Arkadaşlar bu mp çaları almayı düşünüyorum.Pil süresinin uzunluğu beni kendine çekiyor.Ayrıca ufak bir cihaz.Kullanan arkadaşlar memnun mu acaba varsa aranızda ? Sesi nasıldır felan.Anlatırlarsa memnun olurum.
ben daha yeni aldım ondan sesi çok kaliteli pil ömrüde gerçekten çok uzun görünüşü çok güsel kesinlikle al ama tek sorunu var beraberinde gelen kulaklıklar gerçekten dandik ben bir mdr-e818lp alıcam 12-15 milyon arqası bir kulaklık
berkayonen arkadaşta var o aletten. bende birara almayı düşünüyodum bu cihazı ama vazgeçtim sonradan. benim tipi hoşuma gitmedi çok ufak hafif bir alet. ben sanal bebeklere benzettim açıkcası berkayonen memnunmuş aletten bietek kulaklıkları o kadar iyi değil demişti. ama pil ömrü ve sesi iyiymiş.
ii denk geldik berkayonen tamda pası sana atıp çekilecektim aradan
Kulaklıkları iyi olan bir mp çalar yok galiba.İyi bi kulaklık için elli kağıt ayırsam adam gibi kulağın içne girenler var ya w800 ün yanında verdikleri kulaklıklardan alırım herhalde nerden bulucaksam
quote:
Orjinalden alıntı: tugtim
ii denk geldik berkayonen tamda pası sana atıp çekilecektim aradan
euehuehueh
berkayonen pm attım kardeş bi baksana.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme