Şimdi Ara

Sony Ericsson Hazel | Ana Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
1
Favori
36.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha fazla bilgi için:http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/sonyericssonhazel?cc=tr&lc=tr#a

Sony Ericsson Hazel sade, şık, slide tasarımlı bir model.Hazel‘in 5 MP kamerasının yanısıra diğer ana özellikleri şöyle:

2.6 inç dokunmatik TFT ekran, 16 GB’a kadar microSD kart desteği, 3G HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 2 Mbps bağlantı, Wi-Fi, A-GPS desteği, hareket tabanlı oyunlar, yüz tanıma sistemi.

GENEL 2G Bant GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    3G Bant HSDPA 900 / 2100 – HSDPA 2100
    Duyurulma Aralık 2009
    Çıkış Tarihi 2010 2. çeyrek
    FORMAT Boyutlar 102.0 x 49.5 x 16.0 mm
    Ağırlık 120 gram
    Telefon Tipi Slide
    EKRAN Ana Ekran TFT dokunmatik ekran, 16M Renk
    Boyutlar 2.6 inç
    Çözünürlük 240 x 320 piksel
    Dış Ekran Yok
    SES Uyarı Türleri Titreşim, MP3 zil sesleri
    Hoparlör Var
    HAFIZA Telefon Rehberi 2000 giriş
    Arama Kaydı 30 gelen, aranan ve cevapsız çağrı
    Dahili Hafıza 280 MB
    Kart Girişi 16 GB’a kadar microSD
    VERİ GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 – 48 kbps
    HSCSD -
    EDGE Class 10, 236.8 kbps
    3G HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 2 Mbps
    WiFi Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA
    Bluetooth Var
    Kızılötesi Yok
    USB Var
    KAMERA Birinci 5 MP, 2560х1920 piksel, LED flaş, otofokus

Geo-tagging, yüz ve gülümseme tanıma
    Video Var
    İkinci Var
    ÖZELLİKLER Mesajlar SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
    Tarayıcı WAP 2.0/xHTML, HTML (NetFront), RSS reader
    Radyo Var
    Oyunlar Var, incl. hareket tabanlı + yüklenebilir
    Renkler Siyah
    GPS A-GPS desteği
    Diğer
    Java
    Mikrofon gürültü engelleyici
    Suya dayanıklı
    El feneri
    MP3/eAAC + / WAV ÇALAR
    SensMe, Track ID
    P4/H.263/H.264 oynatıcı
    Google Haritalar
    Resim editörü / blogging
    YouTube, Facebook, MySpace, Twitter uygulamaları
    Widget Yöneticisi
    Organizatör
    Çevre dostu malzemeler
    Walkmate, CO2 hesap makinesi
    Sesli notlar / dial
    T9
    BATARYA Tür Standart Batarya, Li-Po
    Bekleme Süresi 430 saat (2G)
    Konuşma Süresi 10 saat (2G)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 11 Mayıs 2011; 20:01:18 >

• SE. batmak istemiyorsa bundan çok daha iyisini yapmak zorunda.
    Yaptıklarınıda piyasadan toplamaya başladılar böylesine dev bir firmaya hiç yakışmayan şeyler yapmaya başladılar son zamanlarda.
    İnşallah sonları iyi olur.
  • 2.6 inç dokunmatik ekran birde led flash
  • "Sony Ericsson Sunny" modelinin ismi değişip Hazel olmuş
  • g705 in 5 mp lik modeli üzerinde bir iki oynama yapıp bi kaç özellik atmıslar iste olmus sana hazel
  • SE sana benden bir
  • bu ekranın neresine dokuncaz ki ufacık bişe..

SE Go to dib :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferli

g705 in 5 mp lik modeli üzerinde bir iki oynama yapıp bi kaç özellik atmıslar iste olmus sana hazel

daha ne olmasını bekliyorsunuz ki. her model köşe taşı olamaz. biraz eklenir biraz kırpılır model çıkar ortaya.

2.6 inç dokunmatik ekran boyut olarak yeterli fakat niçin dokunsunki adam altta nası nası tuşlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orijinalden alıntı: zaferli

g705 in 5 mp lik modeli üzerinde bir iki oynama yapıp bi kaç özellik atmıslar iste olmus sana hazel

daha ne olmasını bekliyorsunuz ki. her model köşe taşı olamaz. biraz eklenir biraz kırpılır model çıkar ortaya.

2.6 inç dokunmatik ekran boyut olarak yeterli fakat niçin dokunsunki adam altta nası nası tuşlar var

elin nokiacısı anlamazzz nokia kırpmadan sürr yeni model koyar uvv sallandı ortalık derler se yapnca laf olur bence güzel bir model olmus hem dokunmatik hem normal hemde özellikler yeterli çok iyi bir orta sınıf cihaz geliyor samsung stara bin basmazsa bende atlarm camdan aşa :)

• tuslari ayni n79 gibi bide ne farki var Allah askina w995ten falan ayni özellikler hemen hemen birtek dokunmatik ekran var
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

tuslari ayni n79 gibi bide ne farki var Allah askina w995ten falan ayni özellikler hemen hemen birtek dokunmatik ekran var

aynı özellikler mi ... daha cep telefonuna koyucak ne kaldı kanatmı takıcaklar... w995in özelliklerine bir bak bakalım bu w995in yanına yanaşamaz ama alınabilicek iyi bir model sayılır ben buaralar pdalara ve işletim sistemli cihazlara yöneldim ancak bu ucuza gelirse belki düşünebilirim...

w995 ile aralarında daglar var bu cihaz ancak w995 hayl edip alamayanların cihazı olur ;)

o müzik kontrol tuşları vs vs vs
  • ya sen demek istedigimi anlamamissinki gps wifi mifi zaten para etmiyor isletim sistemi olarak diyorum ben
  • G705'in dokunmatigini istiyordum. Hazel cikardi SE. Tesekkurler.
    Bi sonraki telefonum bu
  • quote:

ya sen demek istedigimi anlamamissinki gps wifi mifi zaten para etmiyor isletim sistemi olarak diyorum ben

wi-fi nasıl para etmiyor şu elimdeki artemiste wi-fi olmasa dönüp yüzüne bakmam ben...

wm yada symbian kullandım son 3yıldır bunun tek sebebi wi-fi.dir bu cihazda da bunlar mevcut en basidinden...yane senin için işletim sistemi şart ise(ki javada bir işletim sistemidir.) x1 kullanırsın o tr.de yok dersen x2 ve x10 var(gelicek) w960 var p1 vr yurt dışından g900 getirtip kullandım ben hatta ama g900.ün tr.de çıkmamıs olmasının sebeplisi telpa se.degil yane sen bi g900 gibi cihazlara bak bakalım bunları göz ardı edip hep aynı cihazdan üretiyor diyemezsin çünkü java platformu kendi başına bir işletim sistemidir zaten... işletim sistemi dedigin sadece symbian linüx wm vs vs degil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 17 Aralık 2009; 16:03:46 >

• bi skyfire yi javaya yükle o zaman
  • quote:

bi skyfire yi javaya yükle o zaman

git g900e yükle arkadasım anlamakta zorlanıyorsun sanırım ;)

illa symbian olsun diyosan yokmu ? var onu al ozaman... git wm. olanı al bukadar basit ama seninkisi direk markayı kötülemekten öteye gitmice için bunları göremezsin çıkar at gözlügünü önce öyle bak ;)

java 3.0 piyasaya sürülsün merak etme bunların tamamı yüklenicek ;) sen javanın açık kodlu bir işletim sistemi oldugunu bir ögrenmeye çalış bence genel kültür olur senin için ;)

programlamadan anlayan birisi çıkıp bunu javaya destekli halde de sunar merak etme...
    unutma yıllar öncesinden 6600larla yapılan şeyler ozaman javalar ile yapılmıyordu java 1.0 vardı şimdi ise java 2.0 var aradaki farkı anlarsan ne ala... java 3.0ıda sen düşün ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 17 Aralık 2009; 23:21:16 >

• ne Hazel de nede Elm de dokunmatik ekran özelliği yok
    www.sonyericsson.com'da ekran özelliklerinde touchscreen vardı ikisindede ama sonradan kaldırılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

ne Hazel de nede Elm de dokunmatik ekran özelliği yok
    www.sonyericsson.com'da ekran özelliklerinde touchscreen vardı ikisindede ama sonradan kaldırılmış

dokunmatik olunca ne oluyo ki ekranda parmak izinden başka
    çok üst model değil özellikler umarım uygun fiyattan çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

ne Hazel de nede Elm de dokunmatik ekran özelliği yok

hacı saglık olsun nette parmakla dolaşmanın zevkini yaşıyamicaz anlaşılan üst modelleri beklemeye devam :) yada parayı ilk buldugumda çekicem üst model bi htc olucak biticek:)

• m35 beni sana cattirma ya bunlari bizde biliyoruz kardesim w995te java 3.0 olmadikca w810i den ne farki var Allah askina yeni bi tlfn alicam artik diyelimki w995 aldim gene ayni proglamlari yukluyecem e ne farki kaldi hani yenilik gene ayni prolar sakin bana ekran mekran wifi gpsden bahsetme anladin umarim derdimi kulturlurlu kardesim benim derdim sonyi kotulemek degil zaten dogma buyume sonyciyim merak etme artik yillardir ayni java 2.0 gelistirsin artik ya umarim derdimi anlamissindir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.