Şimdi Ara

sony ericsson t700 açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrblar... başlıkta belirttiğim gibi telefonumu açmaya çalıştıgımda titreşim geliyor ve sony ericsson resmini görüyorum. Daha sonra tekrar kapanıyor ve titreşip açılıyor.. bu işlem kendisini tekrarlıyor sürekli. Durdurmak için pili çıkarmak zorunda kalıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: civrilliosman
    mrblar... başlıkta belirttiğim gibi telefonumu açmaya çalıştıgımda titreşim geliyor ve sony ericsson resmini görüyorum. Daha sonra tekrar kapanıyor ve titreşip açılıyor.. bu işlem kendisini tekrarlıyor sürekli. Durdurmak için pili çıkarmak zorunda kalıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

Dostum seninkisi yazılımsal bir problem direk SonEricssonUpdateService programıyla güncelle.
    Eğer zaten en son sürümü kullanıyorsunuz derse A2Uploader'dan T700 MAIN-FS yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzerakel

mrblar... başlıkta belirttiğim gibi telefonumu açmaya çalıştıgımda titreşim geliyor ve sony ericsson resmini görüyorum. Daha sonra tekrar kapanıyor ve titreşip açılıyor.. bu işlem kendisini tekrarlıyor sürekli. Durdurmak için pili çıkarmak zorunda kalıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

hocam merhaba konunuz epey bi eski ama sorunu halletinizmi ? bende şu anda aynı telefon var dokunmatik kullanamayan bir arkadaş için aldım çinde imei atmamlazım eger usb yi tanıtırsam yada yeniden rom yüklersen düzelir diye düşünüyorum bi yardımcı olursanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    SONY VAIO batarya problemi
    13 yıl önce açıldı
    SONY XPERIA P pil sorunu.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.