Şimdi Ara

Sony'den yeni A ve S serisi Ek Player'lar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Seriye yeni eklemeler çıkıyor, darısı X'in başına...

S Serisi:

The new S series Walkman announced today are comparable to the A series Walkman with its digital noise canceling technology, which allows the user to choose from modes calibrated to his or her environment – ‘train/bus’, ‘airplane’, or ‘indoors’; as well as the Digital Sound Enhancement Engine, which recreates the high-frequency range of compressed audio files. The battery lasts fifty hours longer than previous comparable models – 40 with digital noise canceling on. The S series will go on sale on the 9th of October for an estimated price of between 14,000 and 20,000 JPY for storage sizes of 8 to 32 GB.

A Serisi:

Though only 7.2 mm in depth (0.3 inches), the new NW-A850 series Walkman has a high-quality S-Master amp built in, as well as a Digital Sound Enhancement Engine, which recreates the higher frequencies of an audio file usually lost in compression; a 2.8-inch OLED display; and 13.5mm-diameter (0.5-inch) earphones with digital noise canceling (blocks out up to 98% of ambient noise), clear stereo, and clear bass. It comes in three colors – black, white, and rose pink. Expect to see it in stores in the middle of November in capacities of 16, 32, and 64 GB ranging from about 24,000 to 40,000 JPY

Kaynak:

http://en.akihabaranews.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 15 Eylül 2010; 12:39:09 >

• Yeni E ve S serisinin ses çıkışları yetersiz bence.. (Özellikle ikinci defa geçen pazartesi günü media markt'ta test ettim)
    Kıyaslarsam; Philips aria ve vibe modelleri ile hemen hemen aynı ses çıkış gücü var..
    Bir evvel ki E ve S serilerinin ses çıkışları kesinlikle daha güçlü..
    Sadece yeni A serisini dinlemedim ama yabancı forumlar da ses çıkışı düşük diye çok şikayet var..
    Sony de ses kısıtlaması yapıyor sanıyorum.. Bu gidişle cowon - iriver ve sansa gibi markalara daha çok yöneliş olur..
  • iyide yenilikler ne anlamadım.A serisinde bi değişim yok,adını 850 diye değişmişler ama.S serisi zaten japonyada farklıydı,yine değişmişler.X serisinin yerine geçecek model ne zaman çıkacak acaba.
  • Yakında tam değişiklikler düşer sağa sola, bende X serisi'nin değişmesini bekliyorum..., hiçbir şikayetim yok player'dan sadece tipini değiştirirlerse hafif güzel olur, mesela daha ince yapsalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 15 Eylül 2010; 15:40:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.