Şimdi Ara

Sony Ericsoncular Bakarmısınız :/

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşım Foruma Üye Değil Evinde İnterneti Yok Bu Sebeple Benden Konu Açmamı İstedi

Sony Ericson Telefonlara Merak Sarmış Her Markayı Denedi İphone Htc Samsung Nokia Akla Ne Gelirse :D

Şimdi Sony Ericson Telefon Alıcakmış Bununla İlgili Yardım İstiyo

Fotoğraf Çekimi
    Müzik
    Video Çekimi
    Video İzlenme
    Wifi 3G Edge
    Akla gelen Özellikler

Kızaklı Telefon İstiyo

Bu Özelliklerde 400 liraiya kadar limiti var

0 telefon olsun istiyo

bu özelliklerde telefon önerebilirmisiniz ? walkman serisi var ama kamera felan bir bilgim yok benimde fazla

Genel olarak arkadaşım telefonda çok müzik dinler gördüğü en değişik olayı fotoğraf çeker video çeker kısaca telefon fotoğrafçısıdır

şarz konusuda çok önemli mesela bu işlemleri yaptı 1 gün boyunca telefonu çok kurcaladı hemen bitmesin istiyor.

400 liraya kadar bir telefon önerebilirseniz süper olur.

Teşekkürler Şimdiden (nokia samsung vs telefon önermeyin sadece sony ericson)

• c905
  • Sıfır alması cok zor, w995 ve c905 araştırin sahibinden'e bakın
  • c905
  • Teşekürler arkadaşlar, ben arkadaşa ilettim dediginiz modelleri c905in arkası fotoğraf makinesi gibi.d daha çok altarnetif cihaz soylerseniz bende sony ericsona geçmeyi düşünebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnm
    Teşekürler arkadaşlar, ben arkadaşa ilettim dediginiz modelleri c905in arkası fotoğraf makinesi gibi.d daha çok altarnetif cihaz soylerseniz bende sony ericsona geçmeyi düşünebilirim

Dostum sony ericsson ülkemize yeterli ilgiyi göstermediği için pek bilinmiyo ama telefonları cok kaliteli özellikle müzik ve fotoğraf kalitesi mükemmel pisman olmazsınız, w995'ı tavsiye ederim, c905'de var bende arkadaşın kamerayla cok uğraşmıyosa işi yoksa w995 alsın
  • hocam aynı sınıftayız arkadaşla ne görürse çekiyo :D ama 2 gündür telefonsuz sattı iphonesini :D ama o fiyata almak istemiyomş telefon yani uygun olursa biraz belki bende düşünebilirim kamera + müzik + telefonun hızlı olması önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    2 yıl önce açıldı
    sony ya da philips ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • c905 kamerası üstüne tanımam.
    W995 de müzik ve ekran farkıyla c905in önünde. Ama bu w995 in kamerasının kötü olduğu veya c905 in müzik kalitesinin kötü olduğu anlamına gelmez. Sadece öncelik meselesi.
  • c 905 ama temizini ve bulması çok zor bir model
  • 375 tl den c905 bulduk w995 de 500 tl hangisi alınmalı
  • quote:

375 tl den c905 bulduk w995 de 500 tl hangisi alınmalı

bana kalirsa w995 biraz pazarlik yap 400 450 arasi :) garantiliyse oda he orjinal kulaklik vs aparat herseyi veriosa al ama uygun birsey yaptirt :) dehset birsey diyebilrim kulakligi tak dünyayla iliskini kes discoda sanarsin kendini :) foto cekimide olsun cok dehset birsey.. bana göre tabiki :)
  • quote:

375 tl den c905 bulduk w995 de 500 tl hangisi alınmalı

ben servisten gelen sıfır w995'i 525'e sattım , başka bakın 400'e filan bulunur , 375 lira olan c905 de ucuz bi halt vardr onda dikkatli olun
  • Arkadaş Avrupadanda Getirtebilirmiş Cihazı Yanımda Şuanda Galatasaray Fb Maçını İzledik :&

Yani 250-300 dolar olur veya Türk Parası 400-450 ye eşit olur bi cihaz önerirseniz amazon.com dan güzelse alabilir :D o alıp beğenirsem bende alabilirim
  • quote:

Arkadaş Avrupadanda Getirtebilirmiş Cihazı Yanımda Şuanda Galatasaray Fb Maçını İzledik :&

Yani 250-300 dolar olur veya Türk Parası 400-450 ye eşit olur bi cihaz önerirseniz amazon.com dan güzelse alabilir :D o alıp beğenirsem bende alabilirim

w995 alın çok karizma cihaz
  • telefoncuda bulursak inceleriz. Birde bende se alcam, aynı ozelliklerde dokunmatik varmı
  • dokunmatik isterse vivaz , x8 gibi modelleri alsin
    yurt disindan alacaksa hazel , yari , w995 , aino gibi cihazlardan birini alsin
  • vivaz 279 dolar Türk lirasıyla 440 lira buraya getirtmesi felan 600 ü bulur gibime geliyo
    w995 bulursak alcak arkadaş
    hazel aino güzel değil bencee şekil olarak

vivazı ben alcam arkadaşta w995 alcak ama birazdaha bol altarnatif olursa

mesela hd kamera
    yüksek müzik sesi netliği
    dokunmatik
    android veya se işletim sistemli

pek bilmediğim için sayamıyorum fazla :D siz bu cihazda bu özellik var şu cihazda bu var derseniz daha kolay olur seçmememiz
  • quote:

vivaz 279 dolar Türk lirasıyla 440 lira buraya getirtmesi felan 600 ü bulur gibime geliyo
    w995 bulursak alcak arkadaş
    hazel aino güzel değil bencee şekil olarak

vivazı ben alcam arkadaşta w995 alcak ama birazdaha bol altarnatif olursa

mesela hd kamera
    yüksek müzik sesi netliği
    dokunmatik
    android veya se işletim sistemli

pek bilmediğim için sayamıyorum fazla :D siz bu cihazda bu özellik var şu cihazda bu var derseniz daha kolay olur seçmememiz

MAYIS TA SONY ERİCSSONUN ANDROİD SERİSİ BÜTÜN TELEFONLARI TÜRKİYEDE OLACAK BİRAZ BEKLE O ZAMAN GARANTİLİ ALMAK İSTERSEN
    XPERİA ARC , XPERİA NEO , XPERİA PRO , X10 , X8 , X10 MİNİ VE MİNİ PRO GİBİ CİHAZLARI MAYIS AYINDA GÖRÜRÜZ İNŞALLAH

• w995 nerden alabiliriz arkadaşlar garantili ?
  • G705 süperdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.