Yaa arkadaşlar telefonumun yazılımını güncellicem update services programındanda max ne kadar sürüo bu prog... yani 00:00 a kadar bitermi saygılar...
Yarım saat sürer...
eywallah sağolasın bu max süremi
quote:
Orjinalden alıntı: burock010
En fazla o kadar sürer yani max süre 30 dakika
Evet arkadaşında dediği gibi, en fazla yarım saat sürer... Bende genelde oluyor, %100 olduktan sonra bir 5 dk kadar bekliycektir, takıldı zannetme ve telaşlanma sabırla bekle bitmesini...
quote:
Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_
quote:
Orjinalden alıntı: burock010
En fazla o kadar sürer yani max süre 30 dakika
kendi update programında telefon markamı goremiyorum haliyle yuklemede yapılmıyor.bir arkadas c tusuna basılı tut dedi ama beceremedim siz nasıl hallediyorsunuz
benim telefonumda listede yoktu ( k750i ) . sonyericsson aradım . güncellemeler yaptıklarını 1-2 hafta içinde düzeleceğini söylediler. bekliyoruz..
update de telefonların hiçbirini göremeyen oldumu benim ikinci yüklemem bu seferde telefonların hiçbirini göstermiyor . sanırım flash ayarlarında birşey var ama flash ı da yükledim defalarca
Arkaadaşlar bende göremiyodum dili ingilizce (A.B.D) yaptım bende açıldı bütün teller ve telefonu mesala update yaparken çıkarırsam ne olur ve update bittikten sonra program telinizi çıkarın fln diyomu Eywallah...
yaa bide ben şu an R4AB048 yazılımını kullanıorum yani bu w550i lerin ilk yazılımı ve bu yazılımda kendıinden flash tema var acaba yazılımı R4CB020 yaparsam flash tema özelliği gidermi beyler
yaa sarj kesinlikle full mu olcak yoksa su anda bende %20 var yetermi..çok soru sordum ama neyse
Arkadaşlar bu uptader programı nedir biraz bilgi verebilir misiniz nasıl yüklenir kendisi mi internetten bulup indiriyor yeni versiyonları k750 için kullanabilir miyim(cid49)
quote:
Orjinalden alıntı: Forever Phantom
Arkadaşlar bu uptader programı nedir biraz bilgi verebilir misiniz nasıl yüklenir kendisi mi internetten bulup indiriyor yeni versiyonları k750 için kullanabilir miyim(cid49)