Şimdi Ara

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.471
Cevap
7
Favori
89.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @bence başarılı polarize ile biraz daha örnek alabilirmiyiz 1920 750 bir foto var şahane cıkmışki resimlerinizin hepside bir birinden şahane emeğinize sağlık...

close up filtre vazifesini tamamlamış...

polarizenin markası ve ne olduğunu yazabilirmisiniz birde ne fiatı nedir acaba cinsi modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpuzar -- 13 Mart 2012; 2:14:36 >

• hava şartları kötü olduğu bir zaman yol üstü araçın içinde çekmiş olduğum birresim ekliyeyim dedim konuile alakalı memleketim

İlave : Arada mevcut araç camı vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpuzar -- 13 Mart 2012; 2:56:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maxpuzar

@bence başarılı polarize ile biraz daha örnek alabilirmiyiz 1920 750 bir foto var şahane cıkmışki resimlerinizin hepside bir birinden şahane emeğinize sağlık...

polarizenin markası ve ne olduğunu yazabilirmisiniz birde ne fiatı nedir acaba cinsi modeli

Close up filtreler gelmedi daha Fotoğrafların bazılarında sadece polarize filtre kullanıldı. Bahsettiğin fotoğraf photoshopla yapıldı.

Senin memleket Denizli' mi dostum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 13 Mart 2012; 9:34:51 >

• Williams resimler harika,emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILLIAMs

quote:

@bence başarılı polarize ile biraz daha örnek alabilirmiyiz 1920 750 bir foto var şahane cıkmışki resimlerinizin hepside bir birinden şahane emeğinize sağlık...

Close up filtreler gelmedi daha Fotoğrafların bazılarında sadece polarize filtre kullanıldı. Bahsettiğin fotoğraf photoshopla yapıldı.

Müdür Denizli merkez çivril ama istanbul doğumluyum toprak sayılırız baba toprağım orası asıl mekan

Dün akşam bütün gün pc başındaydım çok inceliyemedim resimleri güzel makrolar var ki resimlerde çok güzel

Filtrelerin gelmemesi güzel olmuş gelince arasındaki farkı daha net anlarız ozaman filtreli resimlerini bekliyoruz polarize kenarlarda iz bırakıyormu acaba ?

memnunmusun ?

• quote:

quote:

quote:

Müdür Denizli merkez çivril ama istanbul doğumluyum toprak sayılırız baba toprağım orası asıl mekan

Dün akşam bütün gün pc başındaydım çok inceliyemedim resimleri güzel makrolar var ki resimlerde çok güzel

Filtrelerin gelmemesi güzel olmuş gelince arasındaki farkı daha net anlarız ozaman filtreli resimlerini bekliyoruz polarize kenarlarda iz bırakıyormu acaba ?

memnunmusun ?

Ooo iyiymiş toprak. Severim Çivril'i ve Çivril'lileri. İnsanları on numaradır. Ben merkezdenim. Işıklı gölüne gideceğim bu hafta sonu, senin niyetine de gezerim

Polarize filtre, kenarlarda çok çok az bir iz bırakıyor (Zoom yapmadan, geniş açıda) . 1,1x zoom yapınca görünmüyor. Daha 1 gün kullandım. 2-3 defa daha kullandıktan sonra memnuniyetimi bildiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 13 Mart 2012; 14:58:55 >

• quote:

quote:

quote:

say

memnunmusun ?

Sağol Allah rağzı olsun Toprak sayende hem memleketimizin güzel yerlerini görüyoruz, hemde bilgi sahibi oluyoruz eyw kardeşim sende güzel insansın

Gez bol bol gez

• buda benim kedi

F5.6 odak 144mm iso 100 kötü hava sartlarında çekilmiş bir resim

ikiside aynı resim birisi orginali....

İmageshack kullanıcılarınada sorum var baska resimleri yüklerken dosya boyutunu fazla görüyor ve yüklenmiyor neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpuzar -- 15 Mart 2012; 11:52:01 >

• ilk aldığım zamanlardan eve giderken ayak üstü çekilmiş bir resim makine normal programlarda ama tiremiş malum

Dikatimi çekdi

F2.8 normal program poz 1/8 iso 1250 / 32

• @maxpuzar

Güzel resimler.Tekne resmindeki sarımtrak ortam gerçek mi? yoksa ışık ayarlarını mı yapamadın?

Sende benim gibi kedicisin galiba.Yaşlandığımda 20 kedisi olan bir ihtiyar olmak istemiyorum.HAYIR HAYIR HAYIR
  • Olympus E-P1 + 14-42mm + Elektronik Flash mevcut... Dslr kalitesinde fotoğraflar çekiyor. Fotoğraf kalitesinden memnun olmayan veya yeterli gelmeyenler için Sony Hx100v veya 200v ile takas yapabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepsis

Olympus E-P1 + 14-42mm + Elektronik Flash mevcut... Dslr kalitesinde fotoğraflar çekiyor. Fotoğraf kalitesinden memnun olmayan veya yeterli gelmeyenler için Sony Hx100v veya 200v ile takas yapabilirim...

Hocam sen kafaya koymuşsun. Alacaksın HX100V yi
  • Elimde yeterince makine var tele lens bulsam aslında sony hx100v ye de gerek yok... Sadece zoom olayı için takaslamayı planlıyorum :)
  • @soran kardeş dogal bir resim yol aydınlatmasından ötürü meşur kazıklı köprünün lampaları ne gördü iseniz odur
  • @Aklımdaki makine şimdilik nex5 hx 100 v yi iyice kullanıp sonra nex 5 e geçmeyi planlıyordumki tabiki ozamana kadar yüksek isoda daha net resimler ceken ve

kullanıcıyı çok üzmeyecek ugraştırmayacak bir makine tercihimdir cebide fazla zorlamıyacak zaman göstericek artık seçenekleri bakalım teknolojinin gidişatı ne olur

ama şuan memnunum hx100v den yüksek zoom güzel video kayıt makul image kalitesi rullz Arkadaşlar bu video cekerkenki teker sesini yok edebiliyormuz bilgisi olan

varmı acaba nasıl yapabiliriz program vs teşekkurler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpuzar -- 16 Mart 2012; 11:32:28 >

• @maxpuzar Öyle bir imkan yok. Sonuçta çıkan yazılımsal değil mekanik bir ses. Zoom motorunun sağladığı hareketten dolayı. Yapacak birşey yok ona. Sadece zoom olayını yavaş yaparsanız bir nebze azalır ses
  • zoomu elle yaptığınızda ses daha az çıkıyor gibi sanki.
  • resimler cidden süper :)
  • Bendeki zum motor sesi yok denecek kadar az,ayarı yavaş verdiğimde ise hiç ses çıkmıyor.Bu gibi şeylere kafayı takarım normalde.Beni hiç rahatsız etmedi.
    Yanlız hx100'ün mikrofonu inanılmaz hassas,evin bir ucunda çekim yapıyorum,diğer ucunda konuşan insanların ne konuştuğu tane tane anlaşılıyor.

Sizdeki motor sesi çok mu?
  • @pikalos evet zoomu elle yapmak cekimlerde kesinlikle fark ettir @soran evden dışarıyı cekmişdim kışın ses 0 denilecek bir seviyede iken zoomuna bakmışdım ozaman bariz bir motor sesi mevcuttu ama zanediyorum açık alanlardaki sesden rehatsız etmeyecek kadar az olacaktır heleki zoomu el ile yapıldığında
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.