Merhaba arkadaslar, öncelikle çok kaliteli bir web sayfasi,hazirlayanlara ve bu forma katilanlara can1 gönülden tesekkürlerimi sunarim. benim sorunum su arkadaslar: sony dcr-dvd 203 e Video kameram var.çektigim görüntüleri picture package programi ile bilgisayarima yükledigimde parca parca bölünmüs sekilde aktariyor.yani 8 cm lik dvd diskler (1,2gb lik) kayiti 15-20 adet bölünmüs dosya (dat.) olarak aktariyor. ben bu dosyalari tek bir dosya haline getirmek,istiyorum.yada bir seferde tek dosya olarak da kaydedebilirmiyiz.kisaca bir seferde çektiim görüntülerin tamamini izlemek istiyorum. yardimci olursaniz sevinirim. saygilarimla
en basit yöntemle pinaccle yada ulead in video programları ile firewire bağlantısını kullanarak capture yapmanız...nasıl yapılacağı üst konularda detaylı anlatıldı.. veya dvd edit programları ile birleştirmeniz, bu yöntem çok uzun render süreleri gerektiriyor bi kere bende bir arkadaşın videolarını birleştirmek için uğraştım ve saatlerce uğraşmıştım, ben sırf bu yüzden dvd kameralardan soğudum, bana sorarsanız yeniden yazılabilir dvd medya almaktansa daha ucuz olan dvd r medya alarak görüntüleri disklerde saklamak daha mantıklı olur...diğer durumlarda gereksiz zaman kaybı yaşamak kaçınılmaz maalesef... iyi günler
tsk ederim. bu aralar uleadin program1n1 indirmeye çal1s1yorum. onunla bi deneyecegim.insallah olur.olmazsa yine irtibata geceriz. hersey icin tsk ler...........
önemli değil...... iyi günler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme