Şimdi Ara

Sony DCR-SR32E (hakkında bir kaç soru )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam forum insanları

    2 gün önce Sony DCR-SR32E kamera satın aldım ve bu kamera hakkında 3 sorum olacak ..

    1.bu kamerayı webcam olarak kullanabilirmiyim.nasıl ?
    2.çektiğim görüntüleri pc ye aktardım ama ne bs player ne wmp nede winamp okuyabildi videoları???.( k-lite codec pack kurulu bilgisayarımda.vlc player çalıştırıyor fakat vlc yaygın değil)
    3.30 gb hdd si var makinanin ama pil ömrüni iki saat gösteriyo ..beni pil konusunda bilgilendirin lütfen 4-5 saat jayıt yapabilen piller varmı ve fiyatlar nasıl ?



  • kendimce bi kac cevap vereyim.ilk önce webcam olarak bi kamerayı yada fotoğraf makşinesini kullanmanı kimse önermez.makinayı yıpratırsin.git en ii webcam 30 ytl falandir.al bi tane.2 sorunun cevabı dvd li sony kameralarının görüntülerini medya player classic caliştirıyo.hdd olsada senin kameran aynı formattır muhtemelen.daha uzun süreli calişan piller var.en az 2 katı daha uzun cekim yapmanı sağlar.150 ytl den basliyo fiyatları.umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • 1. ben yinede webcam olarak denemek istiyorum görüntü cillop ya o açıdan :)
    2. bunu merak ediyodun teşekkürler ..bide vlc acıyo
    3.üzüldüğüm şey 30 gb hdd var makinede ama 1-2 saat çekim yapabilicem dışarıdayken .o fiyatı veremem pile şu anda

    sağol arkadaşım yarımcı olduğun için
  • arkadaşlar ben de bu kameradan almak istiyorum ama bazı çekincelerim var.öncelikle kayıt formatı nasıl bilen var mı yani dvd formatında mı kaydediyor.çektiğim görüntüleri direk dvd ye kaydedip dvd playerda izleyebiliyor muyum bilen varsa bilgilendirebilir mi acaba
  • Merhaba ramozotti,
    Ben Sony DCR-SR30E kullanıyorum. Kameramı yurt dışından satın almıştım. Görüntü kaydı mükemmel. Kayıt formatı MPEG. Çektiğim görüntüleri direk bilgisayarıma atabiliyorum. Kameranın kutusundan çıkan İmage Mikser yazılımı sayesinde görüntüleri istediğim gibi kesip yapıştırabiliyorum. Görüntüleri yine aynı yazılım sayesinde doğrudan DVD'ye atabiliyorum. Bilgisayara aktardığım görüntüleri de Windows Media Player programında ek bir codec'e ihtiyaç olmadan izleyebiliyorum. Kamranın LCD ekranını uzun süre açık bırakmadığım takdirde pil tüketimi normal seviyede. Ancak hard diske doğrudan kayıt yaptığı için pil tüketimi yine de fazla sayılır. Bu nedenle yanınızda yedek pil taşımak gerekiyor. Tavsiye edebileceğim bir kamera.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.