Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ExTReMee

pininfarina kardeş ßende iStiorum 1 GB memory 256 az geLio ßanada ßi güseLLik yaparSan ii oLur

Arkadaslar kartlarin buyuk cogunlugu zaten onceden siparis edilmis kartlar ve ben yine de (forumda veya elden) isteyen olursa diye fazladan getirtiriyorum ve elimden geldigince isteyen arkadaslara "oncelik sirasina gore" adaletli bir sekilde vermeye calisicam.. @Extremee seni de rezerv listesine ekledim dostum İsteyen arkadaslar, pm'den ulasirlarsa iyi olur. Topic'de bu konu ile ilgili msj kirliligine neden olmayalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 22 Ekim 2006; 15:55:35 >

• Bu torc yazilimi nereden bulabiliriz arkadaslar ?
  • hemen paylaş sitesine ne oldu ya satılık diyo adresi yazınca..

Unfortunately all drives of RapidShare.de are full right now. (bu da hepsi dolu diyo)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 22 Ekim 2006; 19:36:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

Bu torc yazilimi nereden bulabiliriz arkadaslar ?

yukarıda linki verilmilşti..
  • http://torchk800.matlista.se/
    bu linkden ulaşabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

Bu torc yazilimi nereden bulabiliriz arkadaslar ?
  • Evet indirdim, gercekten ise yariyor cok hos ..
  • ya arkadaşlar bu maç sonuçlarının mesaj gelmesi için nerden ayarlıyoruz bilen varsa bi yardımcı olsun lütfen
  • ben hiç bir ayar yapmadım ama sonuçlar geliyo bana..
  • bu torch nedir ya?
  • bana gelmiyor bi ayarı vardı ama beceremedim arkadaşlar yokmu bilen?
    quote:

Orjinalden alıntı: tgezer2

ben hiç bir ayar yapmadım ama sonuçlar geliyo bana..
  • cihazdaki kırmızı ışığı fener olarak kullanmana yarayan bir program
    quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

bu torch nedir ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

ya arkadaşlar bu maç sonuçlarının mesaj gelmesi için nerden ayarlıyoruz bilen varsa bi yardımcı olsun lütfen

Mesajlar/Ayarlar/Alan Bilgisi/Abonelikler/055 yazıp orda 55 diye görünür sora isim bölümünede futbol yazarsan gelir
  • dostum sağol aynen dediğin gibi yaptım şimdi maçları bekleyelim 1 hafta inşallah problem yoktur
    quote:

Orjinalden alıntı: ExTReMee

quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

ya arkadaşlar bu maç sonuçlarının mesaj gelmesi için nerden ayarlıyoruz bilen varsa bi yardımcı olsun lütfen

Mesajlar/Ayarlar/Alan Bilgisi/Abonelikler/055 yazıp orda 55 diye görünür sora isim bölümünede futbol yazarsan gelir

• millet teli daha yeni aldım 2 3 gün oldu ama güncelleme yapmama gerek varmı . nasıl yapılacağınıda bilmiyorum. bi de arkadaşlar bu telin farklı ne özellik leri var siz sıradışı telefonla ne yapıyorsunuz neler yüklediniz .ve ne şekillerde nasıl faydalanıyonuz bu telden.
  • ronaldinho nun süper hareketlerini mp4 e çevirdim isteyen olursa gmail adresini versin göndereyim..paylaşım sitelerinde sorun var bugün ya da ben beceremedim..
  • arkadasşlar bende bayadır sıkı bır sony kulanıcısı oldum su anda k750i mi kardesım duvardan gecırmeye calısıdgı ıcn yenı k790i ile cok mutluyum guncellemelerı felam sızın sayenınzde yapabıldım hepınızee cook tesekkur edıyorum.. bu arada be nkendımı sony cı sanarken burdakı adamları hafıfe almısım forumu okuyunca bası adamların telefonla kafayı sıyırdıgını gorudmm ıste o adamlardan zahmet olmassa tabıkı k790 i mi daha ıyı kulanmak ıcın bır kac onerı beklıyorum hanı su ayarı sole yaprsan sole olur yada su programı yuklersen sole olur gıbı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur edıyourm..
  • beylerrr bende K790i mi aldımm.. guncellemeler icin tavsiye edebileceğiniz bisiler varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: romantikxserseri

arkadasşlar bende bayadır sıkı bır sony kulanıcısı oldum su anda k750i mi kardesım duvardan gecırmeye calısıdgı ıcn yenı k790i ile cok mutluyum guncellemelerı felam sızın sayenınzde yapabıldım hepınızee cook tesekkur edıyorum.. bu arada be nkendımı sony cı sanarken burdakı adamları hafıfe almısım forumu okuyunca bası adamların telefonla kafayı sıyırdıgını gorudmm ıste o adamlardan zahmet olmassa tabıkı k790 i mi daha ıyı kulanmak ıcın bır kac onerı beklıyorum hanı su ayarı sole yaprsan sole olur yada su programı yuklersen sole olur gıbı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur edıyourm..

Öncelikle cihaza biraz aliş, etüt et ve hatta sindir ki "şunu şoyle yap, bunu boyle yap" dedgimizde "o nerede yaw, dediginiz bu mu" vs gibisinden yabancisi oldugun veya daha önce hiç tanik olmadigin özellikler ile ilk defa yuzleserek tepkilerin ile bizi de zor durumda birakma

• ya bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

bu kvk servisleri telefonu sıfırlayıp sıfırdan yazılımmı yüklüyolar yoksa olanın üstünemi ekliyolar telefonun kendi menüsünden yapılan gibi?

dün da vinci işini beceremem diye korkup telefonun menüsünden yaptım güncellemeyi. bi arkadaş güncellemeden sonra resimler açılırken oluşan karelenme gitti demişti duruyo bende. tek gözle görülen değişim videodaki yeşillik gitti ve uçuş modu yazısı türkçe oldu.(varsada ben farkedemedim) içime sinmedi açıkcası. faturaya giren 30 ytlde cabası bu arada(hıyarlığımın cezası galiba). bide gittim internet ayarlarını sildim sinirden tam oldu. gprs ayarı yerine cepten internet diye bi ayar geliyo turkcellden isteyince. bilen varmı? bu gelen normal gprs wap ayarımı oluyo? bağlanmaya korkuyorum valla faturaya gircek diye!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 23 Ekim 2006; 13:49:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: romantikxserseri

arkadasşlar bende bayadır sıkı bır sony kulanıcısı oldum su anda k750i mi kardesım duvardan gecırmeye calısıdgı ıcn yenı k790i ile cok mutluyum guncellemelerı felam sızın sayenınzde yapabıldım hepınızee cook tesekkur edıyorum.. bu arada be nkendımı sony cı sanarken burdakı adamları hafıfe almısım forumu okuyunca bası adamların telefonla kafayı sıyırdıgını gorudmm ıste o adamlardan zahmet olmassa tabıkı k790 i mi daha ıyı kulanmak ıcın bır kac onerı beklıyorum hanı su ayarı sole yaprsan sole olur yada su programı yuklersen sole olur gıbı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur edıyourm..

Öncelikle cihaza biraz aliş, etüt et ve hatta sindir ki "şunu şoyle yap, bunu boyle yap" dedgimizde "o nerede yaw, dediginiz bu mu" vs gibisinden yabancisi oldugun veya daha önce hiç tanik olmadigin özellikler ile ilk defa yuzleserek tepkilerin ile bizi de zor durumda birakma

baba sole dıye bılırm sana k750i ılk cıktıgı 3 gun aldım elıme ve sony fanatıgı oldum o telefon sayesınde vala bır telefon bukadarnmı saglam bukadarmı sorunsuz ve ergonomık olur 750 dekı hıc bır seyı baska telefonda bulmadım ve w850 yı beklıyorudm kı bu telefonu surduler pıyasaya ve aldım bılırın menı nereyse 750 ıle aynı sayılrı..

sımdı bendekı sorunalra gelınce madee madde sralayı msıze guncellemeden sonra yenı fark ettıklarım...
    1)cagrılarda bos aramlar var ıkıtane lısdenın sonunda hıc bırsey yasmıyoır sılıyorum gene gelıyor...
    2)mp4 onatırken basladıktan sona ses ıyı ama goruntuu takılmaya baslıyor...
    3)mesela arkadasların dedııgı kısayol sorunu bendede var 7/1/1 olayıı...

sanıyorum telefonun yasılım problemlıı sımdı genpaya gıdıp yasılım yukluyecegımm...
    ondan sonmra telefonu bastan guncellıyecegımm...
    ama ınanın bu telefonu cok sevdım ama bu problemler ysusndenn sınırm bosuldu hanı mukemmell bır telefon beklıyordum k750i gıbı ama forumdanda anladıgımıs gıbı yasılım sorunlarıı yasıyoruz cok kotu bırseyy...

hepınızın tavsıyelerını beklıyroum...
    sımdıden hepınıze tesekkur edıyorum...

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.