Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: se_runtome

bence satio gelmeyecek c905 gibi

zaten çok fazla heyecan uyandırmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

bence satio gelmeyecek c905 gibi

zaten çok fazla heyecan uyandırmamıştı.

• satio daha almanyaya bile dogru dürüst gelmedi beyler bence biraz daha bekleyin getirirler! bizim burda bile satio bulunmuyor internette var fakat fahis fiyatlara...
  • welat arkadaşım, işte internette bulduğum birkaç resim...

• Satio'nun doğubank satış fiyatı 1250 TL hemde kayıtlı olarak. Cuma günü fiyat aldım.
  • arkadaslar ben bu tele 800 tl bile vermem su an n82 den çok üstün bir tel oldugunu düşünmüyorum baydılar artık 12mp diyor ama n82 den cok üstün bir cekim yapabilecegini düşünmüyorum bence 800 tl nin üstünde verilen her paraya yazık etmezler okadar
  • güzelmiş gercekten..
  • bir sony ericsson kullanıcısı olarak söylüyorum sonyden bu kadar berbatını beklemezdim nedense hiç beğenmedim
  • halil arkadaş saol,sproob telefonu kullandınızmı ona göremi beğenmedim diyorsunuz yoksa görünüşüne göre kafadan mı sallıyorsunuz.
  • Satio 12 MP

LG Renoir 8 MP

Cekim sekilleri farkli olsada,bana SE'nin resim kalitesi sasirtici geldi. Acikcasi arada cok buyuk bir fark yok. Hatta LG'de kaliteli gozukuyor. Renoir kullandigim icin birazcik kiyaslama yapmak istedim.

Diger resimlerede bakiyorum. Gercekten 12 megapixel bu diyebilecegim buyuk farkliliklar yok.

Ses kaliteside sasirtan diger bir konu. Sony Ericsson markasinin bu ses kalitesini nasil bozdugunu,bu telefona entegre edemedigini anlamis degilim.

Sony'den ilk defa bu kadar kotu bir alet goruyorum. Hic yakismadi..

Telefonu inceledigimde cok guzel gozukuyor acikcasi. Hatta dizaynida cok hosuma gitmistide. Forumlarda dolasan fotograflari hic ic acici degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 16 Kasım 2009; 15:51:57 >

• turqarizma iki telefonun başka karşılaştırmalı resimleri varmı koyabilirmisin.bide az önce koyduğun satio resmi bozuk çıkmış onuda tekrardan buraya koyabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: welat.

turqarizma iki telefonun başka karşılaştırmalı resimleri varmı koyabilirmisin.bide az önce koyduğun satio resmi bozuk çıkmış onuda tekrardan buraya koyabilirmisin

Acikcasi arastirmadim. Sadece bir sitede oyle bakinirken tesaduf geldi. Satio almayi düsünüyordum iknci telefon olarak. Dizayni kulanim sekli cok hosuma gitmisti.
    Biraz arastirayim dedim.
    Ikisindede bu yerin resmini cekmisler.
    Aradaki fark sasirtti. Zaten baska forumlardada bakarsaniz satio'nun resimleri guzel bir performans vermemis.
    Sesi kendim denedim gordum. Cok kotu. Hadi okadar onemli degil ses benim icinde..
    Resimlerden bu kaliteyi beklemezdim. Bir de en cok sikayet batarya konusunda.
    Herkes sarjin kisa gitmesinden sikayetci.

Burdada resimler,gorebilirsiniz umarim..

LG Renoir 8MP

Sony Satio 12 MP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 16 Kasım 2009; 16:54:08 >

• arkadaşlar sationun kalınlıı olarak mobiletisim de 15 mm dior, bazı yerlerde 13.3 dior.. ama bikaç yerde de lens kapaıyla birlikte 18 mm dior, net bi bilgi vereblir mi kullananlar..
    bu arada kadıköyde bi yerde sıfır aino=1100 tl, sıfır satio=1500 tl ki bu durumda heralde doubankta biraz pazarlıkla, ainoyu 800e, satioyu da 1100e falan alabilriz:)
    lütfen soruma cevp!!

• hakkatende renoir satio ya baya fark atmış,bende görünüşü ve özellikle fotoğraf için almayı düşünüyordum,ama bu kalite farkından sonra biraz kararsız kaldım.ben hiç sonyericson kullanmadım,kullanan arkadaşlar satio ya cam drivıre yapılabilirmi ve yapılırsa resim kalitesinde ne kadar bir iyilieşme olur.
  • Fotoğraftaki fark tamamen yazılımdan kaynaklanıyor. Bu fotoğrafa aldanmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaghatai

arkadaşlar sationun kalınlıı olarak mobiletisim de 15 mm dior, bazı yerlerde 13.3 dior.. ama bikaç yerde de lens kapaıyla birlikte 18 mm dior, net bi bilgi vereblir mi kullananlar..
    bu arada kadıköyde bi yerde sıfır aino=1100 tl, sıfır satio=1500 tl ki bu durumda heralde doubankta biraz pazarlıkla, ainoyu 800e, satioyu da 1100e falan alabilriz:)
    lütfen soruma cevp!!

cvp?????????????????????????*

ha bi de bugünkü gaztelern birinde sanırm vatandı..
    telefonun zaarını fln anlatıodu radyasyn vs..
    satio en zararlı telefonlardan die gösteriodeu:D:D
    lütfen soruma cevp??

• quote:

hakkatende renoir satio ya baya fark atmış,bende görünüşü ve özellikle fotoğraf için almayı düşünüyordum,ama bu kalite farkından sonra biraz kararsız kaldım.ben hiç sonyericson kullanmadım,kullanan arkadaşlar satio ya cam drivıre yapılabilirmi ve yapılırsa resim kalitesinde ne kadar bir iyilieşme olur.

Birde ilginctir bu resimlere ragmen LG'den guzel puan almis..
    Gece resmi koymus ornegin arkadas. Benim zifiri karanlikta cektigim fotograflar LG renoir topiginde var..
    Onlara baksaniz burdaki sationun fotograflarina fark atar.

Acikcasi Renoir'imin resim kalitesinden cok memnunum. gozumle gordugum ne fotograf makinelerine fark atti.
    Herkes telefon der gecerde. Benim etrafimda akrabalarim bile fotograf makineleri varken bazen resimleri bizim telefonla cektiriyor. Düsünün artik.
    Yinede kulandigim diger lg'yi degistirmeyi düsünürken renoir'in kalitesinde guzel bir telefon almayi düsünüyorum.
    yalniz satip konusunda kafamda cok eksiler cogaldi..

quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Fotoğraftaki fark tamamen yazılımdan kaynaklanıyor. Bu fotoğrafa aldanmayın...

Sorun sadece yazilimsal degil. Genelde satiolarin cektigi resimlere bakinca telefonu almaktan vazgectim gercekten.
    Elimde alip inceledigimde,iste cok guzel bir telefon demistim.
    Birazcik Viewty'i andiran sekli dizayni,materiyalinin guzelligi,menusundeki lg'ye benzerlik derken..
    Cok hos bu telefonun uzerine inceledigim seyler hic acici gelmedi bana.

Forumlarda en cok goze batan
    1- resim kalitesinin 12 mp gorunumde kabul edilebilir sekilde olmamasi.
    2- dayaniksiz bataryasi..

Birde ses olayi varki. Benim icin okadar onemli olmayan birseydi aslinda..
    bu arada aklma geldide. Satio'yu denerken resimde bir bulanikliga benzer birsey olmustu. Ben ayarlardan dusunmustumde. Gercekten oyleymis megersem. Bu sorunu ben Viewty'de de gormustum. Zamaninda piyasaya cikan ilk 5mp en kaliteli ozelliklerde telefondu. Gelin gorunki ondada farkli hikaye yoktu. Yazilimsal dendi felan. Yalniz yeni cikan modelle birlikte duzelebildi. Birde ayarlari satio'da da viewty'de oldugu sekilde kendimizin yapmasi gerekiyor. Bunuda forumlarda incelerseniz nadirde olsa cikiyor karsimiza..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 17 Kasım 2009; 3:55:04 >

• bu farka rağmen adamlar satio ya fazla puan vermişlerse yanlı haber olduğu aşikardır,renoir de güzel bir işletim sistemi olsaydı ve ekranı 3.5 inç civarında olsaydı zaten kimse kolay kolay elinden çıkarmzdı, ki buna rağmen gene memnun olmayıpta satan fazla kimseye rastlamadım.
  • quote:

bakıyorumda forumda satio kullanan baya bir arkadaş olmuş,ama ne hikmetse halil akdere dışında kimse telefon hakkında bir inceleme yapmış değil,arkadaşlar lütfen yorumlarınızı artısıyla eksisiyle verirseniz alacak olan kişilerede ışık tutmuş olursunuz,bide bol bol resim video koyabilirseniz süper olur.
    fiyatıda şuan uygun gibi gözüküyor 1100 tl. samsung i8910 mu alsam satio mu yorumlarınıza göre bir tanesini alacam,gönlüm satio da ama sizin önerilerinize göre değerlendirme yapacam.

Welat kardes yukarida her yonu ile bir yorum yaptim. Onu yorumdan saymiyor musun ?
  • Ben kayitli 1550 ytlye almistim. Alirken adama da sordum dedim bunun fiyati duser mi yakinda? Adam dusebilir de sabit de kalabilir demisti. Ben demistim ki 1 ay sonra 1200 ytlye duser bu telefon. simdi 1100 ytl civarlari. Bence daha da dusecektir. Hatta bana kalirsa bu telefonu Turkiyeye getirmez sony. Satilmayacagini biliyor. Bu gibi pahali telefonlar konusunda Turk kullanicilari gercekten secici.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.