Şimdi Ara

Sony Dvd Writer Cd-Dvd Okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle ilk mesajım olduğunu biliyorum ilk mesajdan da yardım istedim biraz ayıp oldu ama :).Arkadaşlar sony dvd writer aldım ancak ne cd okuyor ne dvd hiçbirşey okumuyor format attım denedim yine aynı problemi verdi ne zaman dvd yi tekrar pc tanısın diye taksam hard diskim çok yoğun olarak çalışmaya başlıyor.bu arada tabi dvd yi xp tanıyor cdleri içine takabiliyorum ancak okumuyor sürekli tık tık ses çıkarıyor başka arkadaşlara da götürüp denedim onlar da tanıdı dvd yi ben de cd sürücüyü rahat tanıyor onu iptal edip dvd yi tek takıyorum yine cdleri okumuyor dvd bu konu da biri yardımcı olursa çok sevinirim herkese iyi günler dilerim..

• kardes eger aldıgın yerdekı pcde calısıyorsa muhtemelen senın ide kablosunda sorun olabilir ide kablonu degıstırmenı onerırım
  • tamam bir deniyim kardeşim tşkler
  • arkadaşım aynısı bende de var sony dvd-rw ( aynı model mi bilmiyorum ama )

ben yanlışlıkla yaktım dvd yi aynen dediğin gibi tık tık sesler geliyo yani anlayacan senin dvd bozuk galiba

bozduktan sonra windows çubuğu 20-30 defa geçiyor ondan sonra açılıyodu xp

harddiski yawaşlatıyo aynen dediğn gibi

garantisi varsa yolla

yalnız bozmazdan önce de bayaa bi sorunluydu çok cd seçiyordu haberin ola
  • kardeş benim ki arkadaşlar da çalışıyor servise gönderdim geri yolladılar ben o zaman şehir dışındaydım bakalım artık kabloyu da değiştirdim yine çalışmadı yarın vericez parası neyse 1000 pişmanım sony aldığıma valla...
  • bendeeeeeeeeeeee
  • Arkadaşlar siz siz olun özellikle dvd yazıcı cd yazıcıda Asus-Nec-Samsung ve Plextor dan şaşmayın.
    Hiç başınız ağrımaz cd dvd seçmez uzun yıllar çalışır bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de var ne kablo sorunlu, ne de başka bir şey,

arkadaşıma gittim denedim çalışıyor, fakat bende nasıl oluyor da görmüyor anlamış değilim hala.
  • LG ucuz, seçmeyen ve en önemlisi sinir bozmayan dwd writer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.