Bildirim
SONY DCR TRV355 İLE TV DEN KAYIT
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
benm kamera mini dv dcr-hc40e yanında tv de izlemek için gelen aparatı televizyona bağlıyorum o aparatta 2yönlü tuşumsu bişe var adlarını hatırlamıyorm biri televizyonda izlemeni sağlıyo kamerada kaydettiklerini diğer tarafa çevirirsen de kamera ekranında tv görüntüsü oluyo ve kaydetmek için rec tuşuna bastıında kaydediyo ben böyle biliyorm lakin bunları yaptıysan ama olmadıysa bilemem.
benm soruna çare bulabilir msn bi bakarsan sevinirmhttp://forum.donanimhaber.com/m_3415396/tm.htm
-
Benim kameramın TV bağlantı kablosu normal (Beyaz-sarı-kırmızı) renkli scart kablolardan, üzerinde herhangi bir düğme yok...Kayıt için TV ye bağlandıktan sonra üzerindeki REc ve yanındaki düğmeye basılıp kayıt başlatılıyor durdurmak için Pause tuşuna basılması gerekiyor. Böyle yapıyorum ama, sadece gri renkli bir görüntü elde ediyorum.
:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X