Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben aranıza yeni katılanbiriyim sitenizi gezerken keşfettim sizlere bu
    kadar açık ve anlaşılır bilgiler verdiğiniz için teşekkür etmek istiyorum benim sorum şu olucak
    k790 nı güncellersek veri kaybı oluyomu yani içindekileri bi yere yekleyelimmmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumur

arkadaşlar ben aranıza yeni katılanbiriyim sitenizi gezerken keşfettim sizlere bu
    kadar açık ve anlaşılır bilgiler verdiğiniz için teşekkür etmek istiyorum benim sorum şu olucak
    k790 nı güncellersek veri kaybı oluyomu yani içindekileri bi yere yekleyelimmmi

Gerek yok, hiçbir veri kaybi yasamiyorsun
  • k790 nı güncellerken usb portunu seçin penceresinden sonra ileri gitmiyo
    öyle yönergeler duruyo sorun nedir sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 26 Ekim 2006; 17:45:46 >
  • Ya su soruna bi el atın nolur çok kafam bozuldu ya..
    quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

Ya arkadaşlar bi sorunumuz var:k700 kullananlar hatırlıyacaklar çektiğimiz resimlere verilen numaralar resimleri pc ye atıp sildikten sonra yeniden çekmeye başladığımızda gene 1 den başlıyodu.Bu salakca sistem k750 de ortadan kalkmıştı.Ne kadar resim çekersen çek her resme farklı bir no veriyodu.Hem böylece bir telle toplam kaç resim çektiğini biliyodun.Mesela ben ilk k750 mle 8bin küsur resim çekmiştim.Ama şimdi k790 la başa dönmüşüz resimler her seferinde gene 1 den başlıyo,ben buna sinir oluyom çünkü çektiğim resimleri kategorize etmişim açtığım klasörlere dağıtırken hep dosya numaralarıyla oynamak zorunda kalıyorum.Bu çok gıcık bişey yok mu bunun çaresiiiiiiiiiiiii....

• Neo_1
    çok iyi birr konuya deginmişsinde yardım eden yok bide sunu soracagım nokia da çekilecek resimlerin adını degiştirebiliyodukta sony de yokmu o örnegin bn tüm çekilecek olan fotolarımın ...(1) sonrakide...(2) olmasını istiyorum ama k790i sürekli dsc... ile baslıyor o degiştirilebiliyormu??
  • quote:

Ya su soruna bi el atın nolur çok kafam bozuldu ya..
    quote:

Ya arkadaşlar bi sorunumuz var:k700 kullananlar hatırlıyacaklar çektiğimiz resimlere verilen numaralar resimleri pc ye atıp sildikten sonra yeniden çekmeye başladığımızda gene 1 den başlıyodu.Bu salakca sistem k750 de ortadan kalkmıştı.Ne kadar resim çekersen çek her resme farklı bir no veriyodu.Hem böylece bir telle toplam kaç resim çektiğini biliyodun.Mesela ben ilk k750 mle 8bin küsur resim çekmiştim.Ama şimdi k790 la başa dönmüşüz resimler her seferinde gene 1 den başlıyo,ben buna sinir oluyom çünkü çektiğim resimleri kategorize etmişim açtığım klasörlere dağıtırken hep dosya numaralarıyla oynamak zorunda kalıyorum.Bu çok gıcık bişey yok mu bunun çaresiiiiiiiiiiiii....

Çaresi yeni bir firmware Rapor edildigi takdirde sony mutlaka bu bug'i duzeltecektir yeni f.w de..

• millet bu soruyu tekrardan soruyorum. k790 ın hapörlöründe en son sese verince bi cızırtı geliyormu bazen . sanki son sesde bende öyle oluyor.
  • bndede öle dostum kvk teknik servise götürdügüm birebir baska bi k790i ile denedim aynı cızırtı oluyor bazen gerci mp3 üne göre degişiyor ama k790i lerde normal bişey yani
  • bende k790i aldım süper bir telefonmuş harbiden kesinlikle tavsiye ediorum ;)
  • hayırlı olsun kardes güle güle kullan sorması ayıptırda kaç paraya aldın fiyatlar düştüde baya ondan soruyorum haa
  • 750ytl nakit aslında 850 dü babamın tanıdığı olduğu için 100ytl indirim yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 26 Ekim 2006; 20:34:31 >
  • hayırlı olsun
  • ya arkadaşlar bu teli kumaş pantolnumn cebine koyuyrum ne zaman çıkarsam dışarı kamera kapağı açık oluyo durmadan açılıyo varmıdır bu sorunun bir çaresi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck

hayırlı olsun

niye yaw..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

ya arkadaşlar bu teli kumaş pantolnumn cebine koyuyrum ne zaman çıkarsam dışarı kamera kapağı açık oluyo durmadan açılıyo varmıdır bu sorunun bir çaresi???

böyle bir telefonu cebe koymak hiç mantıklı gelmiyor bana (joystik ve ekran tozlanması problemlerine hazırlıklı ol)
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşkazalı

millet bu soruyu tekrardan soruyorum. k790 ın hapörlöründe en son sese verince bi cızırtı geliyormu bazen . sanki son sesde bende öyle oluyor.

bende de var cızbız ..yazılımla düzeleceğini umut ediyoruz...
  • arkadaşlar bende bugun 790nımı aldım yalnız sizlere birkaç sorum olacak ev ortamını çekerken siz hangi ayarları kullanıyorsunuz ben auto modda çekiyorum flas patlıyor ve resim karanlık ve noiseli çıkıyor birde resimlerin genelinde noiselenmeler oluyor çaresi var mıdır nedir? kamerası beni pek tatmin etmedi gibi geldi n73 üm var onda daha net oluyor fotolar... lütfen yardım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakisikliasterik

arkadaşlar bende bugun 790nımı aldım yalnız sizlere birkaç sorum olacak ev ortamını çekerken siz hangi ayarları kullanıyorsunuz ben auto modda çekiyorum flas patlıyor ve resim karanlık ve noiseli çıkıyor birde resimlerin genelinde noiselenmeler oluyor çaresi var mıdır nedir? kamerası beni pek tatmin etmedi gibi geldi n73 üm var onda daha net oluyor fotolar... lütfen yardım....

ne yazıkki ışık yeterli olmuyor bazen flaşı.. 1-1.5 m den sonra kullanınca karanlık çıkabilir.

eğer ikisi de elindeyse hemen şuraya koyar mısın.. aynı ortamlarda çekilen ..
  • ne yapmak lazım
    ??
    quote:

Orjinalden alıntı: tgezer2

quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

ya arkadaşlar bu teli kumaş pantolnumn cebine koyuyrum ne zaman çıkarsam dışarı kamera kapağı açık oluyo durmadan açılıyo varmıdır bu sorunun bir çaresi???

böyle bir telefonu cebe koymak hiç mantıklı gelmiyor bana (joystik ve ekran tozlanması problemlerine hazırlıklı ol)
  • Kamera kapağı eğer laşkalaştıysa(sürekli yerinden oynuyorsa serviste garanti kapsamı dışında yapacağın pek birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.