bir kulaklık; fakat aralarında farklar neler, onu soruyorum...

aralarında bariz bir fark var ancak kullanılan müzik kaynağına göre kulaklıkların arasındaki farkı anlama işi zorlaşabilir.

demek istediğim kötü bir mp3 player ile bu iki kulaklık arasındaki fark anlaşılmaz.ancak ep630 daha iyidir diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 10 Ağustos 2007; 19:22:34 >

• quote:

yeni bi firmware sürümü çıktı derken w810i için mi söylediniz çıktıysa sürüm numarısı nedir acaba
  • Sevgili Ensatech yazılım sürümü R4EA031 Telefonu sevdim yalnız ses biraz düşük geldi bana eski 6610 um daha fazla ses çıkarıyor gibiydi bazen telefon sesini diğer odadan güç duyuyorum. Sesi arttırmak için bir yöntem ya da sesin en performanslı olduğu sürüm hangisidir arkadaşlar?
    i7 2600k 3.4 GHz--Noctua NH-D14 soğutucu--ASUS P8Z68-V LE--Corsair WS 650w--Corsair Vengeance 16 GB DDR3--Asus GTX760 Direct CU 2--Enermax CS721 Kasa--120GB Kingston Hyperx 3K--60GB OCZ SSD--250GB sataII HDD--X-Fi titanium--CS Megaworks THX 5.1-
    Sennheiser pc350
  • Arkadaşlar çalışan bi msn programı arıyorum, lütfen yardımcı olun

Orjinalden alıntı: clivus

Arkadaşlar çalışan bi msn programı arıyorum, lütfen yardımcı olun

Ben dün Mig33 kurdum çalıştı gayet güzel
    Sennheiser pc350
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

quote:

yeni bi firmware sürümü çıktı derken w810i için mi söylediniz çıktıysa sürüm numarısı nedir acaba

R4EK001

quote:

Arkadaşlar çalışan bi msn programı arıyorum, lütfen yardımcı olun

MIG33 programını tavsiye ederim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_8738203/tm.htm]The clup of Walkman phones[/link]
  • quote:

R4EK001

Bu yazılımı deneyen oldu mu?
    Ne gibi artıları var ?
    Dil TR mi?

Orjinalden alıntı: hisset

quote:

R4EK001

Bu yazılımı deneyen oldu mu?
    Ne gibi artıları var ?
    Dil TR mi?

bu sürümü daha sonra buraya upload edicem.
    IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Bu kaç oldu arkadaşım yeter artık... Uyman gereken imza kurallarını okumak icin tıklasana.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.