Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende çok tereddüt etmiştim..
    yalnız wi fi ara bir kerede işe yaramıyor bazen 2-3 kez aradığım oluyor ..
    ttnet wifi noktalarını saymazsak ki o ttnet wifi noktalarından anlamam bağlanamadığım hiç bir yer yok şimdilik..
    tabi kimseye modemin markasını sormadım ama heralde sorunlu modeller denk gelmedi bana..

quote:

Orijinalden alıntı: vemre

wi-fi de sorun var
    iletişim hatası operatörünüze başvurunuz diyor yardımcı olur musunuz?

vemre senin wi fi ayarların hatalı gibi sanki..

internet profili ve akış seçeneğini wi fi seç ve yerel bağlantılara izin ver de..
    öyle dene belki budur sorunun

bu arada youtube programını ekleyebilrmisiniz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 24 Kasım 2010; 16:34:04 >

• Abiler 1 ay önce aldıgım w715 telefonum satılıktır.İlgilenen olursa pmden ulaşabilir.Siyah renk olup sadece sarj ve kulaklık paketi açıktır digerleri kutu ile beraberdir.Vodafone bayisinden alınmıştır.Fiyat 290 tl dir.üzerine + para vivaz x10 pro hazel elm modelleri ile takasda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 25 Kasım 2010; 15:01:26 >
  • Diğer konuya da yazdım buraya da yazayım :

W995 ve W715 arasında kaldım. W715 yaklaşık 300 lira (garantili 2.el), W995 yaklaşık 450 lira (garantili sanırım 2. el). Sizce hangisi?
  • bütçen müsayitse w995 eger kısıtlı ise w715
  • tabikide w995 ekran büyüklüğünü hoparlörü boşver kamerası için bile değer kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Diğer konuya da yazdım buraya da yazayım :

W995 ve W715 arasında kaldım. W715 yaklaşık 300 lira (garantili 2.el), W995 yaklaşık 450 lira (garantili sanırım 2. el). Sizce hangisi?

foto cekmisyorsan w715.. aralarinda pek fazla fark yok
  • w715in beğenmediğim tek yönü var oda gece fotoğrafları başarısız..
    ama w995inde gece çekimlerinin iyi olmayacağı kanısındayımm.
    bence fotoğraf kalitesi gece hariç iyi sayılır..
    ama ne w995 nede w715 fotoğraf için tercih edilmez..
    kamera açısından vivaz veya aino modellerini düşün bence..
    3g var 2 .kamera yok onlarda ama yine de onları düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 25 Kasım 2010; 22:48:19 >
  • avea birisi bana 0.facebook.com a nasıl bağlanacağımı anlatabilir mi?
  • Arkadaşlar kızak boşluğuna çok takılmışsınız ama bence böyle olması daha iyi.

W910i ve G705 kullandım. W910i'yi bilirsiniz, harika kızak mekanızmasına sahip hatta kızağına aşık olup almıştım. Neyse kızak bitişik olduğu için zamanal alt kasayı, tuş takımını vs. bir güzel sürtüne sürtüne çizdi G705=w705=w715 diyebileceimiz için bunlardaki boşluk nedeniyle böyle çizilme olayı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

telefonla birlikte gelen demo oyunları ve bazı uygulamaları nasıl kaldırabilirim?

Arkadaşlar soruma hala cevap alamadım.. Bilen birisi evet ya da hayır dese yeterli.. :) mesela değiştiremediğimiz silemediğimiz default kısayollar uygulamalar vs..
  • quote:

quote:

telefonla birlikte gelen demo oyunları ve bazı uygulamaları nasıl kaldırabilirim?

Arkadaşlar soruma hala cevap alamadım.. Bilen birisi evet ya da hayır dese yeterli.. :) mesela değiştiremediğimiz silemediğimiz default kısayollar uygulamalar vs..

A2 uploader'a bağlandığında tpa/preset/system/ams içinde uygulamalar ve oyunlar var istedigini delete ile silebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woody61

quote:

quote:

A2 uploader'a bağlandığında tpa/preset/system/ams içinde uygulamalar ve oyunlar var istedigini delete ile silebilirsin.

Çok teşekkür ederim, bana da yardımı dokundu

• 2.el olarak almayı düşünüyorum çok mesaj yazıyorum ve müzik dinliyorum kulaklıktan. Mesela bi cafede çektiğim foto görüntü kalitesi nasıl olur fotograf özelliği nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

2.el olarak almayı düşünüyorum çok mesaj yazıyorum ve müzik dinliyorum kulaklıktan. Mesela bi cafede çektiğim foto görüntü kalitesi nasıl olur fotograf özelliği nasıl

Vasat.Dışarıda,direk güneş ışığı altında gerçekten güzel.Ama ev,kafe ... gibi loş ortamlarda vasat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerring

avea birisi bana 0.facebook.com a nasıl bağlanacağımı anlatabilir mi?
  • Herşey güzel de , şu sürgülü olması işi bozuyor. Onu sade yapsalar çok yakışırdı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren

bana wi fi sorunu hiç gelmedi şansa..
    bende çok tereddüt etmiştim..
    yalnız wi fi ara bir kerede işe yaramıyor bazen 2-3 kez aradığım oluyor ..
    ttnet wifi noktalarını saymazsak ki o ttnet wifi noktalarından anlamam bağlanamadığım hiç bir yer yok şimdilik..
    tabi kimseye modemin markasını sormadım ama heralde sorunlu modeller denk gelmedi bana..

quote:

Orijinalden alıntı: vemre

wi-fi de sorun var
    iletişim hatası operatörünüze başvurunuz diyor yardımcı olur musunuz?

vemre senin wi fi ayarların hatalı gibi sanki..

internet profili ve akış seçeneğini wi fi seç ve yerel bağlantılara izin ver de..
    öyle dene belki budur sorunun

bu arada youtube programını ekleyebilrmisiniz acaba

olmadı ama yine de saolun

• arkadaşlar 3 tane sorum var..cevaplarınızı bekliyorum..
    1-track id wi fi bağlantısıyla çalışmıyor mu
    2-türkcell mobil tv kullanabilen var mı
    3-youtube uygulaması ekleyebilrimisiniz
  • kizaktaki boslugu merak edenler

• quote:

Orijinalden alıntı: gren

arkadaşlar 3 tane sorum var..cevaplarınızı bekliyorum..
    1-track id wi fi bağlantısıyla çalışmıyor mu
    2-türkcell mobil tv kullanabilen var mı
    3-youtube uygulaması ekleyebilrimisiniz

Track ID Wi-fi ile çalışıyor. Gayet güzel bir uygulama bu arada.. Youtube uygulaması derken? telefonun kendi uygulaması ile rahatça youtube da gezinebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.