Şimdi Ara

SONY ERICSSON SATIO ALDIM. NOKIA İLE KIYASLIYORUM İÇERİ.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O resimler ne ya öyle. Süper.
  • @Eray

Dostum yalnız 5800'la aynı aktegoride bir cihaz degil ki bu..
    SE'nin zamanındaki amiral gemilerinden biriydi..
    Telefonun hayırlı olsun bu arada...
  • eger se alırsam xperıa play alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

Forumdaki 5800 konusunu görünce böyle bir konu acayım dedim.
    millet takmıs 5800, x6, n8 cart curt.. tabi onlar nokia dan baska telefonları arastırmadıkları için nokia nın cıkarmıs oldugu en iyi telefon onlar icin en iyi telefondur..

Satio ülkemizde satısa sunulmadı fakat zamanında dışarı cıkan arkadaslar gelirken getirdiler bolca..

bende bu telefonlardan aldım gecen gün ve telefona resmen aşık oldum. x10 falan da kullandım ama bu nedense bana bi ayrı güzel geldi...

bircok arkadasımda 5800 var onların telefonlarla benim satio yu karsılastırdım. kısaca yazıcam. ayrıntıları sorarak ögrenebilirsiniz.

Telefonun genel özellikleri:
    http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_(idou)-2683.php

SONY ERICSSON SATIO ALDIM. NOKIA İLE KIYASLIYORUM İÇERİ..

Telefon ile cekilmiş bir kac resim:

Karsılastırma:
    - Ekran dokunmatiginde satio tabiki kapasitif ekranlar kadas hassas degil fakat bir 5800 dan çok önde. 5800 ın ekran cok dar geliyor insan kendi hapsedilmiş gibi hissediyor. renklere gelince satio felaket eziyor...

- Ses kalitesinde kulaklıkta 5800 sanki az birsey önde gibi ama ses yüksekliginde her türlü 5800 alıyor.

- wi-fi sisteminde 5800 cogu ağa baglanırken sorun cıkardı, satio ise saat gibiydi.

- makineleri zorlayınca ram lerde kasma olmadı fakat 5800 da youtube videoları izlerken takılmalar olabiliyordu. 5800 ın ram 128mb. satio ise 256mb.

- işlemci konusunda da satio lar harikalar yarattı. ben symbian ı yavas bilirdim taki bu telefonla tanısana dek. java tabanlı telefonlardan bile hızlı diyebilirim. 5800 özellikle sms acarken cok bekletiyordu. ben satio ya sonradan 30mp lik resim attım. resmi acması 1 saniye ya sürdü ya sürmedi

- gelelim kameraya.. aslında kameraları karsılastırmak pek etik degil çünkü mp degerleri ve lens boyutları cok farklı. ayrıca satio da xenon ve led flaş bulunmakta artık gerisini siz düsünün.. satio, yanımda artık fotograf makinesi tasımama gerek yok diyebildigim ilk telefonum

bu telefonun denki olarak ancak n8 i görebiliyorum ama o da hız konusunda satio kadar olamaz.

sorularınız varsa cevaplarım. dilediginiz karsılastırmaları yapabilirim. tesekkürler..

cesaret edebiliyorsan 5800 ı bırakta birde n8 ile kıyasla

• telefon güzelmiş 400 tl olmasına daha çok şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOzata

quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

Forumdaki 5800 konusunu görünce böyle bir konu acayım dedim.
    millet takmıs 5800, x6, n8 cart curt.. tabi onlar nokia dan baska telefonları arastırmadıkları için nokia nın cıkarmıs oldugu en iyi telefon onlar icin en iyi telefondur..

Satio ülkemizde satısa sunulmadı fakat zamanında dışarı cıkan arkadaslar gelirken getirdiler bolca..

bende bu telefonlardan aldım gecen gün ve telefona resmen aşık oldum. x10 falan da kullandım ama bu nedense bana bi ayrı güzel geldi...

bircok arkadasımda 5800 var onların telefonlarla benim satio yu karsılastırdım. kısaca yazıcam. ayrıntıları sorarak ögrenebilirsiniz.

Telefonun genel özellikleri:
    http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_(idou)-2683.php

Telefon ile cekilmiş bir kac resim:

Karsılastırma:
    - Ekran dokunmatiginde satio tabiki kapasitif ekranlar kadas hassas degil fakat bir 5800 dan çok önde. 5800 ın ekran cok dar geliyor insan kendi hapsedilmiş gibi hissediyor. renklere gelince satio felaket eziyor...

- Ses kalitesinde kulaklıkta 5800 sanki az birsey önde gibi ama ses yüksekliginde her türlü 5800 alıyor.

- wi-fi sisteminde 5800 cogu ağa baglanırken sorun cıkardı, satio ise saat gibiydi.

- makineleri zorlayınca ram lerde kasma olmadı fakat 5800 da youtube videoları izlerken takılmalar olabiliyordu. 5800 ın ram 128mb. satio ise 256mb.

- işlemci konusunda da satio lar harikalar yarattı. ben symbian ı yavas bilirdim taki bu telefonla tanısana dek. java tabanlı telefonlardan bile hızlı diyebilirim. 5800 özellikle sms acarken cok bekletiyordu. ben satio ya sonradan 30mp lik resim attım. resmi acması 1 saniye ya sürdü ya sürmedi

- gelelim kameraya.. aslında kameraları karsılastırmak pek etik degil çünkü mp degerleri ve lens boyutları cok farklı. ayrıca satio da xenon ve led flaş bulunmakta artık gerisini siz düsünün.. satio, yanımda artık fotograf makinesi tasımama gerek yok diyebildigim ilk telefonum

bu telefonun denki olarak ancak n8 i görebiliyorum ama o da hız konusunda satio kadar olamaz.

sorularınız varsa cevaplarım. dilediginiz karsılastırmaları yapabilirim. tesekkürler..

Eray bu konuyu açmamalıydın. Yoruma bak.

• Artiz mi ? Artiz ne ararla konu dışında

quote:

dostum n8 ne zaman çıktı şuanda fiyatı ne ? satio ne zaman çıkmış şuanda fiyatı ne onları bi karşılaştır 1000 liralık telefonla bunu mu kıyaslıyon üstelik 2 yıl önce çıkmış , nokia daha anca çıkarttı 12 mp kameralı modelini , onu geçtim kullandığı ram/işlemciye bakarsan hala 2 yıl öncesinin teknolojisini kullanıyo , saf gibi millet de alıyo

• Kamera konusunda N8 ezer geçer sonra bi daha geçer üstünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasta Ex Oldu

Kamera konusunda N8 ezer geçer sonra bi daha geçer üstünden

• Telefon çok hoş. 5800 gibi kaba değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

Orijinalden alıntı: Hasta Ex Oldu

Kamera konusunda N8 ezer geçer sonra bi daha geçer üstünden

• Kamerası yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

@Eray

Dostum yalnız 5800'la aynı aktegoride bir cihaz degil ki bu..
    SE'nin zamanındaki amiral gemilerinden biriydi..
    Telefonun hayırlı olsun bu arada...

tesekkür ederim dostum
    bir degiller ama aynı dönemlerin telefonları ve işletim sistemleri aynı ya ondan böyle bir karsılastırma yaptım.

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Artiz mi ? Artiz ne ararla konu dışında

quote:

dostum n8 ne zaman çıktı şuanda fiyatı ne ? satio ne zaman çıkmış şuanda fiyatı ne onları bi karşılaştır 1000 liralık telefonla bunu mu kıyaslıyon üstelik 2 yıl önce çıkmış , nokia daha anca çıkarttı 12 mp kameralı modelini , onu geçtim kullandığı ram/işlemciye bakarsan hala 2 yıl öncesinin teknolojisini kullanıyo , saf gibi millet de alıyo

aynen bir kere aynı dönemlerin telefonları degil.. nokia 2 sene öncesinin teknolojisini kullansada bizim Türk Milleti vazgecmez nokia dan
    satio ile n8 i kıyaslamaya gelince videolardan izledigim kadarıyla satio daha stabil calısıyor. n8 kamera konusunda daha iyi olmasına ragmen o kadar da fark oldugunu düsünmüyorum. videoya gelince n8 720p cekiyor ama bitrate düsük oldugu icin karelenmeler hiç eksik olmuyor. satio ise 864x480 çözünürlükte cekiyor ama karelenmelerden eser yok ayrıca 30fps

hadi bunları gectim nokia ilk önce sorunsuz telefon üretmesini ögrensin. 5800 ın sorunlarını düzeltmeleri 2 sene sürdü, gerci hala sorunlar var.. x6 desen ekranın yanları acılır toz girer, telefon ısınınca ekran dokunmatigi calısmaz. n8 de de güc sorunu varmıs. yani telefon birden gidiyor ne yaparsanız yapın acılmıyor.. daha cok örnek verebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 26 Mart 2011; 18:45:53 >

• hayırlı olsun çok güzel bir cihaz iyi fiyata almışssın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 26 Mart 2011; 19:00:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

hayırlı olsun çok güzel bir cihaz iyi fiyata almışssın

saolasın dostum bizim ekip komple burda
  • nerden aldın acaba merak ettim bende 400-500 arası telefon alıcam bu aralar
  • android gelişene kadar iyi tercih. Sıkılınca bana satarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathulazam

nerden aldın acaba merak ettim bende 400-500 arası telefon alıcam bu aralar

forumun 2. el kısmından aldım fiyatlar genelde piyasa altı oluyor

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

android gelişene kadar iyi tercih. Sıkılınca bana satarsın.

aynen öyle yapıcam x10 hd2 ya da arc alıcam

• özellikler süper. fiyatıda iyimiş. hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.