Şimdi Ara

SONY DCR - HC30E PAL (DV) Kamerasının Kasetini PC ' ye Aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi SONY DCR - HC30E PAL (DV Kamera) (Mini DV) marka, modelinde bir kameram var. 3-4 yıl oluyor alalı. Ben bu kameranın kasetlerini PC' ye aktarmak istiyorum. Sanırım yaptım ama o videoyu dönüştürmeyi beceremedim.

Google' da arattığımda şurayı buldum :http://www.delinetciler.net/forum/ses-video-programlari/13757-dv-kameralardan-pcye-goruntu-aktarimi-15-adimda.html

Ondan sonra burda 4. adıma kadar geldim sonrasını beceremedim. Adamın verdiği video dönüştürücü programının linkinden programı indiremediğim için devam edemedim. Pc ye bu linkte bulunan windv programı ile avi şeklinde aktardım. Fakat dönüştüremedim. Aktardığımda her full çektiğim kaset 11-12 gb yer kaplıyor.

1.Ben bu dosyaları DVD' ye sığacak şekilde en yüksek kalitede hangi dosya formatına çevirebilirim?
    2.Ben bu dosyaları CD' ye sığacak şekilde en yüksek kalitede hangi dosya formatına çevirebilirim?
    3.Hangi program aracılığıyla çevirebilirim? (Nasıl çevireceğimi açıklarsanız veya kaynak gösterirseniz çok makbule geçer)
    4.Başka bir program ile veya başka bir şekilde bu işi yapsam video kalitesi daha fazla artar mı?

(Büyük, dikdörtgen ekranlarda izleyeceğimi hesaba katalım)

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazurek -- 8 Aralık 2010; 20:46:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.