Şimdi Ara

Sony Ericsson W715 bedavalarıyla beraber 349 tl...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sony Ericsson W715 bedavalarıyla beraber 349 tl...

Vodafone'dan Sony Ericsson W715'ini al, sevdiğin şarkıları ücretsiz hem cebine hem de bilgisayarına indir!
    3G uyumlu Sony Ericsson W715 walkman telefonunu Vodafone Cep Merkezleri'nden alan herkes, 6 ay boyunca Sony müzik kataloğundan sınırsız şarkı indirme fırsatını yakalıyor. İndirilen şarkıları cep telefonunda saklamak için 4GB'lik hafıza kartı ve müzik dinleme zevkini maksimumda yaşamak için hoparlör hediyeleri, Vodafone'un avantajlı kampanyası ile birlikte!

Dünya mobil iletişim lideri Vodafone'un yeni kampanyasıyla, Vodafone Cep Merkezleri'nden Sony Ericsson W715 walkman telefon alanlar, kutu içerisinden çıkan şifreyi 1001'e SMS olarak gönderdikten sonra 6 ay boyunca Vodafone live!' daki 250.000'den fazla şarkılık Sony müzik kataloğundan sınırsız müzik indirme fırsatı elde ediyor. Aboneler, şarkıları isterlerse Vodafone live!dan cep telefonlarına, isterlersewww.neistersenistebenden.com adresinden bilgisayarlarına indirebiliyorlar. Böylece isteyen herkes Michael Jackson, Shakira, Justin Timberlake gibi en sevdikleri sanatçıların şarkılarını bedava indirme şansına sahip oluyor. Kampanya kapsamında Sony Ericsson W715 walkman telefon alanlara, ayrıca indirdikleri şarkıları cep telefonunda saklayabilmeleri için 4GB hafıza kartı ve müzik dinleme zevkini maksimumda yaşamaları için hoparlör hediye ediliyor.

Kampanyanın içeriği bununla da sınırlı kalmıyor. Vodafone, hazırlamış olduğu bu kampanya ile 3 ay boyunca internet kullanımı, SMS ve konuşma süresi de sunarak, müzikseverlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Aboneler Vodafone'un kampanyaya özel paketi dahilinde, telefon kutusundan çıkan şifreyi 1001'e SMS olarak göndererek, sınırsız müzik indirme fırsatının yanısıra, 3 ay boyunca Vodafone içi 1000 SMS gönderme hakkına da sahip oluyor. Hattına her ay 20 TL yükleme koşuluyla aboneler, ayda 200 TL'den 3 ay boyunca Vodafonelularla toplamda 600 TL konuşma hakkı kazanıyor. Buna ek olarak kampanya dahilinde abonelerin internette dolaşabilmeleri için ön koşulsuz olarak yine 3 ay boyunca geçerli olacak 1GB internet fırsatı veriliyor.

Kampanya dahilinde 3G destekli Sony Ericsson W715 için metalik gri ya da siyah renk seçenekleri sunuluyor. Cihazın diğer özellikleri arasında ise tek tuşla Vodafone live!'a ulaşabilme özelliği, Wi-Fi desteği, 3.2 MP kamera, görüntülü konuşma desteği, 4GB hafıza kartı ve GPS yer alıyor. Sony Ericsson W715, World Card'a 6 taksit imkanıyla 349 TL'ye satışa sunulacak. Vodafone'un Sony Ericsson W715 kampanyası bu yaz müzikseverleri müziğe ve eğlenceye doyuruyor.

http://www.vodafone.com.tr/VodafoneHakkinda/basin_odasi_bultenler.php?id=285

http://www.neistersenistebenden.com/sew715/

Marka / Model
    Marka Sony Ericsson
    Model W715
    Form faktör Slide
    Renk Black, Silver
    Şebeke
    GSM şebeke GPRS, GSM, UMTS (3G)
    Servis 850, 900, 1800, 1900, 2100
    Bağlantılar
    Bluetooth v2.0 with A2DP
    Kızılötesi Hayır
    Wi-Fi(WLAN) Evet
    USB Evet
    Faks / Veri Hayır
    Ekran
    Ana ekran Color TFT
    Renkli ekran 262144 renkler
    Boyutlar 60.96 mm.
    Çözünürlük 240 x 320 piksel
    Dış ekran Evet
    Bellek
    Dahili bellek 120MB
    Harici bellek 4GB
    Bellek Kartı yuvaları Evet
    Bellek kartı tipleri Hayır
    Temel özellikler
    Pil Standard Li-Ion battery
    Bekleme süresi 400 Saat
    Konuşma süresi 10 Saat
    Arama
    Tireşim Evet
    Foto ID Evet
    Melodiler AAC, MP3
    Kamera
    Kamera Evet
    Megapiksel 3.2 megapiksel
    Maks. fotoğraf çözünürlüğü Hayır
    Dijital zum Hayır
    Optik zum Hayır
    Otomatik netleme Hayır
    Flaş Evet
    Video kayıt Evet
    İkinci (dahili) kamera Evet
    MMS Evet
    T9 metin girişi Evet
    E-posta Evet
    HTML tarayıcı Evet
    Multimedya
    FM radyo çalar Evet
    Java desteği Evet
    Ses çalar Hayır
    Video oynatma MPEG4, Streaming
    Özellikler
    Melodi ekleme Evet
    Ajanda fonksiyonları Alarm, Calculator, Calendar, Notes, Tasks, Timer
    Görüntülü görüşme Evet
    Diğer özellikler Walkman player, aGPS, Shake Control, SenseMeTMGeotagging of photos, Google MapsTM, TrackID, Speakerphone, Auto rotate, Navigation key, Motion Games, 3D games,
    Format
    Ağırlık 98 g.
    Boyutlar (Y x G x D) 95 x 47.5 x 14.3 mm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 1 Ağustos 2010; 23:13:44 >

• Turkcell avea falan da çalışır mi bu cihazlarda
  • çalışır, sim kilidi yok.
  • Gayet güzel gayet sıcak o zaman teşekkürler
  • N95 kullanan birine bu makinayı önerir misiniz arkadaşlar ? N95 beni hiç yormadı, bu alet yavaş mıdır..vs artıları eksikleri kullanan arkadaşlardan lütfen ?
  • kullanmadığım için bilmiyorum, bu telefonlardaki gps olayını çalıştırmak için program vs yüklemek gerekiyor mu yoksa içinde hazır mı geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan
    N95 kullanan birine bu makinayı önerir misiniz arkadaşlar ? N95 beni hiç yormadı, bu alet yavaş mıdır..vs artıları eksikleri kullanan arkadaşlardan lütfen ?

Ben önermem açıkçası. İşletim sistemli bir telefondan bu cihaza geçtiğinizde büyük ihtimalle alışma sorunu yaşarsınız. Yapabilecekleriniz oldukça sınırlı kalacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben vodafone bayisinde turkcell sim ile denedim, "doğru sim takın" uyarısı verdi, çalışmadı.

az önce cepshoplarla görüştüm net bir bilgi yok dendi. eğer diğer operatörler ile kullanılabiliyorsa alacağım bu telefondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoo1903

ben vodafone bayisinde turkcell sim ile denedim, "doğru sim takın" uyarısı verdi, çalışmadı.

az önce cepshoplarla görüştüm net bir bilgi yok dendi. eğer diğer operatörler ile kullanılabiliyorsa alacağım bu telefondan.

Az önce aldım yazılanlara güverenekten ve malasef avea ve turkcell ile çalışmadı ... :(
  • Arkadaşlar dediğim gibi sadece vodafone ile çalışıyor .. ama program ile hallettim şuan avea çalışıyor .. alıpda sıkıntı yaşayan olursa yardımcı olabilirim .. selamlar
  • Vodafone bayi 3 ay süreyle sadece vodafone ile çalışacağını söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

çalışır, sim kilidi yok.

Hocam vodafone dan az önce aldım ve çalışmıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

Vodafone bayi 3 ay süreyle sadece vodafone ile çalışacağını söyledi

Vaba öyle bişe demediler gerçi bende sormadım çocuk afalladı zaten :) dakika bir gol bir diye .. bende endişeliydim aldıktan sonra herhalde bir sıkıntı olmaz diye düşünürken avea hattı takınca dumur aldım neyseki küçük bir araştırmadan sonra bir program ve üyelikle hallediliyor ..
  • bugün ben de bu telefonu almak için wodafone bayiine gittim we sim kilidi olduğu söylendi. sim kilidi; wodafone bayiisindeki adam müşteri hizmetlerini arayıp talepte bulunursa sim kilidini açıp cihazı awea-trkcll de çalışır halde satın alabilirsiniz
  • aldıgım zaman net kutu içeriğini bilen varmı? alanlar yazabilir mi ? ayrıca sim işine bi çare:)
  • bu cihazın işletim sistemi nedir acaba symbianmı ??
  • hayır :S standart java olması gerekiyo.. diğer sonyler gibi.
  • bugün bende sordum,sim kilit olmadığını söyledi eleman.kutu içinden 4 gb hafıza kartı,harici hoparlör,kulaklık çıktığını belirtti. yalnız gps ile detaylı bilgi veremedi,a-gps varmış,ancak yüklü gps programı varmı yokmu bişey diyemedi.alan arkadaşlar bu konuya bir açıklık getirirse sevinirim.herhangi bir navigasyon programı yüklümü ve biz yükleyebiliyormuyuz?
  • Kutu içeriği harici hoparlör, hpm 77, şarj aleti, data kablosu , 4gb M2...

Sim kilit var buna alışalım :D Gördüğümüz kadarıyla kırması çok da sorun değil gerçi.. :)
  • Net bedava olduğu için Google Mapsle de yol bulunuyor :D Wayfinder yüklü ama 3 aylık yanılmıyorsam.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.