Şimdi Ara

Sony Ericsson W800i , W700i farkları???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu iki telefonun fiyat farkının sebebi nedir herşeyleri aynı gibi duruyo....

Bilen warsa hmn bekliom acilde biraz

• Tek Fark Otofocus....
    bide w800 sıfırı varmı hala?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

Tek Fark Otofocus....
    bide w800 sıfırı varmı hala?

w700i de durduruldu die biliyorum
  • otofocsu+macro farkı var ben w700 den w800 terfi eden biri olarak bence w800 çok daha ii w700 den ekranı daha parlak w800 üğn w700 e oranla
  • yani w800i nin kamerası k750i gibi diyosunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Allenpoe

yani w800i nin kamerası k750i gibi diyosunuz...

aynı zaten sadece kasası değişik birbirinin yazılımını bile atabilirsin ben öyle yaptım k750 ye w800 yazılımı atıp bide w800 kapağı takınca oldu bitti
  • W700'ün Kamerasını çok başarılı bulmuyor..Görüntüleme konusunda W800 ile yarışamaz bence ......

Her şekilde W800 Tabikide... Tabi Sıfırı satılıyorsa hala..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • w800 sıfır bulmak zor sanırım.k750 hala güncelliğini koruyup satılmakta ve sıfırı kolay temin ediliyo.k750 devrim niteliğinde telefon gibi 2005ten bu yana hala güncel hala temin etmek çok kolay parasının hakkını fazlasıyla vermekte
  • w800i ilk çıkan walkmanlerden deil mi ya??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Allenpoe

w800i ilk çıkan walkmanlerden deil mi ya??

hatta ikinci çıkan w550i den sonra
  • Sony Ericsson W800i kutu içeriği ve fotoğraf kalitesi açısından daha başarılıdır. W800i, telefonlarda müzik çağının başlamasını sağlayan modellerden birisidir.
  • w700 ü neden çıkardılar hala anlamış değilim
    hiç kamera koymayıp sadece walkman serisi olarak 200 ytl civarı bir model olarak çıkarsalar daha çok tutulurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Sony Ericsson W800i kutu içeriği ve fotoğraf kalitesi açısından daha başarılıdır. W800i, telefonlarda müzik çağının başlamasını sağlayan modellerden birisidir.

+1 hatta +11
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultramemo

w800 sıfır bulmak zor sanırım.k750 hala güncelliğini koruyup satılmakta ve sıfırı kolay temin ediliyo.k750 devrim niteliğinde telefon gibi 2005ten bu yana hala güncel hala temin etmek çok kolay parasının hakkını fazlasıyla vermekte

w800i var bende.. tam 2 yıllık ama sıfırdan farksız.. görenler nerde buldun bunun sıfırı kalmadı diyorlar.. ben de ilk çıktığında almıştım, sıfır değil tam 2 yıllık diyorum.. o kadar temiz yani isteyene satabilirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.