Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
610.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knight..dediği bu firmwaredan kaynaklanan sorunu çözebiliyoz mu . yok sa böylemi kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşkazalı -- 29 Eylül 2006; 11:49:54 >
  • quote:

Knight..dediği bu firmwaredan kaynaklanan sorunu çözebiliyoz mu . yok sa böylemi kalıyor.

Açıkçası şu anda önemli bir gelişme yok. 1-2 gün önce yeni bir firmware sürüldü. Bu firmware hoparlör ses seviyesini az da olsa artırmış ancak telefonun kulaklık ses seviyesi düşmüş ve megabass özelliği iptal olmuş. Yeni sürülecek olan firmware ile bu durumun düzeltilip düzeltilmeyeceğini zaman gösterecek.

W810i ya da W800i almayı mı düşünüyorsun?
  • evet kardeş ama w800 ü n sesini daha iyi diyorlar . bide bu turuncu ren k beni uçuruyor.sence ne yapayım
  • Ya arkadaşlar telefonu salladığınız zaman sizin kameranızdanda çangır çungur sesler geliyormu??? ben bir kaç kez düşürdüm o yüzden olabilir ama....
  • Arkadaşlar daha önce bu konu konuşuldumu bilmiyorum ama. Ufak bi problemim var ve sizlerden yardım almak istedi.

Olay kısaca su.

w810i orta tuşlara herhangi bir uygulamayı kısayol yapıyorum. Burda bir problem yok. Ama telefonu acıp kapattığımda yine orjinel ayarlarına dönüyor.Default oluyor. Herseferin de tekrar kısayol tuşlarını ayarlamam gerekiyor.
    Yani bu sürekli böylemi olmak zorunda.Herhangi bir şekilde atanılan kısayolları kaydetme imaknımız yokmu.
    Her telefon açılışında sıfırdan yine ayarmı yapacağız yani.

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • quote:

evet kardeş ama w800 ü n sesini daha iyi diyorlar . bide bu turuncu ren k beni uçuruyor.sence ne yapayım

Öncelikle her iki telefon arasında donanımsal bir fark bulunmamakla beraber kimi tasarımsal vb. farklar bulunuyor.

1-) W810i 4 band; W800i 3 band (4 band dünyadaki tüm operatörleri desteklediği anlamına gelir; ancak yurt dışında yaşamadıktan sonra problem yok)

2-) W810i'de EDGE desteği bulunuyor ve telefonda kendinden HTML destekli internet tarayıcısı bulunuyor. EDGE, GPRS'ten yaklaşık 5-6 kat hızlı internet bağlantısı sunuyor. Ancak internet uygulaması ne yazık ki ülkemizde oldukça pahalı.

3-) W810i'de lens koruyucu kapak olmadığı için W800i'den 1mm daha ince. Lens bir miktar içeride tasarlandığından sorun teşkil etmiyor. Fakat dikkatli olmakta fayda var.

4-) W810i'nin ekran büyüklüğü 1.9 inç; W800i'de ise 1.8 inç ekran bulunuyor. W810i'nin ekranı biraz daha net ve kontrast oranı oldukça iyi

5-) W810i'de navigasyon tuşları bulunuyor; W800i'de ise joystick bulunuyor. Yalnız joystick ileri vadede %100 olmasa da sorun çıkarabiliyor.

6-) W810i'de ışık alıcısı bulunuyor. Bu da pil tüketimini azaltıyor.

7-) W810i'de GPRS üzerinden firmware güncelleme olanağı sunuluyor. Böylece bilgisayara muhtaç kalınmadan GPRS üzerinden firmware güncellenebiliyor. Ancak belirttiğim gibi ülkemizde GPRS kullanımı pahalı.

8-) W810i ile W800i kutu içeriği aynı. Yalnızca W810i'de ekstradan müzik kablosu hediye ediliyor. Böylece telefonu amfiye bağlayabiliyorsun.

9-) W810i'de 20 MB; W800i'de ise 32 MB dahili bellek var. Her iki telefonla beraber 512 MB hafıza kartı hediye

10-) W810i 350 saat bekleme / 8 saat konuşma; W800i ise 400 saat bekleme / 9 saat konuşma süresine sahip.

Ben W810i kullanıcısı olarak W810i'yi tavsiye ederim. Ancak en iyisi telefoncuya gidip hangi telefona için ısınırsa onu almak daha iyidir. Sonuçta her iki telefon da oldukça güzel.

• quote:

Ya arkadaşlar telefonu salladığınız zaman sizin kameranızdanda çangır çungur sesler geliyormu??? ben bir kaç kez düşürdüm o yüzden olabilir ama....

Telefonumun kamerasından herhangi bir ses gelmiyor. Ancak o sesin pil kapağının üstündeki walkman logosundan gelme ihtimali de olabilir.

quote:

Arkadaşlar daha önce bu konu konuşuldumu bilmiyorum ama. Ufak bi problemim var ve sizlerden yardım almak istedi.

Olay kısaca su.

w810i orta tuşlara herhangi bir uygulamayı kısayol yapıyorum. Burda bir problem yok. Ama telefonu acıp kapattığımda yine orjinel ayarlarına dönüyor.Default oluyor. Herseferin de tekrar kısayol tuşlarını ayarlamam gerekiyor.
    Yani bu sürekli böylemi olmak zorunda.Herhangi bir şekilde atanılan kısayolları kaydetme imaknımız yokmu.
    Her telefon açılışında sıfırdan yine ayarmı yapacağız yani.

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Bu durum tamamen yazılımsal bir problemdir. İlk günlerde 1-2 kez benim de başıma gelmişti fakat şu anda yazılım güncellemesi yapmamama rağmen böyle bir problemi tekrar yaşamadım.

• quote:

Bu durum tamamen yazılımsal bir problemdir. İlk günlerde 1-2 kez benim de başıma gelmişti fakat şu anda yazılım güncellemesi yapmamama rağmen böyle bir problemi tekrar yaşamadım.

Yani kendisi zamanla düzlelir diyosun. Ok.

Birde ilk zamanlarda şarjın cabuk bitmesi normalmidir.
    Nasıl telefonu kullanıyosun die soracak olursan. Müzik falan dinlemiyorum. Sadece bızıklıyorum.Mail falan işlemleri vs...
    Bu şarj olayıda zamanla düzelir herhalde.
  • quote:

Yani kendisi zamanla düzlelir diyosun. Ok.

Birde ilk zamanlarda şarjın cabuk bitmesi normalmidir.
    Nasıl telefonu kullanıyosun die soracak olursan. Müzik falan dinlemiyorum. Sadece bızıklıyorum.Mail falan işlemleri vs...
    Bu şarj olayıda zamanla düzelir herhalde.

Bu durum düzelebilir de düzelmeyebilir de... Bence tekrar kısa yol atamayı denemelisin.

Telefonun şarjı tam olarak kaç gün dayanıyor? İlk günlerde şarjın biraz daha çabuk bitmesi normaldir. İlk günlerde telefonu merak edip sık sık kurcalıyoruz. Ayrıca pil tam performansını bir kaç şarj sonrası gösterir.
    Telefonun şarjını telefonu kapatıp yapmalısın ve telefonun ilk 5-6 şarjı pili tam boşaltıp yapmak daha iyidir.
  • Yani telefonu her kapatıp açtığımda kısayolları tekrardan atamam gerecek. Her seferinde yapmak bi zman sonra sıkıntı yapacak.

Şarjı olayına gelince de telefon da ha yeni arkdaşım 1 hafta oldu alalı ve bu süre zarfında 3 kez şarja taktım.
    İlk aldığımda şarja bağlamadım hemen kullanmaya başladım.Bataryası tan bitince şarja taktım ve hemen hemen 2 saat gibi kısa süre zarfı içerinde Tam Dolu dedi. Cıkarttım ve kullanmaya başladım.Yine tam bitirip şarja taktım.
    Yani şarj olayını bu şekilde yaptım. Telefon daha yeni olduğu için herhalde bu kadar kısa sürede bitiyo die düşündüm. Sanırım zamanla batarya kendine gelir die düşünüyom. Sen nedersin KNİGHT...

Bir de son olarak aklıma takılan bi konu var.

Telefon canı isterse mail gönderiyo isterse göndermiyo gibi bi durum var.
    Bazen mailimi gönder dediğimde hemen gönderebiliyorum. Bazen de sunucu bulunuyor dior oyle kalıyo. Belli zaman sonrada sunucu bulunamadı dior ve bağlantıyı koparıyor. Ve genelliklede mail işlemlerimi yapamıyorum. Bazen şansa gönderip alıyor.

Bu pronlem neden kaynaklanıyor olabilir peki. Hatların yoğunluğundanmı ?

Bu arada msn kullanımında bir problem yok.Cok güzel calışıyor. Sadece mail işlemlerinde böyle sıkıntı yaşıyorum.. Bu konuda bir bilginiz varmı acaba...

• quote:

Yani telefonu her kapatıp açtığımda kısayolları tekrardan atamam gerecek. Her seferinde yapmak bi zman sonra sıkıntı yapacak.

Önceden de açıkladığım gibi ben bu durumu telefonu aldığımda 1-2 kez yaşamıştım ama artık hiç yaşamıyorum. Ben sadece sonradan düzelebilir de düzelmeyebilir de dedim. Kısacası %100 garanti vermedim.

Telefona 1 haftada üç defa şarj bence biraz fazla gibi.. Çünkü telefonun şarjı normal kullanımda 5-6 gün, yoğun kullanımda ise 2.5-3 gün gidiyor. Aradan 1-2 hafta geçmesine rağmen değişim olmazsa telefonun bataryasında sorun var demektir.

Mail işlemlerinde yaşanan gecikmeler büyük olasılıkla hattaki doluluk oranıyla bağlantılıdır.
  • Orjinalden alıntı: XaMpS

Yani telefonu her kapatıp açtığımda kısayolları tekrardan atamam gerecek. Her seferinde yapmak bi zman sonra sıkıntı yapacak.

dostum bu bendede oldu ilk zamanlar nasıl düzeldi bilemiyorum ama şu anda artık bu hata olmuyor kapatıp açsamda tema değiştirsemde atadığım kısayollar aynen duruyor.
  • SELAM ARKADŞLAR W810İ DE EMERGE TEMASINI KULLANIRKEN EKRANDA YAZILARIN SAĞINDA VE SOLUNDA AYNI BOYUTLARDA BEYAZ TRANSPARAN ŞERİTLER GÖRÜNÜYOR ! BU OLAĞANMIDIR ACABA Bİ BİLGİSİ OLAN VAR MI ?
  • arkadaslar ankarada gok yere dusuyor manyak yamur yağıyo videosunu çektim süper bişi kardesimin sesi var ama

http://www.hemen-pay-las.com/download/1708414/MOV00015.3gp.html

- leri silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 29 Eylül 2006; 18:02:20 >
  • Diğer temalarda benzer sorunlar yaşanmıyorsa temada problem olabilir.
  • Selam arkadaşlar bugün pek takılamadım foruma...

Dün wotandan tekrar eski fw'yi yükledim. Artık megabassız değilim... Kulaklık sesimde gümbür gümbür çıkıyor... Fifty Boss'ada yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim...
  • bende yukleyecemde votandan adam gibi bi sürüm çıkmıyoki

quote:

Orjinalden alıntı: mbs1905

Selam arkadaşlar bugün pek takılamadım foruma...

Dün wotandan tekrar eski fw'yi yükledim. Artık megabassız değilim... Kulaklık sesimde gümbür gümbür çıkıyor... Fifty Boss'ada yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: funy251

bende yukleyecemde votandan adam gibi bi sürüm çıkmıyoki

quote:

Şuanda hiç sürümlere bulaşma yoksa benim gibi boşuna 7 euro ödemiş olursun Ama senin flash teman yoktu dimi Sen yükleyebilirsin...

Benim merak ettiğim wotandan son fw'yi yükleyen arkadaş varsa eğer onlarında megabası gitti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs1905 -- 29 Eylül 2006; 19:33:54 >

• bak hala yapıyogun gelicek benimde flash temam olucak abiacılarım çocuğu emrah

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: funy251

bende yukleyecemde votandan adam gibi bi sürüm çıkmıyoki

quote:

Şuanda hiç sürümlere bulaşma yoksa benim gibi boşuna 7 euro ödemiş olursun Ama senin flash teman yoktu dimi Sen yükleyebilirsin...

Benim merak ettiğim wotandan son fw'yi yükleyen arkadaş varsa eğer onlarında megabası gitti mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: miller!!!

işte yakaladım o adi prg mı benim tel i nasıl günclleme yapmazmış göstersem ona

bu ekran cıkıo bende anlayamadım bişeler
    yani kısaca yok sana güncelleme allah wersin dio sökcem arkadasındaki ampülünü görcek
    tel in sürünümü
    r4ce012 telefonu almanyadan getirdim...
    napcam bi yardın edin saygılar

???????????????

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.