Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1,5 ay önce satio telefon aldım ve son derecede memnunum. Önceki telefonum yine SE marka K790 dı ondaki yaşadığım tecrübelerimle hiç çekinmeden Satio aldım ve çokta memnunum.
    Fakat bir sorum olacak. Telefon Vodafone içerik yüklenmiş olarak geldi, yani açılışta kapanışta vodafone logosu görünmesinden başka bir farkı yok. Sadece ana ekranda kısayol tuşlarında Vodafone Services diye bir kısayol var ve ben bunu buradan kaldırmak istiyorum. Böyle bir ayar seçeneği ayarlarda yok. Ek bir programla vs bu iş yapılabilir diyen varsa lütfen bir yardım etsin.

Edit-> Bir de buna maksimum kaç GB Hafıza kartı yükleyebilirim. Elinde Need for speed Shift Satio için olup paylaşırsa cok memnun olurum.
    Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acelikbilek -- 18 Aralık 2010; 11:18:26 >
  • arkadaşlar büyük ihtimalle bana da gelecek yurt dışından son bir öneri mi verirsiniz yoksa dur şunu mu al dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stillfeelthepain
    arkadaşlar büyük ihtimalle bana da gelecek yurt dışından son bir öneri mi verirsiniz yoksa dur şunu mu al dersiniz.

Yüksek amperli batarya almanı öneririm.
  • mereba arkadaşlar pohuman hoca bi konuda şu yazılımlardan bahsetmiş

Satio: R2AK006, R2AK007, R2AM001

bende r2ak006 var sonraki iki yazılımı duymamıştım türkçe desteği var mı yükleyen kullanan
  • Şuanda R2AK007 versiyonunu kullanıyorum.
    Türkçe dil desteği var.
  • Ben hiçbir ayar yapmadan telefonumdan youtubeye girip video izleyebiliyorum. Sende girebilirsin diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow_88

satio kullanan arkdaşlardan biraz yardım istiyorum satio nun dokunmatik ekranı mesaj yazma konusunda yada algılama hızı ile ne söyleyebilrsiniz.

Harika ötesi. Mesela resim çizerken çizgi çiziyorsun, çizgi anında ekrana çıkıyor. Geriden gelme gibi bi durum hiç yok ;)
  • arkadaşlar ben 700 aldım

nokıa alışdıgım icin kullanamıyom

isdeyen olursa sadarım
  • mrb arkadaslar.satio mu arabaya bagladigimda aracin hoparlöründen muzik dinliyebilirum ancak telefon görüsmesi yapamiyorum.aracim chevrolet cruze LT aux cikisina bagliyorum ancak konusma yapamiyorum.esimin telefonunu "sony ericsson vivaz" bagladim ondan konusma yapabiliyorum.sorun aux cikisnda deil,sorun telefonda.sorum; acaba bizim tellerdemi bi sorun var yoksa normaldemi konusulmuyo.cvplar icin tskler
  • merhaba arkadaşlar telefon hafızası 80mb olarak gözüküyor, boş alan 20mb ama bişey yüklü değil telde biraz yavaşladı gibi ondan mı kaynaklanıyor, yada bu 60 mb lık ne var telefon hafızasında nerden görebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceseto

mrb arkadaslar.satio mu arabaya bagladigimda aracin hoparlöründen muzik dinliyebilirum ancak telefon görüsmesi yapamiyorum.aracim chevrolet cruze LT aux cikisina bagliyorum ancak konusma yapamiyorum.esimin telefonunu "sony ericsson vivaz" bagladim ondan konusma yapabiliyorum.sorun aux cikisnda deil,sorun telefonda.sorum; acaba bizim tellerdemi bi sorun var yoksa normaldemi konusulmuyo.cvplar icin tskler

Kulaklık girişi algıladığı için mikrofon istiyor olabilir belki. Nasıl bir kablo ile bağlıyorsunuz? Mikrofon var mı üstünde kablonun?
  • HelloOx2 yüklerken installing root cert 'te takılıyor
    PDA yazılım sürümü:
    R1CA037
    R2AK006
    Telefon sürümü:
    R1C014

HelloOx2 2.3 sürümünü sertifikalandırıp atıyorum ama yinede takılıyor yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: ceseto

mrb arkadaslar.satio mu arabaya bagladigimda aracin hoparlöründen muzik dinliyebilirum ancak telefon görüsmesi yapamiyorum.aracim chevrolet cruze LT aux cikisina bagliyorum ancak konusma yapamiyorum.esimin telefonunu "sony ericsson vivaz" bagladim ondan konusma yapabiliyorum.sorun aux cikisnda deil,sorun telefonda.sorum; acaba bizim tellerdemi bi sorun var yoksa normaldemi konusulmuyo.cvplar icin tskler

Kulaklık girişi algıladığı için mikrofon istiyor olabilir belki. Nasıl bir kablo ile bağlıyorsunuz? Mikrofon var mı üstünde kablonun?

sony ericsson´un orjinal kablosu.gecen hafta ebay´den ismarladim.taktim fakat tik yok :( muzik dinliyeniliyorum o kabloyla ama esimin teli arabada calisiyor.fakat benim ki calismiyor.eger microfonlu bi kablo varsa bana sayfasini gonderebilirmisin.bende ona gore alayim o kabloyu,ayrica cvbin iicinde tesekkur ederim :)

• Dönüştürücü kulaklıklar var onlarda mikrofon oluyor genelde.

http://www.pid-handy-fit.de/Fotos/PHF/Handy%20Zubehoer/Headsets/Sony%20Ericsson/HPM-70/original%20Sony%20Ericsson%20HPM-70%20Headset,%20black.jpg

Şunun gibi mi kulaklık. Farklı kulaklık takılma özelliği varsa kulaklığınızda mikrofonlu oluyor genelde ama farklı kulaklık takılmıyorsa mikrofonlu olanlardan almanız lazım.
  • quote:

Dönüştürücü kulaklıklar var onlarda mikrofon oluyor genelde.

http://www.pid-handy-fit.de/Fotos/PHF/Handy%20Zubehoer/Headsets/Sony%20Ericsson/HPM-70/original%20Sony%20Ericsson%20HPM-70%20Headset,%20black.jpg

Şunun gibi mi kulaklık. Farklı kulaklık takılma özelliği varsa kulaklığınızda mikrofonlu oluyor genelde ama farklı kulaklık takılmıyorsa mikrofonlu olanlardan almanız lazım.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350325302498&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

aldigim kablo böyle.boyle aldim cunku arabamin aux cikisina takmam icin 3,5 mm lik uc lazim.bu ucu araca diger normal giriside telefona takiyorum...yani gonderdigin kulaklikla alakasi yok.o kulakliktan bende de var ama araca onu takamiyorum...bu aldigim kabloyla rahatlikla muzik dinliyebiliyorum...

• Onunla müzik dinleyebilirsin ama görüşme yapamazsın. Sen benim eklediğim gibi birşey alırsan hem müzik dinlersin hem konuşma yapabilirsin. Çünkü senin gönderdiğinde mikofon yok. Benim gönderdiğim iki parça halinde. Kulaklık kısmı çıkartılabiliyor. Kulaklığı çıkartıp erkek erkek kablo aldığın zaman rahatlıkla işini görür. Karşı tarafa bekli sesin az gidebilir orasını bilemiyorum ama görüşme yapabilme ihtimalin %100.
  • ya şu bnm satio ya bi çözüm bulun lütfen
  • Salı günü bir sinir krizi sonucu ki bu krizi getiren bizati kendileri N95 8GBtelefonumdur duvara çarpmak sureti ile hem telefondan hemde sinir krizlerinimden kurtuldum.

Arkadaşlar oldu olası hep Ericssson kullanmış sonra bi halt edip Nokia'yageçmiş sinir sahibi olmuş biri olarak iki günden beri forumları incelemekten gözlerim pörtledi astront balığı gibi oldum resmen.

Şimdi sorum şu;

U1i Satio mu? U10i Anio mu?

Benim için olmazsa olmaz diye birşey yok.Telefon olur olmaz kilitlenmesin hafızasındaki 5-10 foto 15-20 MP3'den dolay hantallaşmasın yeter.
    Ha arasıra navigasyon lazım oluyor onda da uğraştırmadan sakin sakin çalışsın kafi.

U10i Anio kullanan arkadaşlar navigasyon konusunda biraz sıkıntı yaşarsın dediler bu nedenle Anio şimdilik beklemede

Satio'da durum nedir acaba?

Saygılar.

• quote:

Onunla müzik dinleyebilirsin ama görüşme yapamazsın. Sen benim eklediğim gibi birşey alırsan hem müzik dinlersin hem konuşma yapabilirsin. Çünkü senin gönderdiğinde mikofon yok. Benim gönderdiğim iki parça halinde. Kulaklık kısmı çıkartılabiliyor. Kulaklığı çıkartıp erkek erkek kablo aldığın zaman rahatlıkla işini görür. Karşı tarafa bekli sesin az gidebilir orasını bilemiyorum ama görüşme yapabilme ihtimalin %100.

ok kardesim hemen ismarliyorum.bakalim sonu ne olacak.cvbini bildirecegim sana.tekrar tesekkurederim ilgilendigin icin :)
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.