Şimdi Ara

Sony Ericsson MW600 FM Radyo Bluetooth Kulaklık İnceleme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
14
Favori
88.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçindeki pili doğubank ve karaköy dahil hiç bir yerde bulamadım.
    KAraköy de sadece pil satan iki tane dükkana girdim orada bile olmayınca vazgeçtim pilini aramaktan.
    Orada ki bir amca çok zor bunlar kullan-at gibi bir şey dedi.
    Bende diğer renginden de bir tane aldım.Sonra kendimce modifiye ederek renklerini değiştirdim.
    İkinci olanı yedek parça olarak kullanacağım artık.Hayır 200 küsür para vereceğimi bilseydim 300 e MW1 modelini alırdım,neyse kısmet
    Resimlerini koyuyorum..

Sony Ericsson MW600 FM Radyo Bluetooth Kulaklık İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginckc -- 8 Ağustos 2012; 21:50:58 >

• Arkadaslar yardim lutfen.Kulakligi ikinci telefonla eslestirdikten sonra ikinci telefonla sorunsuz kullaniyorum.Ama menusunden 1. telefonu sectigimde,1. telefonda sadece ortam sesine baglaniyor,telefon gorusmesi yapamiyorum.Muzik calar sesi geliyor ama telefon gorusmesinde ses gelmiyor.Bluetooth ayarlarina girdigimde ortam sesine baglandigini ama ses cihazi olarak baglanmadigini goruyorum.Otomatik baglan secenegini seciyorum,kulakligi acip kapatiyorum ama olmuyor.Her seferinde kulakliga reset atip,tek cihazla baglanmak zorunda kaliyorum.Radyoya gecis yaptigimda ise tamamen kopuyor baglantilar iki cihazdanda. Sorun yasadigim 1.cihazim android, ikinci cihazim ise symbian..
  • MERHABA ARKADASLAR URUNU KULLANMAKTA OLAN ARKADASLARDAN YARDIM ISTIYORUM MESAJ ATABILIRMISINIZ...KULLANIM HATASIMI BILOMIYORUM URUN BAGLI GORUNUYOR ANCAK SES BAZEN KULAKLIGA TASINMIYOR TELDEN KONUSMAK GEREKIYOR VE URUN UZERINDE EKRAN DONUYOIR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkhkhk

MERHABA ARKADASLAR URUNU KULLANMAKTA OLAN ARKADASLARDAN YARDIM ISTIYORUM MESAJ ATABILIRMISINIZ...KULLANIM HATASIMI BILOMIYORUM URUN BAGLI GORUNUYOR ANCAK SES BAZEN KULAKLIGA TASINMIYOR TELDEN KONUSMAK GEREKIYOR VE URUN UZERINDE EKRAN DONUYOIR..

Aynı sorun benim cihazımda da var. Çözümünü bulamadım. (iPhone 4s)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilini çıkarıp geri takın düzelir. sökmek için fikir alamk adına youtubeda mv 600 iç yapısı diye aratırsanız sökmek için yardımcı olacaktır. play pause tuşlarını bir saatçi tornavidası ile kastırarak çıkartmanız gerekiyor bir arkadaş yazmış bu aşamadan sonra sökememiş.

son olarak se arc s ile test ettim tüm fonsiyonları ile çalıştı. malesef android 4xx te rehber çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1981se

alan varsa irtibata geçsin

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-sony-ericsson-mw600-fm-radyo-97501684/detay/

Sanalpazar dan satar mısın bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: windshair

pilini çıkarıp geri takın düzelir. sökmek için fikir alamk adına youtubeda mv 600 iç yapısı diye aratırsanız sökmek için yardımcı olacaktır. play pause tuşlarını bir saatçi tornavidası ile kastırarak çıkartmanız gerekiyor bir arkadaş yazmış bu aşamadan sonra sökememiş.

son olarak se arc s ile test ettim tüm fonsiyonları ile çalıştı. malesef android 4xx te rehber çalışmıyor.

O arkadaş benim. :)
    Falçata ucu ile gövdeyi çizmeden dikkatlice kaldırabilirsiniz play-pause tuşunu hatta ses açma tuşunu.
    İkinci denememde başarılı olmuştum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: windshair

pilini çıkarıp geri takın düzelir. sökmek için fikir alamk adına youtubeda mv 600 iç yapısı diye aratırsanız sökmek için yardımcı olacaktır. play pause tuşlarını bir saatçi tornavidası ile kastırarak çıkartmanız gerekiyor bir arkadaş yazmış bu aşamadan sonra sökememiş.

Arkadaşım merhaba , bende galaxy tablet kullanıyorum , Sony Ericsson MW600 bu cihaz tablet işletim sistemine uyarmı acaba ? veya tavsiye edeceğiniz id caller özellikli cihaz varmı ?

Cevabınız için şimdiden çok teşekürler...
  • P6800 den bahsediyorsanız bluetooth kulaklık olduğu için çalışıyor tabi ki ama arayanın ismi çıkmıyor ekranda herkeste olduğu gibi.Numara çıkıyor sadece.
    O da ICS de düzelecek diyorlar,ICS yi bekliyorum.
    Play tuşları vs. çalışıyor hepsi.
  • malesef ics ile düzelmedi. 3 aydır icsdeyiz bizde jb ile düzeleceğine dair boş beklenti icindeyiz

• YA ben bunun beyaz rengini mi yoksa siyah rengini mi alayım karar veremedim..beyaz renk güzel ama çabuk kirlenir ve çizilir gibi geliyor bana..kullanan arkadaşlar yardım etse...şimdiden tşkkler...
  • merhaba arkadaşım,

iphone 4s ve blackberry cruve 8520 kullanıyorum. cihazı açtığımda ilk olarak iphone ile bağladım ama şimdi bilgisayarla başka diğer 2 iphone la ve bir bilgisayarla tarattım bluetoothdan bulamıyorum cihazı çıldırıcam :S

cihazı kapatıp açma tuşuna basılı tuttum bahsettiğiniz gibi refresh ikonu çıkmıyor sonny ericsson yazsısı kayarak gelip kayboluyor herhangi bir ayar menüsü yok :S buna şaşırdım kaldım :S

yardım lütfen :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesimdural

Bende bu üründen aldım ve kullanıyorum. İlk başta artılarından bahsedeyim sonrada eksilerinden. Arkadaşlarımdan ricam eksik gördüğüm hususlarda benim bilgi eksikliğim var ise beraberce bu eksiklikleri tamamlamak..

Artılar

Ses kalitesi iyi
    Digital olarak herşey görünüyor
    Şarkı isimleri görünebiliyor
    Şarjı çok iyi gidiyor
    İphonede ve samsun wave8500 te şarkı isimleri ve değişim yapılabiliyor
    Çekim mesafesi çok iyi
    Farklı cihazlara bağlantı yapabiliyorsunuz. Ben iki farklı telefon ve bilgisayara bağladım.
    Radyo fonksiyonu çok güzel..

Eksileri

İki telefonu ayna anda bağladığınız zaman ikisini de bir türlü aktif edemedim.
    İphonede gelen aramalarda kafasına göre bazen bağlanıyor bazen bağlanamıyor.
    İphonede arama da herhangi bir problem yaşamadım.
    Kulaklığın bir reset tuşu yok.
    Kulaklığın titreşim özelliği yok
    Kulaklığa tanıttığımız cihazları nasil sileceğiz bunu bulamadım
    Bilgisayar ile bağlantı kurdum fakat bir türlü ses alamadım.
    Tutucu olarak kullanılan mekanızmanın altında bulunan yay her an kaybolabilir. ( Ben metroda giderken kulaklığımın taklı olduğu yakama insanların hurra baskı yapması sonucu tutan kısım ile digital kısım birbirinden ayrıldı. Allahtan tutan kısmı yerde buldum fakat yayı bulamadım. Şimdi bu yaydan nereden bulabilirim bilmiyorum. Bilen var ise yada elinde olan varsa bilgi verirse sevinirim.)
    Samsung telefonumda hiç bir sıkıntı yaşamadım. Dört dörtlük çalıştı
    Türkçe kullanım klavuzu olmadığı için tüm fonksiyonlarını dört dörtlük kullanamıyoruz. Zaten kendi kitapcığındada yeterli bilgilendirme yok.

Yazmış olduğum eksiler ile ilgili olarak arkadaşlar tamamlayıcı bilgilerinizi bekliyorum. Özellikle yay mevzuu ve tanıtılan cihazların silinmesi mevzuu çok önemli..

Bende geçen basket oynarken top cihaza denk geldi yay fırladı kayboldu eve geldim eski disketlerde pencereyi tutan yay var onu içinden çıkarın ama birden fazla yerleştirmeniz gerek çünkü teki yeterli gelmiyor.yada kablolu kulakların yaka mandalları var onların yayları daha güçlü onu kullanabilirsiniz. Ve Azıcık el becerisi ve işlem tamam

• Arkadaşlar bu cihazda otomatik cevaplama modu yokmu ? yani 1-2 kere çalıp kendi kendine açmıyormu karşıdan gelen çağrıyı buna çok acil ihtiyacım var
  • Sony xpreia serisi telefon kullanan, ses kalitesine önem veren ve livekey tuşu ile telefonunuza hükmedebileceğiniz, kablolu güzel bir tasarıma sahip aşağıdaki linkini verdiğim kulaklığı (bluetooth değildir) dikkate almalarını öneririm..

http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/livesound-hi-fi-headset/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sugarboy74

Sony xpreia serisi telefon kullanan, ses kalitesine önem veren ve livekey tuşu ile telefonunuza hükmedebileceğiniz, kablolu güzel bir tasarıma sahip aşağıdaki linkini verdiğim kulaklığı (bluetooth değildir) dikkate almalarını öneririm..

http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/livesound-hi-fi-headset/

Note: LiveSound™ does not work with Sony phones. For Sony phone users, we recommend Smart Headset.

• Bu kulaklık Ray modeli için yurt dışında bazı ülkelerde dahili aparat olarak yani kutu içeriğinde verilmektedir. Uyarı notu, sadece Sony markası ile üretilen son seri xperia modelleri içindir. Sony ericsson xperia serisi için bu kulaklığı kullanabilirsiniz... Artık ericsson tanımı Sony telefonlarından kaldırılmıştır bildiğiniz gibi....
  • Merhaba Arkadaşlar. MW600 kulaklığımın sol kulaklığı bozuldu. acil olarak kısa kablolu kulak içi ve kaliteli (mümkünse sony) bir kulaklığa ihtiyacım var. MW1 modelinin kulaklığını bulabilir miyim acaba? önerilerinizi bekliyorum dostlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulder_x

Merhaba Arkadaşlar. MW600 kulaklığımın sol kulaklığı bozuldu. acil olarak kısa kablolu kulak içi ve kaliteli (mümkünse sony) bir kulaklığa ihtiyacım var. MW1 modelinin kulaklığını bulabilir miyim acaba? önerilerinizi bekliyorum dostlar.

SONY MDR-EX300SL şu an kullandığım kulaklık
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.