Şimdi Ara

sony dualshock 3 sixaxis mu Logitech F710 Kablosuz Gamepad

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlikta da dediğim gibi hangi ürünü alayim sony sixaxis direk usb olarak falan takilmiyomuş galiba programlar vasitasiyla bilgisayara tanitiliyormuş hangi ürünü alayim önerisi olan arkadaşlar lütfen yardim etsin başka bilinen ürün varsa onlarida soylerseniz iyi olur kablosuz bir ürün istiyorum keinlikle
    bu sony ------>>>http://www.bimeks.com.tr/urun/29795/sony-playstation-3-wireless-dual-shock-3.aspx#payment

bu logitech----->>>http://www.bimeks.com.tr/urun/116578/logitech-f710-kablosuz-gamepad-940-000118-.aspx#payment

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 24 Ocak 2012; 20:25:29 >

• lütfen bilen arkadaşalar cevap atsin o kadar oyun oynayan arkadaş var burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

Ben DS3 kullanıyorum gayet iyi ama oyunlarda tuşlar hep Xbox 360a göre haberin olsun.

hocam ben pc de kullanacam bunu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Bildiğim kadarıyla Dualshock 3'ü pcde kullanabilmek için bir kaç ıvır zıvır program yüklemen gerekiyor.Ben olsam üşengeç bir adam olduğum için Logitech'i seçerdim .
    Usb'yi tak oyna.İkiside çok kaliteli marka, o yönden şüphen olmasın.

ewet hocam araştirdim biraz yani bende f710'nu almaya karar verdim yani güzel ürüne benziyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.