pci slotuna takılan usb 2.0 çevirici kart satabilirim. 1 ay önce almıştım. şimdi yeni board sayesinde gerek kalmadı.
nasıl bişey o kaç lira nasıl kullanılır alabilirim öyle birşey..
quote:
Orjinalden alıntı: hidolgoo
nasıl bişey o kaç lira nasıl kullanılır alabilirim öyle birşey..
pm attım
eyvallah saolasın..
peki hc23 mü canon mv800 mü nedersiniz?
HC23/24, mv800/900 ve Panasonic NV-GS27 arasında, en iyi ışık algılamasına ve en az noiseya sahip model Panasonic NV-gs27 dir.
Ayrıca düşük ışıkta alternatiflerine gore az daha renk canlılıgını koruyabilmektedir.
BU sınıftaki 1/6"lik kelepir kameralar arasında oyle abartı biçimde performans farkı da beklemek dogru olmaz. Performans farkı isteyenlerin daha büyük toplam algılayıcı yüzeyine sahip kamralara bakması daha dogru olur.
laptoplar için nasıl bir kart almak lazım?
Arkadaşlar selamlar
2 Hafta önce Sony DCR-HC23 modelini aldım, İzmirdeki Carrefour içinde bulunan Sony yetkili satıcısından aldım.
Bana 720 YTL ve 18 Ay peşin fiyatına taksitle sattılar, ayda 40 YTL taksitle ödeyeceğim. Kamera ile birlikte 1 Adet kaset, taşıma çantası ve USB kablo yanında verildi.
Şimdi bende çektiğim videoları PC'ye aktarmanın yollarını arıyorum, yanındfa verilen USB kablo ile sadece kamerayı Web cam gibi kullanabilme ve bilgisayara yeni bir film kaydetme amaçlı kullanabiliyorsunuz, kasetde çektiklerinizi bilgisayara aktarmıyor, bunu yapabilmek için Fireware kart ve kablosu gerekiyormuş, şimdi bende hangi marka model kart almalıyım bunu araştırıyorum.
Kamera ile çektiğim görüntüleri TV'ye bağlayıp izledim (72 Ekran Vestel Zeta Flat) görüntü süperdi, sanki DVD kalitesinde izlilebiliyorsunuz, umarım görüntüleri DVD'ye aktardığımda da aynı kalitede olacaklar.
Ayrıca kamerayı beğendim, küçük kompak ve şık bir şey, malzeme kalitesi iyi, kolay taşınabilir ufacık bir şey :) Çinde yada Japonya'da yapılması o kadar fark etmiyor sanırım, çünkü nerede üretilirse üretilsin bence Sony kendi ürün kalitesinden ödün vermez, sonuçta hepsi Sony markasını taşıyor. Zaten bugün bir çok dev firma üretimlerini Çin'de yapıyorlar.
Gönül rahatlığı ile bu kamerayı alabilirsiniz, profesyonel olmayan çekimleriniz için işinizi fazlası ile görecektir !
kardes benimkide sony hc23e.firewire kablosu alacksın (orjinal sony 30-35ytl)..picture package cdsindeki usb driverı da kur..tabi bilgisayarında da 1394(firewire yuvası) olması lazım.movi maker la cok kolay..
400K pixel kameranın görüntü kalitesine ii diyenler ya sallıyo yada bu işten anlamıyo..
ben sony 24 e aldım teknocityden 690ytl/6taksit usb ile çok rahat görüntü aktarabiliyorum sonra boyutunu küçltüp cd veya dvd yaz çok güzel bir olay bir sre sonra firewire kart ve kablo alacağım şimdilik böyle güzel..
30-35 YTL ye nerede var bu kablo? Ben hep 55-65 YTL civarına buldum. Nereden alabilirim?
hızlı sistemde 28 ytl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme