Şimdi Ara

Sony Ericsson Arc S almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gold'da web'e özel SE Arc S 799 TL ymiş. Siz olsanız bu saatten sonra eski ama yine de güçlü sayılabilecek bir telefon alır mıydınız? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: lunar caustic

Merhaba arkadaşlar,

Gold'da web'e özel SE Arc S 799 TL ymiş. Siz olsanız bu saatten sonra eski ama yine de güçlü sayılabilecek bir telefon alır mıydınız? Teşekkürler

açıkçası bende dünden beri onu almayı planlıyordum, ancak şöyle bi mantık yürüttüm ; normalde iphone 5 alacaktım maddi durumumda var ama bütün paramı vermiş oluyordum yani cepte 20 lira kalıyor buda 40 binlik arabaya binip deposunu dolduramamak gibi bir şey. onun yerine elimdeki telefonu 300 e satıp az önce xperia tıpo aldım. 437 tl ye. ve su an fiyat ferformans olarak çok alınası bir telefon. cebımden 137 tl harcayarak güzel bi upgrade yaptım. İlerde iphone 5 ler ele ayağa düşünce ozaman daha ucuza alabilrim... sende aynı şekilde düşünebilrisin bu iphone değilde yerine daha güçlü bir telefon olabilir. bu saatten sonra ona para verme suan ucuzladı evet, ama ilerde 400 - 450 piyasada dolaaşcak...

• Bu telefon güçlü sayılabilecek bir telefon değil çok eskidi ve donanımı artık yetersiz tek çekirdek bir işlemci, 320mb dahili Hafıza ve adreno 205 gpu artık çoğu uygulamaya yetersiz. O fiyata bu donanımı 2ye 3e katlayacak telefonlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben haziranda 1050tlye almıştım. şuanda kullanıyorum ,işimi görüyor.eğer benim işimi görür dersen al..ama 800tlye solayada bakabilirsin.. beim arkadaşım sola aldı,

kamera ciddi olarak fark ediyor ama..
  • Hala kamerası üst seviyede bir cihazdir Arc s

• Donanımı yeterli bence. Ne yani Crysis falan acmasini beklemeyin bir telefondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdemirbay

ben haziranda 1050tlye almıştım. şuanda kullanıyorum ,işimi görüyor.eğer benim işimi görür dersen al..ama 800tlye solayada bakabilirsin.. beim arkadaşım sola aldı,

kamera ciddi olarak fark ediyor ama..

Hocam sola aldık pişman olduk. Dokunmatiği falan bozuldu ve hala tamirden gelmedi. Arc S in çok vukuatı yoksa aslında hoş bir telefon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Catlama sorunu yaşayanlari duydum sadece, ben hazirandan beri kullanıyorum gayet memnunum. Hic bir sorun yaşamadım kapanıp açılma bile olmadi.

• Benimde arasıra yeni çıkan bazı cihazlara gözüm kayıyor ama degistirsem mi acaba diye düşündüğüm cihazlara 1700 tl bayilip aynı kamera performansi almak koyar adama...

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

Benimde arasıra yeni çıkan bazı cihazlara gözüm kayıyor ama degistirsem mi acaba diye düşündüğüm cihazlara 1700 tl bayilip aynı kamera performansi almak koyar adama...

Haklısın hocam. 2012 inin başlarında çıkan en iyi telefonlardan biri ve ben 1.4 GHz işlemciyle ICS de falan da kasma yapacağını falan da düşünmüyorum ama insan yine de endişeleniyor. Neyse düşünelim daha bakalım.

Isınma sorunu sarı ekran sorunu falan var mı peki? Gerçi artık o tür problemler kalmamıştır ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Donanımı yeterli bence. Ne yani Crysis falan acmasini beklemeyin bir telefondan.

On numara yorum

Arc S gibi telefon bulmuşlar daha da miymiylaniyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunar caustic

quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

Benimde arasıra yeni çıkan bazı cihazlara gözüm kayıyor ama degistirsem mi acaba diye düşündüğüm cihazlara 1700 tl bayilip aynı kamera performansi almak koyar adama...

Haklısın hocam. 2012 inin başlarında çıkan en iyi telefonlardan biri ve ben 1.4 GHz işlemciyle ICS de falan da kasma yapacağını falan da düşünmüyorum ama insan yine de endişeleniyor. Neyse düşünelim daha bakalım.

Isınma sorunu sarı ekran sorunu falan var mı peki? Gerçi artık o tür problemler kalmamıştır ama...

Ekran ve kamerası mükemmel. Ses iyi. Tasarım muhteşem. Kronik sorun yok. Akıcı ve başarılı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O fiyata alınacak en iyi telefon kamera ses ekran tasarım çok iyi performans sorunu falan yok ben her oyunu oynuyorum bir kere bile donma yapmıyor donuyor diyenler ne oynuyorlar merak ediyorum eğer imkanın buysa alınacak telefon ben xperia s , s2 ve arc s arasında kalmıştım telefoncuda s2 yi görünce direkt bıraktım zaten tasarım anlamında hiçbirşey yok. s te ise bilinen sarı ekran sorunu vardı fiyatına yüksekti 200 tl falan bende kafam rahat olsun diye arc s aldım ve çok memnunum yaklaşık 3 ay a yakın kullanıyorum hiç bir sorun yok.
  • Arkadaşımda var memnun deil rootladı falan ama hiç memnun deil. Onun yerine başka telefon al mesela atrix al. Gold a hepsiburadaya geldi.
  • Memnuniyetsizlik hiç kapanmayacak biseydir 3000 tl harcasanda hala bazı ozellikleri eksik kalabilir. O yüzden fiyat performans diye bişey çıkarmış büyükler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.