Şimdi Ara

Sony Ericsson Update Service

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaa arkadaşlar telefonumun yazılımını güncellicem update services programındanda max ne kadar sürüo bu prog... yani 00:00 a kadar bitermi saygılar...

• Yarım saat sürer...
  • eywallah sağolasın bu max süremi
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock010

eywallah sağolasın bu max süremi

En fazla o kadar sürer yani max süre 30 dakika
  • Evet arkadaşında dediği gibi, en fazla yarım saat sürer... Bende genelde oluyor, %100 olduktan sonra bir 5 dk kadar bekliycektir, takıldı zannetme ve telaşlanma sabırla bekle bitmesini...

quote:

Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

quote:

Orjinalden alıntı: burock010

eywallah sağolasın bu max süremi

En fazla o kadar sürer yani max süre 30 dakika
  • kendi update programında telefon markamı goremiyorum haliyle yuklemede yapılmıyor.bir arkadas c tusuna basılı tut dedi ama beceremedim siz nasıl hallediyorsunuz
  • benim telefonumda listede yoktu ( k750i ) . sonyericsson aradım . güncellemeler yaptıklarını 1-2 hafta içinde düzeleceğini söylediler. bekliyoruz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung PC Suite
    15 yıl önce açıldı
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • update de telefonların hiçbirini göremeyen oldumu benim ikinci yüklemem bu seferde telefonların hiçbirini göstermiyor . sanırım flash ayarlarında birşey var ama flash ı da yükledim defalarca
  • Arkaadaşlar bende göremiyodum dili ingilizce (A.B.D) yaptım bende açıldı bütün teller ve telefonu mesala update yaparken çıkarırsam ne olur ve update bittikten sonra program telinizi çıkarın fln diyomu
    Eywallah...
  • yaa bide ben şu an R4AB048 yazılımını kullanıorum yani bu w550i lerin ilk yazılımı ve bu yazılımda kendıinden flash tema var acaba yazılımı R4CB020 yaparsam flash tema özelliği gidermi beyler
  • yaa sarj kesinlikle full mu olcak yoksa su anda bende %20 var yetermi..çok soru sordum ama neyse
  • Arkadaşlar bu uptader programı nedir biraz bilgi verebilir misiniz nasıl yüklenir kendisi mi internetten bulup indiriyor yeni versiyonları k750 için kullanabilir miyim(cid49)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever Phantom

Arkadaşlar bu uptader programı nedir biraz bilgi verebilir misiniz nasıl yüklenir kendisi mi internetten bulup indiriyor yeni versiyonları k750 için kullanabilir miyim(cid49)

http://www.sonyericsson.com/downloads/Update_Service_Setup-2.6.11.7.exe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.