Şimdi Ara

Sony Ericsson W-850İ Şarj Dolmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Yardımlarınızı esirgemeyin. Telefonu şarja takıyorum herşey gayet normal şekilde ilerliyor. Şarj oluyor diyor, şarj animasyonu haretket ediyor.Fakat aradan saatler geçtikten sonra şarjdan alıyorum. Şarj göstergesi bitik durumda gösteriyor ve kapanıyor. Belki bataryadan kaynaklanıyordur diyordum. Yeni batarya aldım. Ama o batarya da aynı şekilde, birde son aldığım batarya da, yabancı pil şarj oluyor uyarısı veriyor. Sorun Şarj makinasında olsa hiç çalıştırmaz diye düşünüyorum. Ama ustalar daha iyi anlar. Garanti falan yok telefon yurtdışından geldi 2 senedir taş gibi kullanılıyordu. Tamire vermekte istemiyorum,çünkü burada şarj dan tamire veriyosun ekran da sorun buluyolar ve çok para istiyo haliyle . neyse Yardımda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agesblue -- 18 Şubat 2010; 11:29:05 >

• cevap yok mu arkadaşlar öyle olsun bakalım
  • Sorun kullandığınız şarj cihazındadır.. Aynı sorun bir tanıdıkta da oluyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Sorun kullandığınız şarj cihazındadır.. Aynı sorun bir tanıdıkta da oluyordu..

eyvallah inşallah öyledir bakalım yarın yeni şarjlan deniycem
  • Sanırım telefonun şarj soketinde arıza var. garantilisi var ve devam ediyorsa, garanti kapsamında sorunu çözerler.. Yoksa sorun değil. belli bir ücret karşilığında yapıyorlar. Sony Ericsson'ların en fazla arıza verdikleri noktalardan bir tanesidir.
  • herkese teşekkürler. telefonu usb kablosuyla pcye bağladım. içinden bayağı virüs çıktı, virüsleri sildim.format attım. usbden 3 saat falan şarj doldu. ve şuan gayet iyi çalışıyo. inşallah bi sorun çıkarmaz
  • Hocam aynı sorun bendede oluştu, z520i var bendede, sen çözebildinmi problemi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokıa hs-7 kulaklık..
    18 yıl önce açıldı
    SONY XPERIA P pil sorunu.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.