w800 sıfır bulmak zor sanırım.k750 hala güncelliğini koruyup satılmakta ve sıfırı kolay temin ediliyo.k750 devrim niteliğinde telefon gibi 2005ten bu yana hala güncel hala temin etmek çok kolay parasının hakkını fazlasıyla vermekte
w800i ilk çıkan walkmanlerden deil mi ya??
quote:
Orjinalden alıntı: Allenpoe
w800i ilk çıkan walkmanlerden deil mi ya??
hatta ikinci çıkan w550i den sonra
Sony Ericsson W800i kutu içeriği ve fotoğraf kalitesi açısından daha başarılıdır. W800i, telefonlarda müzik çağının başlamasını sağlayan modellerden birisidir.
w700 ü neden çıkardılar hala anlamış değilim hiç kamera koymayıp sadece walkman serisi olarak 200 ytl civarı bir model olarak çıkarsalar daha çok tutulurdu
quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight..
Sony Ericsson W800i kutu içeriği ve fotoğraf kalitesi açısından daha başarılıdır. W800i, telefonlarda müzik çağının başlamasını sağlayan modellerden birisidir.
+1 hatta +11
quote:
Orjinalden alıntı: ultramemo
w800 sıfır bulmak zor sanırım.k750 hala güncelliğini koruyup satılmakta ve sıfırı kolay temin ediliyo.k750 devrim niteliğinde telefon gibi 2005ten bu yana hala güncel hala temin etmek çok kolay parasının hakkını fazlasıyla vermekte
w800i var bende.. tam 2 yıllık ama sıfırdan farksız.. görenler nerde buldun bunun sıfırı kalmadı diyorlar.. ben de ilk çıktığında almıştım, sıfır değil tam 2 yıllık diyorum.. o kadar temiz yani isteyene satabilirim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme