Şimdi Ara

SONY ERİCSSON S700İ ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon garantili kutulu faturalıdır.Orjinal kulaklığı kutu içeriği vardır.İkinci ayda alınmış on aylıktır.Satış fiyatı olarak düşündüğüm rakam 400 milyon.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam 2.ellerı 300ytlden satılıyor..gecende bı arkadas 250 ytlden sattı...hmm adı aklıma gelırse solerım..onda fatura matura yoktu ama olsun..telefon guzel tel bu arada..
  • Hocam ister inan ister inanma kutulu faturalı tel deyince telefoncu 350 verdi zaten.Hazır müşterisi vardı o ayrı ama garantili faturalı olunca telefoncuda baya ii fiyat verebiliyor.Telefoncuya vermedim.Son fiyat 400 milyon.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• mp3 player takas dusunur musunuz acaba?30 gb Creative zen nomad extra jukebox:) var.Eğer isterseniz,üzerine düşündüğünüz rakamı verebilirim,elden teslımat yapabılırız...
  • telefoncu 350 verdiyse bence hiç düşünme sat.çünkü arkadaşında dediği gibi piyasası 300 ytl civarı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumhurfatih

hocam 2.ellerı 300ytlden satılıyor..gecende bı arkadas 250 ytlden sattı...hmm adı aklıma gelırse solerım..onda fatura matura yoktu ama olsun..telefon guzel tel bu arada..

250 değil 290'a ben aldım.klavyer'den
  • garajntililer 400 arkadaşlar
    hatta bende garantili satıorum ama kutu extraları war (bluetooth, card reader,philips kulaklık, stereo kulaklık dönüştürücü) 500e
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Ericsson Vivaz İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    SONY ERICSSON W610İ SATILIK !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya bende almak istiyorum s700i ama izmirde ve de incelemem gerek.. Yardımcı olacak biri varsa p.m'den ayrıntlı durumunu bildirip, resimlerinide mail atarsa sevinirim. İzmir şart değil, mailime gönderme imkanı olanlar elindeki cihazın resimlerini ve de örnek çektikleri bir resmi gönderirse sevinirim. Teşekkürler şimdiden..

mail: bynedim@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 1 Ocak 2006 16:06:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.