Şimdi Ara

Sony Ericcson W910i aldım, yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Ericcson W910i aldım, yardım lütfen!Hepsiburadadan dün elime geçti kargo...bazı sorularım var...

SORU1. ÇİN MALIYMIŞ..bu her tarafta böylemidir Teknosada falan?
    SORU2. Nokia6500 slide'daki zil sesleri daha tok cıkıyor, w910i de biraz daha tiz, tokluk az, BU NORMAL Mİ?
    SORU3. cok ender rastladım sadece bir 2 kere ama bazeen tel kendini resetliyor menüde dolasırken olmuştu.bu neden sizce?
    SORU4 ben bunu iade edip üstüne para koyarak n78 alabiliyormuyum hepsiburadadan? bilgisi olan?

TEŞEKKÜRLER

• 1- evet her tarafta çin malıdır çünkü sony ericsson cep telefonlarını ordaki fabrikasında üretiyor.
    2-normal
    3-seus ile en son versiyona güncelle sorun kalmaz
    4-öyle bi değişim yapmazlar

bence o telefonun kıymetini bil yılın telefonu seçildi bende almayı düşünüyorum
  • zil sesinde biraz hayal kırıklığı yaşadım. walkmende ise kendi aiwa tarzı kulaklıklarımla daha muhteşem ses aldım.
    melodilerin cıkışı berbat...nokialardaki ses tonları daha tok ve gür...neyse cok ta aman aman fark olmadığı için alışıyorum gün geçtikçe...

seus yazılımı nedir? verdikleri cd mi?
  • daha dur ölü pixeller çıkıcak W910 yerine daha güzel bi Sony E. alabilirdin mesela "K850" yada bnm gibi K530i alıp W660 yapardın dene keyfine
  • ne diyorsun sen ya? ölü pixeller falan? içinde misin bu telefonun? en iyi ödül almış bir tel varken k850'e hiç bakmadım walla..... geç sen onları..
  • K850 yılın en iyi foto çeken teli 5. mp + Xenon flash ne diyosun hem ölü pixel ne demek biliyomusun bilmiyorum ama zamanla görürsün...bu telefonun en büyük sorunu o
  • k850 de iyi telefon ama w910i ondan daha şık bence ölü pixel olayına şöle dikkat et
    telefonu sıkıştırma çünkü ekran nerdeyse dışarıya yapışık bastırınca sanırım pixeller hakkın rahmetine kavuşuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    NOKIA N80 YARDIM EDERMİSİNİZ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu piksel olayını hala halletmemişler mi?Ayrıca telefondan çıkan ses güncellemeden sonra iyileşiyor diye biliyorum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19644658/mpage_18/tm.htm

bu link bu konu için coOOok faydalıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.