Şimdi Ara

Sony Ericson En İyi Telefonu Sizce Hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bence w910i
  • Genel olarak çıkmadı ama C905i.
    Bana göre şuanda K850i. Hem 5MP hemde Walkman 3.0...
  • hmm baskaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Albérto

bence w910i

otofokus yok ama olsa fena olmazdı o tel bekleme suresı de 400 saat benm ıcın bı etken bekleme suresı suan bende kararsızım ne alıyım hangı modelı kafam cok karısık aslında benmde gzl bı yoruma ıhtıyacım var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

quote:

Orjinalden alıntı: Albérto

bence w910i

otofokus yok ama olsa fena olmazdı o tel bekleme suresı de 400 saat benm ıcın bı etken bekleme suresı suan bende kararsızım ne alıyım hangı modelı kafam cok karısık aslında benmde gzl bı yoruma ıhtıyacım var

e66 al
  • p1i çok iyi fiyatı da 699 liraya düşmüşken
    olmazsa w910i al... hiç biri tatmin etmezse w960i :) tabi yurtdışı ya da ikinci el almak daha mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

Genel olarak çıkmadı ama C905i.
    Bana göre şuanda K850i. Hem 5MP hemde Walkman 3.0...

Haklısın arkadasım hem foto olsun hemde walkman olsun sınıfında liderler arasında yer alıyor bnce bıraz beklemende yara olabılır neden nerdesn şu c905i piyasaya gırdımı k850i fıyatı 600ytl ınıcek c905i fiyatinida öğrenmış olsun arasında karar alırsn belkı pek fazla fıyat oynamaz aralarında bellimi olur ama kararıda sana bırakıyorum k850i cok parmak izi bırakıyor...
  • p1i çok iyi fiyatı da 699 liraya düşmüşken abıı oda gıtmez cok kaba N71 fena degıl mukemmel bı urun 700 ytl gordum alıcaktım almadım spot du

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 6 Eylül 2008; 13:00:33 >
  • Haklısın arkadasım hem foto olsun hemde walkman olsun sınıfında liderler arasında yer alıyor bnce bıraz beklemende yara olabılır neden nerdesn şu c905i piyasaya gırdımı k850i fıyatı 600ytl ınıcek c905i fiyatinida öğrenmış olsun arasında karar alırsn belkı pek fazla fıyat oynamaz aralarında bellimi olur ama kararıda sana bırakıyorum k850i cok parmak izi bırakıyor...

Arkadasmın dedı gıbı Sony Ericsson W960i 8 GB olabılır ama boyut senın ıcın onemlı degılse kumas pantolonda cok rahatsz eder aynı zamanda kotda da sıkıntı yasabılırsın benım ıcın tel boyutu aynı zmnda özellıklerı on plana gelıyor c905i bana ıdeal gelıyor sankı

Tabi ilerleyen zmnlarda da Sony Ericsson W902 5 mp ve Sony Ericsson W980 3.2 mp Rafları suslıcek istersen ıdarelık bısey al fazla abartı olmasın fıyatı
  • 5110 al
  • şakamısın 5110 :D:D 3100 cok ıyı bı tel temızını bulmak lazım x)
  • k serisi olarak k790 bir fenomendir bence
    w serisinde de 810 kapaklı istersen 710
  • benimde tavsiyem pratiklik,sadelik veküçük bi kamera mp3 vs. bakımndn w810i(k750i out); özelliklekamera diyenlere c902,k850i,k790i falan var.ses için her ne kadar tavsiye olmasa da w580i w910i, internet için bildiğim bi model yok.(symbiandiyorlar).kısacası şu telefon eniyi bu telefon daha iyi demek biraz zor.kategori kategori daha mantıklı oplur bence.
    ben w810i kullanıcısıyım.telefondan bluetoothla resim atıyodum ama alamıyordum .donup kendiliğinden resetliyor hatta hafıza yok veri sailin diyordu.bomboş hafıza varken.forum da çözüm aradım arkadaşlar setool falan dediler.yapamadım.aslında uğraşmadımda telefona bi fabrika ayarı çektim bi de kartı biçimlendirdim şimdi tıkır tıkır çalışıyor.aslında bu ara kopukluklar haricinde sony ericss. çok güzel bi marka.w810i güzel bi ürün.pratik küçücük.keşke msn i de olsa ydı.
  • iyisimi kalmış yahuu.. adamlar 70 milyonluk ülkeyi Yunanistana bağlamış çekmiş gitmişler. Okuyun işte !!!

http://forum.donanimhaber.com/m_26256922/tm.htm
  • baktım fıyatlara secımını yap c902 750 YTL
  • C905 olacak çıktığı zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

baktım fıyatlara secımını yap c902 750 YTL

Nerede bu fiyat.
  • İŞTE BU SONY ERİCSSONUN EN İYİ TELEFONU AMA DAHA TÜRKİYEYE GELMEDİ.

Sony Ericsson XPERIA X1
    By Mobilewhack.comon February 11, 2008 1:14 PM | Permalink

Presented along with the other new handsets in the Mobile World Congress is Sony Ericsson's announcement of a new mobile phone line -- the XPERIA. The line aims to create a convergence between mobile web communications and multimedia functionalities. This arc slider phone with a metal finish sports a 3" 800x480 pixel resolution touchscreen display with a QWERTY keyboard, and runs on Windows Mobile OS. Navigation is made easy with not only the touchscreen panel, but also the 4-way joystick. You can even the panel interface according to your preference. With a mobile connection of GPRS/EDGE with HSDPA/HSUPA, the Sony Ericsson XPERIA X1 also boasts a 3.2 megapixel camera, FM radio, Bluetooth, and USB connectivity. Measuring 110 x 53 x 16.7 mm, the model will be released in black and silver colors.

More pics after the jump.

Sony Ericson En İyi Telefonu Sizce Hangisi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.