Merhaba Arkadaşım Foruma Üye Değil Evinde İnterneti Yok Bu Sebeple Benden Konu Açmamı İstedi
Sony Ericson Telefonlara Merak Sarmış Her Markayı Denedi İphone Htc Samsung Nokia Akla Ne Gelirse :D
Şimdi Sony Ericson Telefon Alıcakmış Bununla İlgili Yardım İstiyo
Fotoğraf Çekimi Müzik Video Çekimi Video İzlenme Wifi 3G Edge Akla gelen Özellikler
Kızaklı Telefon İstiyo
Bu Özelliklerde 400 liraiya kadar limiti var
0 telefon olsun istiyo
bu özelliklerde telefon önerebilirmisiniz ? walkman serisi var ama kamera felan bir bilgim yok benimde fazla
Genel olarak arkadaşım telefonda çok müzik dinler gördüğü en değişik olayı fotoğraf çeker video çeker kısaca telefon fotoğrafçısıdır
şarz konusuda çok önemli mesela bu işlemleri yaptı 1 gün boyunca telefonu çok kurcaladı hemen bitmesin istiyor.
400 liraya kadar bir telefon önerebilirseniz süper olur.
Teşekkürler Şimdiden (nokia samsung vs telefon önermeyin sadece sony ericson)
c905
Sıfır alması cok zor, w995 ve c905 araştırin sahibinden'e bakın
c905
Teşekürler arkadaşlar, ben arkadaşa ilettim dediginiz modelleri c905in arkası fotoğraf makinesi gibi.d daha çok altarnetif cihaz soylerseniz bende sony ericsona geçmeyi düşünebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: johnm Teşekürler arkadaşlar, ben arkadaşa ilettim dediginiz modelleri c905in arkası fotoğraf makinesi gibi.d daha çok altarnetif cihaz soylerseniz bende sony ericsona geçmeyi düşünebilirim
Dostum sony ericsson ülkemize yeterli ilgiyi göstermediği için pek bilinmiyo ama telefonları cok kaliteli özellikle müzik ve fotoğraf kalitesi mükemmel pisman olmazsınız, w995'ı tavsiye ederim, c905'de var bende arkadaşın kamerayla cok uğraşmıyosa işi yoksa w995 alsın
hocam aynı sınıftayız arkadaşla ne görürse çekiyo :D ama 2 gündür telefonsuz sattı iphonesini :D ama o fiyata almak istemiyomş telefon yani uygun olursa biraz belki bende düşünebilirim kamera + müzik + telefonun hızlı olması önemli
c905 kamerası üstüne tanımam. W995 de müzik ve ekran farkıyla c905in önünde. Ama bu w995 in kamerasının kötü olduğu veya c905 in müzik kalitesinin kötü olduğu anlamına gelmez. Sadece öncelik meselesi.
c 905 ama temizini ve bulması çok zor bir model
375 tl den c905 bulduk w995 de 500 tl hangisi alınmalı
quote:
Orijinalden alıntı: johnm
bana kalirsa w995 biraz pazarlik yap 400 450 arasi :) garantiliyse oda he orjinal kulaklik vs aparat herseyi veriosa al ama uygun birsey yaptirt :) dehset birsey diyebilrim kulakligi tak dünyayla iliskini kes discoda sanarsin kendini :) foto cekimide olsun cok dehset birsey.. bana göre tabiki :)
quote:
ben servisten gelen sıfır w995'i 525'e sattım , başka bakın 400'e filan bulunur , 375 lira olan c905 de ucuz bi halt vardr onda dikkatli olun
Yani 250-300 dolar olur veya Türk Parası 400-450 ye eşit olur bi cihaz önerirseniz amazon.com dan güzelse alabilir :D o alıp beğenirsem bende alabilirim
Yani 250-300 dolar olur veya Türk Parası 400-450 ye eşit olur bi cihaz önerirseniz amazon.com dan güzelse alabilir :D o alıp beğenirsem bende alabilirim
w995 alın çok karizma cihaz
telefoncuda bulursak inceleriz. Birde bende se alcam, aynı ozelliklerde dokunmatik varmı
dokunmatik isterse vivaz , x8 gibi modelleri alsin yurt disindan alacaksa hazel , yari , w995 , aino gibi cihazlardan birini alsin
vivaz 279 dolar Türk lirasıyla 440 lira buraya getirtmesi felan 600 ü bulur gibime geliyo w995 bulursak alcak arkadaş hazel aino güzel değil bencee şekil olarak
vivazı ben alcam arkadaşta w995 alcak ama birazdaha bol altarnatif olursa
mesela hd kamera yüksek müzik sesi netliği dokunmatik android veya se işletim sistemli
pek bilmediğim için sayamıyorum fazla :D siz bu cihazda bu özellik var şu cihazda bu var derseniz daha kolay olur seçmememiz
quote:
vivaz 279 dolar Türk lirasıyla 440 lira buraya getirtmesi felan 600 ü bulur gibime geliyo w995 bulursak alcak arkadaş hazel aino güzel değil bencee şekil olarak
vivazı ben alcam arkadaşta w995 alcak ama birazdaha bol altarnatif olursa
mesela hd kamera yüksek müzik sesi netliği dokunmatik android veya se işletim sistemli
pek bilmediğim için sayamıyorum fazla :D siz bu cihazda bu özellik var şu cihazda bu var derseniz daha kolay olur seçmememiz
MAYIS TA SONY ERİCSSONUN ANDROİD SERİSİ BÜTÜN TELEFONLARI TÜRKİYEDE OLACAK BİRAZ BEKLE O ZAMAN GARANTİLİ ALMAK İSTERSEN XPERİA ARC , XPERİA NEO , XPERİA PRO , X10 , X8 , X10 MİNİ VE MİNİ PRO GİBİ CİHAZLARI MAYIS AYINDA GÖRÜRÜZ İNŞALLAH
w995 nerden alabiliriz arkadaşlar garantili ?
G705 süperdir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme