Şimdi Ara

Sony Ericsson C905i SHIHO(Dijital Fotoğraf Makinesi) İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jimi1984

Video çözünürlüğü unutmayın ki 8.1 mp'lik mercek ile çekilmiş(öekiyor - "q" klavyede "ö" ve "ç" harfleri yan yana olduğu için arkadaş kaçırmış :) )

Bence video kalitesi k850 den biraz iyidir ama sonuçta bu telefon Sony Ericsson... Video konusunda birşey beklemeyin : )
    quote:

Orjinalden alıntı: Ten_Don

anlayamadıgım tabirler kullanmış arkadaş video çözünürlügü bu ama uutmayın ki 8.1 mp'de öekiyor bunu demiş!!

bildiginden mi bilmediginden mi etmiş bu lafı?

Biz ona takılmadık zaten. Video kalitesinin, MP değeri ile uzaktan yakından ilgisi yoktur. MP değeri sadece o kameranın çekebileceği maksimum çözünürlüğü ifade eder.
    320*240 video çeken bu cihaz için 1 MP'de, 2 MP'de, 8 MP'de aynı kaliteyi verecektir. Çünkü hepsi 320*240 çözünürlüğünde kareler sağlayabilmektedir.

• Elbette dostum haklısın : )

Sn'de yakaladığı kare sayısı önemli... çözünürlük 320x240 olsun ama Saniyede 30 kare yakalasın : )

ki bence çözünürlük bu kadar düşükken ........saniyede 60 veya 120 kare yakalaması daha iyi olurdu...

Samsunglarda yavaş çekim varya o olay 120 kare ve çözünürlük 320x240...

valla s.e. 30 kare yakalasın öpüp başıma koycam : =)
  • quote:

Sn'de yakaladığı kare sayısı önemli... çözünürlük 320x240 olsun ama Saniyede 30 kare yakalasın : )

K850 & W890 & W902 & XPERIA ve C serisi altındaki tüm modeller saniyede 30 kare yakalayabiliyor...
  • @DİRENOM emeğine sağlık.
  • kardeş eline sağlık da bir de çektiği fotoları koysaydın daha güzel olacaktı
    ayrıca sesin alt taraftan çıkmasına uyuz oluyorum neden kenara koymazlar ki
  • DİRENOM

ellerine sağlık güzel bir ön inceleme olmuş

cıhazı nerden aldın?

hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 23 Kasım 2008; 11:42:45 >
  • bu cihazın tuşları dokunmatikmi.malzeme kalitesi iyimi.malum s 500 çok karizma bir teldi ama sony inanılmaz bi hata yaptı ve nasıl malzeme kullandıysa bütün tuşlar çatırçatır çatladı.bu cihazda heralde olmaz böyle bişey
  • eline sağlıkta ne zaman geldi bu cihaz türkiye ye ben bir sene daha bekleriz diyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

eline sağlıkta ne zaman geldi bu cihaz türkiye ye ben bir sene daha bekleriz diyordum

zaten 1 sene daha bekleyeceksin

@DİRENOM'un yakın bir arkadaşı, pasaportunu kullanarak cihazı bir telefoncu vasıtasıyla getirtmiş.
    kredi kartına taksitle almış, 100 lira vade farkı ile birlikte cihaz 1.300'e mal olmuş...

benim verebileceğim bilgiler bu kadar. detayları @DİRENOM kardeşimizden öğrenin, tabi daha detay kaldıysa...

• Sağ tarafta amma çok tuş varmış

Ne işe yarıyor bunlar?

En üstteki ve alttaki anlaşılıyor da diğerlerini anlamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

Sağ tarafta amma çok tuş varmış
    Ne işe yarıyor bunlar?
    En üstteki ve alttaki anlaşılıyor da diğerlerini anlamadım..

yukarıdan aşağıya doğru sıralıyorum...

*zoom tuşu (-)
    *zoom tuşu (+)
    *en son çekilen foto & videoyu gösteriyor.
    *fotoğraf & video arasında geçişi sağlıyor.
    *deklanşör tuşu...
  • şimdi yılbaşına kadar alamayacmıyız bu telefonu yani ???
  • @SE_GuRu Teşekkürler.

@sugarboy Fotolor ve kısa bir video eklendi. Sesin alttan çıkışı ilginç gelebilir SE kullanıcılarına

@se_runtome Aynen _extreme_ nin anlattığı gibi

@EXPOXL
    Benim de üzüldüğüm nokta o. Keşke K850 deki gibi 2-3 tane dokunmatik tuş olsaydı diye içgeçiriyoruz ama maalesef yok. Malzeme kalitesi gayet iyi görünüyor.

@_extreme_ Yardımın için teşekkürler

@müdür Yılbaşında bile çıkması hayal gibi. 2. çeyrek diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 23 Kasım 2008; 19:06:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Orjinalden alıntı: DİRENOM

Çıkacak Camdriverler ile birlikte kamerayı 8.5 mp e çıkarırız

Ancak videolar 8.1 mp lik kamera ile çekiliyor bunu unutmamak lazım.

Bunlar şaka herhalde

Zamanla bir video eklersen ve cihazın çektiği fotoğrafları(tam boyutta) paylaşırsan daha güzel olur. Eline sağlık

8.5 yapmak mümkün ama kalite düşer

Sonuçta çözünürlükte yazılımla belirleniyo ve re-size olayına bakar sanırım.

Ben mi hatırlayamadım bilmiyorum ama camdriver ile hangi telefonda MP değerini arttırabilmiştik ki?
    Diyelim yazılımla bir şekilde yaptık, o zaman kamera 8.5 MP'e çıkmış olmaz zaten, sadece 8.1 MP boyutunda çekilen resmi büyütmüş oluruz

MP dediğin çözünürlük zaten. MegaPiksel'in uzunu. Sen resmi işlerken az daha büyük şekilde kaydet dersin olur biter.

Sensörün lensin kaliteliyse fark olmaz pek.

• çok hoş bir cihaz ama artık sürgülü tel kullanmicam :)
    alırsamda 2.el alıcam sonra içim gitmesin...
  • quote:

MP dediğin çözünürlük zaten. MegaPiksel'in uzunu. Sen resmi işlerken az daha büyük şekilde kaydet dersin olur biter.

Sensörün lensin kaliteliyse fark olmaz pek.

Biliyorum canım MP'in ne olduğunu. 10 senelik bilgi benim için
    Arkadaş camdriver atarak 8.1 MP cihazı 8.5 MP yaparız diye bir espri yapmış Camdriver renk, keskinlik, noise gibi ayarları düzenler.
    Sen resmi alıp sonradan resize uygularsan, sadece resmi büyütmüş olursun. Cihaz 8.5 MP olmuş olmaz.
    Neyse Reis yaa, çok uzadı

• Hadi canım... Yahu o zaman neden berbat hocam yaw?!?!?!
    N95 8gb 640x480 - 30 kare çekerken tamam kaliteli ama 320x240 da uine 30 kare çektiği zaman yine nefis netti ?!?!
    Sony başaramıyor demek ki video olayını : (

Geriç foto kalitesi bana fazlasıyla yetiyor o ayrı : )

quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

K850 & W890 & W902 & XPERIA ve C serisi altındaki tüm modeller saniyede 30 kare yakalayabiliyor...

• quote:

Baya güzel inceleme:

http://blog.se-nse.net/reviews/sony-ericsson-xperia-x1-review/

SE nin en kaliteli video çeken cihazı Xperia X1 640x480 30 fps gayet net videolar çekiyor. Reis-i Eagles( Ortak) verdiğin linkten indirğim videoları upload ettim aha bakın. Kimse girip x1 in çektiği videoları inceleme zahmetinde bulunmamış gibi geldi bana. Tabiki burada yazılanları ögrdükten sonra bu kanıya vardım.

3 adet xperia videosu

http://rapid-share.com/files/166682639/Xperiavideolar_.rar

Aradaki çizgiyi (-) kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 23 Kasım 2008; 22:21:15 >

• Elinize sağlık ve hayırlı olsun. Forumda en merak edilen cihazlardan biri malum bu. İnceleme gelmesi çok iyi oldu.

Fotoğrafların orijinal boyutlarını rapid-share'e yükleyebilir misiniz mümkünse?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Elinize sağlık ve hayırlı olsun. Forumda en merak edilen cihazlardan biri malum bu. İnceleme gelmesi çok iyi oldu.

Fotoğrafların orijinal boyutlarını rapid-share'e yükleyebilir misiniz mümkünse?

Yeni çekeceğimiz fotolardan birkaç tanesinin orjinal boyutunu ekleriz. Eklediğimiz fotoları telefondan silme huyumuz kurusun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.