Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sony Dualshock 4 V2 Controller -Temiz ve Sorunsuz- 149 TL Satın Al 18 Nisan 2018 09:42 1 1 Sony Dualshock 4 V2 Controller -Temiz ve Sorunsuz- 149 TL Merhaba arkadaşlar;Playstation 4 Pro aldığımda içerisinde gelen siyah renkte sorunsuz ve temiz kullanılmış Dualshock 4 v2 controlleri'imi satıyorum. Çalışmayan veya aksak çalışan hiçbir yeri bulunmuyor. Zaten günde 2 saat kadar kullanıyorum ve cihazı yıpratacak oyunlar hiç oynamadım.Satış sebebini soracak olan arkadaşlar rengini değiştirmek istiyorum. Uzun süredir başka renk controller almayı düşünüyordum eskisi satıp üzerine koyarak yeni ve farklı renk alacağım.Alacak olan arkadaşa kargo ücreti ödetmeyeceğim. Kendim sürat kargoda şube müdürüyüm. Güven sorunu olan arkadaşlar için pm den hem şubemizin hemde kendimin numarasını verebilirim.Fiyat: 149 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 149 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK Nintendo Switch V1 CFW 128gb Playstation 4 Pro 1 TB CUH-7016b Sorunsuz-Garantisi Yok Spider-Man Ps4 - Referans İlanıdır Uncharted Lost Legacy Primary-Referans İlanı