Şimdi Ara

SONY DVD KAMERA HANGİSİ ALINIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime kamera almak istiyorum. Markası itibariyle sony almaya karar verdim ayrıca dvd'ye yazabilmesi büyük kolaylık ama önümde 4 farklı seçenek var sonradan pişman olmamak için malum 1000 - 1500 ytl civarında bu ürünler hangisini almamı tavsiye edersiniz. Kullananlar varsa öneriniz hangisi olacaktır. Biliyorsunuz ki satıcılar ben hangisine yönelirsem onu ön plana çıkararak satma peşindeler.

Yaşanmış Tecrübeler bilgiden üstündür sonuçta.

Şimdiden teşekkürler...

SONY DCR-DVD92E DVD

SONY DCR-DVD202E DVD

SONY DCR-DVD203E DVD

SONY DCR-DVD403E DVD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydink -- 26 Aralık 2005 22:41:29 >

• 403 ve 203 1500ytl nin üstünde fiyatı olan ürünler... sna geriye bi tek benim bildiğim dvd92 kalıyor. o da 0,8 mp ama 20x optik zoomsa sahip ancak usb çıkışı yok...
  • spot alırsan 403e yi 1100 dolar gibi bi fiyata alabilirsin doğubanktan ben 803e kullanıyorum (403e ile aynı makine) oldukça memnunum , dolby surround kayıt yapması wide screen çekim modu oldukça keyifli , lens çok kaliteli ve 3mp senin beklentilerin nedir yazarsan cevaplamaya çalışırım ama bu iş para meselesi neticede elinde hepsini alıcak para olduktan sonra mercedes slr da bi araba mercedes a seriside bi araba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.