Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SONY DSX S200X OTO TEYP Satın Al 16 Ağustos 2013 09:07 1 1 SONY DSX S200X OTO TEYP 4 AYDIR SORUNSUZ KULLANMAKTA OLDUĞUM SONY TEYBİMİ SATIYORUM.. SATMA SEBEBİM ARACIMI YENİLİYORUM VE ALACAĞIM ARACA MONTE EDİLEMEYECEK OLMASI( FİESTA).. İPHONE VEYA İPOD BAĞLANTISI OLUP İÇ HAZNESİNE YERLEŞTİRDİĞİNİZDE ORADAKİ MÜZİKLERİ DOSYALARI İLE BİRLİKTE TANIMLAYARAK OYNATIR. MÜZİK GEÇİŞLERİ ÇOK HIZLIDIR.. 2 ADET USB GİRİŞİ VARDIR FAKAT CD GİRİŞİ YOKTUR. ÜRÜN TÜRKİYE'DE SATILMAMAKTADIR BENDE AMERİKADAN GETİRTTİM BU YÜZDEN GARANTİSİ YOKTUR. KUTUSU KİTAPÇIKLARI VE UZAKTAN KUMANDASI HERŞEYİ İLE BİRLİKTE VERİLECEKTİR http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-sony-dsx-s200x-usb-girisli-ipod-iphone-baglantili-teyp-118538574/detay/ Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık mi 13 ultra 16/512 Alınık lenovo yoga smart tab ilan silinebilir inocom akıllı saat 50tl